Kozma Szilárd asztrológus honlapja

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Kedves Szilárd!

Azt hiszem, nem tudom eléggé megköszönni a munkáját és a törődését,
teljesen komplex és mélységi értelmezést kaptam, minden szempontból,
nagyon szépen köszönöm.
Mindegyik megérintett, de ez a legutolsó volt a legszebb és legmélyebb,
mintha csak a végére tartogatta volna a koronát.

Ebben természetesen az is szerepet játszik, hogy a transzcendens bolygókhoz
vonzódom leginkább.

Szavai rendkívül feltöltenek engem, és meg fogom érlelni magamban a hallottakat, olvasottakat.
Nagyon sok és nagyon masszív anyagot kell most feldolgoznom, elindítanom magamban.
A naplóírást még nem olvastam el, csak belenéztem, és rendkívül érdekes a téma.

Köszönöm tehát, roppantul örülök, hogy úgy döntöttem, hogy megkérem Szilárdot útmutató értelmezésre.
Nem is mondok többet, mert azt hiszem, átment a visszajelzésem lényege.

Sok örömöt, kiteljesedést és minden jót kívánok Szilárdnak és a Családnak, Violának is üdvözletem!

Deres Anita

Kedves Szilárd, Így, a szintézis végéhez érve hálásan szeretném megköszönni az elmúlt időszakban (egészen az analízistől kezdve) értem végzett kitartó, türelmes munkáját. Annak ellenére, hogy mindezidáig az asztrológia és a horoszkópok világa számomra teljesen idegen, sőt előítélettel bevont terület volt, el kell, hogy mondjam, hogy mégis rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy kapcsolatba kerültem Önnel és az Ön által művelt tudománnyal. Munkája eredményeként sok tekintetben fordulás következett be a belső lényemben: 
- Míg korábban az asztrológiáról és a horoszkópokról azt gondoltam, hogy az valamiféle megalapozatlan hókuszpókusz, ma már teljesen meg vagyok győződve arról, hogy az Ön által művelt asztrológia egy zárt rendszerű, összefüggésekkel átszőtt, racionális, felülről ihletett tudomány, amely nem jósol, hanem szinte tudományosan értelmezi az ember cselekedetinek legmélyebb rétegekben rejlő mozgatórugóit és a kiutat is megmutatja!
- Azt is megfigyeltem, hogy akár az analízis, akár a szintézis azonban csak akkor tud választ adni, segítséget nyújtani, ha őszintén fel merem tenni a kérdéseimet, és a problémáimmal leplezetlenül és pőrén szembe merek nézni! - Már ez is nagyon nehéz volt, ám mégsem elég, mert mit ér bárminemű megvilágító információ és értelem, ha az nem épül be az életembe! Ez a végső konklúzióm, most már rajtam áll a sor!
- Szilárd kitartóan, türelmesen, és nagy lelkesedéssel mindent megtett annak érdekében, hogy idáig eljussak! Azért, hogy képbe kerüljek saját magammal, megértsem mit miért is teszek, és rámutatott, hogy a bennem feszülő ellentmondások miben is rejlenek. Megtanított, hogy a sok kényszeres, rossz cselekedetem valójában honnan is ered és kezelhető! Nem kell, hogy ezek fogságában éljem további életem, sőt, magasabb minőségre emelhetem azt, egészen a megváltódás felé!
- Mindezt bölcsen, tapintatosan, intelligensen tette Szilárd, megelégedett pont azzal a( kevés) mennyiségű információval amennyit hajlandó voltam, most, a jelen állapotomban megosztani vele. Éles látásával, nagy élettapasztalatával nem volt gond kipótolnia a hiányzó láncszemeket, és ráéreznie, hol is vannak az elakadások, mi is a valós probléma, amit talán magam sem tudok vagy merek megfogalmazni, bevallani. Miközben én bevallani sem mertem Ő feketén – fehéren felfedte előttem! - Komoly feltáró munka folyt közöttünk, miközben sokszor meg kellett, hogy álljak és nagy levegőt vegyek, de mindig át tudtam lendülni, mert a hanganyagon elhangzottakat belengte a humor és a derű, ami nagyon – nagyon sokat segített! És az is, hogy teljesen hozzá nem értőként érthetően, logikusan felépítve kaptam meg minden kérdésemre a választ.
- Az sem volt utolsó szempont, hogy míg kiszolgáltattam magam, soha nem éreztem, hogy ezzel Szilárd visszaélt, megbántott, leértékelt volna! Ez nagyon – nagyon jól esett! Nem tudom, hogy a köszöneten kívül búcsúzásul vajon mit is lehet kívánni egy Tanítónak, aki az élet legfontosabb kérdéseiben adott útbaigazítást! Azt gondolom, talán az a legbölcsebb ha ugyanazt kívánom Szilárdnak, mint amire Ő is megtanított engem: Eltántoríthatatlanul, diadalmas küzdelmek közepette, sikeresen haladjon a megváltódás útján oda célba érve! Mostantól kezdve már nekem is ez a célom, és tudom, hogy igazi, maradandó, valós boldogságot a megváltódásomat előidéző életfeladataim beteljesítése okozhat! Minden fáradozását és tanítását megköszönve, szeretettel:
Évi

Figyelem! Fontos tudnivaló a horoszkópkészíttetés – horoszkóprendelés felől érdeklődőknek.

     Azok számára, akik komolyan fontolják a horoszkóprendelést, a horoszkóprendelési tájékoztatóban szereplő születési adatok lényegi részének (születési dátum, óra és perc, plusz a születési helység koordinátái és a szülők születési dátuma.) a kozmaszilard@gmail.com, vagy a kozmabszilard@gmail.com címeim valamelyikére való elküldése után, megadott jeligére válaszolok ... 

Tovább...

Cookie-kezelési tájékoztató
Egy rendkívüli reagálás

Kozma Botond Szilárd, asztrológus, család- és karma asztrolóügus közlése, 

 

Kedves Szilard!

Nagyon köszönöm megnyugtato szavait, tanacsait es a csatolmanyt is amit holnap  elkezdek tanulmanyozni !

Olvasom, tanulmanyozom az analizist, es azt kell mondanom, hogy amit  tanit,amit folytat , ahogy kifejezi mindezt ,  egy zsenialis...,  Annyit tudok mondani hogy szerintem a legtöbbet adja az embereknek, amit lelek a leleknek csak adni tud. Talan a MEGVALTAS a leg megfelelöbb kifejezes erre.  Soha eletemben ennel melyebb,ertelmesebb, logikusabb, egyertelmübb  viszont spiritualis ertelmezesel, magyarazattal nem talalkoztam. Legelsö  rövid nekifutasra ugy bele  a közepebe modjara, nagyon meghökkentö volt az elmemnek szembesülni a nagy igazsaggal. De masodszorra egyböl mindent megertettem es "magameva tudtam tenni. Sirtam es nevettem egyszerre a felismerestöl. Mi lesz ha meg fel is tudom majd oldani ....... Nagyon, nagyon köszönöm!!!! 

Valaszolnek a kerdesere:
 

„Egyelőre ezzel megyünk előre, úgy fogom a felvételeket elkészíteni, hogy amennyiben meg gondolná közben magát, és egy kicsi pénz is kerülne a kiegészítéshez, ezzel a beavatásit is megalapozzam és amit most mondok alapul is szolgálhasson ahhoz. Jó?

 

 

Igen, szeretnem a kiegeszitest,  annyit kerek, irja meg röviden , hogy pontosan mennyi penzt küldjek!  Tudom, ertelmesen le van irva a tajekoztatoban a honlapjan, de megis, csak  nehogy felreertelmezzek valamit. Köszönöm!

 


Milyen csodalatos is ez az egesz,csak amulok , hogy ilyen letezik es mar tudom merre menyjek,es minden egyre vilagosabba valik elöttem,  Bamulatos.

 

Izgatottan varom a következö anyagot, de kerem ne zavartassa magat, türelmesen kivarom amig elkeszül, akar a jövöhet vegeig is, addig tanulmanyozom az eddigieket.

Baratsaggal, köszönettel:

Deák Anna

TOVÁBB

Réka megrázó köszönő levele

Kedves Szilárd!

Nagyon köszönöm neked a gyermekhoroszkópot, amit a kislányomnak készítettél.

Pár hete azzal a kérdéssel fordultam hozzád:

 

Milyen nevelésre , bánásmódra van neki szüksége ahhoz, hogy karmaoldott felnőtt személy legyen majd belőle? S végülis boldog ember.

 

Te persze rögtön átláttál a szitán s tudtad, hogy azért rendelem meg, mert már az őrületbe kerget a sok hisztizéssel, szeszélyeskedéssel, s néha valóban közel álltam egy idegösszeomláshoz.

Most már ennek nem kell így lennie.

Kaptunk tőled tanácsot. S végre olyat, ami személy szerint rá illik, nem általános „mai divatos liberális” . Mert azok nem váltak be nálunk eddig.

 

A hanganyagokat néha már már félve kezdtem el hallgatni, néha örültem, néha sírtam, mert jó keményen megmondtad a dolgokat.

 

Bízom benne ,hogy sikerül belőle olyan rendes , jó értelemben vett vagány lányt faragni belőle mint a Kozma -lányok.

 

S végül:

A sok szülő mind gondolkodik mit vegyen , mivel kényeztesse agyon születésnapján, karácsonykor a gyermekét. Hát a sok és drága ajándék és torta és sütemény és édesség és játék helyett például rendelhetne egy ilyen gyermekhoroszkópot neki .

Mert mi többet is adhatnék szülőként a gyermeknek, ha nem egy rászabott , saját karmája feloldásában őt megsegítő helyes nevelést? Persze a védőnők, orvosok, pszichológusok, anyósok, apósok, nagyszülők, testvérek s egyéb kotnyelesek ellátják az embert bőven gyermeknevelési tanácsokkal, de mi haszna? (Ha az nem egy magasabb szellemi törvényszerűség szerint való ?)

 

Barátsággal:

Réka

TOVÁBB

Boglárka hála - levele

Kozma Botond Szilárd karma- és családasztrológus közlése: 

 

 

2018.05.13. 1:13 keltezéssel, Boglárka Wohlfahrt-Süle írta:

Kedves Szilárd,

ami késik nem múlik, végre sikerült úgy laptop elé ülnöm, hogy zavartalanul írhatok. Megköszönhettem volna mindent a villamosban , telefonról pötyögve is,de az nem lett volna méltó.

A hét nagyon sürü volt, a felvételt csak (ha jól emlékszem) szerda késö este sikerült meghallgatnom. A hallgatás közben kicsit szorongtam a feladat nagyságától, de mire végig értem már nem csak a megkönnyebbüléstöl volt könnyes a szemem, hanem igen- kicsit elérzékenyített, hogy vége a közös útunknak.

A felvételek jogosan kapták a beavatás nevet, "nincsen apám se anyám", és ilyen tekintetben soha nem is volt. Rád hárult a feladat engem kézen fogni és megmutatni ki vagyok, merre menjek. Örökké hálás leszek érte!

Miután végeztem minden meghallgatásával, kiültem még késö éjjel a kertbe egy bögre teával, néztem az eget, hallgattam a távoli repülöket és ahogy a szomszéd ordíttatja a tévét, és én annyira telve voltam szeretettel, hogy a boldogságtól sírtam , közben nevettem. Rég nem éreztem ilyen tisztának magam.

Akkor is , ha nagy a(z apu bányás zsargonjával élve) meló elöttem, most már legalább látom hol szorít a cipö.

Az Isten áldjon meg Téged és a családodat, mindig szeretettel és hálával gondolok vissza Rád!

Baráti üdvözlettel:

A  (cunami) Bogi :)

 

 

TOVÁBB

Alíz köszönete és meghívása

Kozma Botond Szilárd karma- és családasztrológus közlése:

Nagyon sok horoszkóprendelés, illetve horoszkóp-értelmezés végződik barátsággal. Bizonyára, ebben az esetben is így fog ez történni
 

Kedves Szilárd!

 

Köszönöm az utolsó hanganyagot, illetve a gyermekem elemzését is! 

Az elmúlt két hét szinte felért egy zarándoklattal. Pedig nem vándoroltam én sehová sem, viszont annál inkább utaztam az elmémben, az érzéseimben, gondolkodtam, átértékeltem, összeraktam, majd szétszedtem, aztán emésztettem. Ezek a folyamatok kavarogtak bennem, és most sok minden tisztázódott, vagy inkább letisztázódott. Rengeteg gondolat, amit leírt, az én fejemben is szöget ütött, de most ténylegesen megerősítést kaptam. A közös munkánkat még fel kell dolgoznom, illetve a "stratégiát", amivel feloldom, ki kell alakítanom. Remélem, hogy minden szálat a végére kibogozok, és életem végén hátradőlve azt mondhatom Vörösmarty Mihály verse nyomán: "Köszönjük élet, áldomásaidat! Ez jó mulatság, férfi munka volt..." 

TOVÁBB

Egy "izgalmas" levélváltás, jó eredménnyel

Kozma Szilárd asztrológus:
 

Egy friss rendelőmnek elküldtem az alábbi (Skorpió szellemiségű) aforizmákat. Nézzük meg, hogy milyen ténylegesen izgalmas történet és „megoldás”, illetve végkicsengés következett ki belőle: 

 

2017. április 7. 8:26 Kozma Botond Szilárd írta, <kozmabszilard@gmail.com>:

Skorpió-Aforizmák.

 

       0.   Senki nem viselheti a képemet – Ti. az arcomat és öntudatomat – helyettem, ahogyan az én egyetlen ügyemet: a megváltást sem végezheti el helyettem senki. Ezért nem hiszek a képviselőkben és az ügyvédekben és nem folyamodok képviselethez és ügyvédekhez.

 

  1. "Mindazt, ami az életünk teljes valósága szintjén lényeges, csak és csakis
    önmagunkon keresztül, személyesen implikálódva és a problémát magunkra
    véve, vagyunk képesek, a valós lényege szerint megérteni és megoldani.

A megértés viszont azért kell, mert csak és csakis a megértésen keresztül tudjuk a legnagyobb bajainkat is elengedni, elbocsátani.

A baj- fájdalom- és kár-okozónak csak akkor tudunk megbocsátani, ha kauzálisan – teljesen megértettük és befogadtuk, vagyis el fogadtuk azt, hogy miért volt szükségünk arra figyelemfelhívó baj-keverésre, fájdalom- és kár-okozásra, amit az nekünk okozott. Figyelem: Ez semmiben nem menti fel a bajkeverő gonoszakat a felelősségre vonás alól és a jóvátételi kötelezettségük alól!

Ugyanakkor: az elemek csak egymástól jól megkülönböztetve és jól külön választva, a maguk funkciója szerint meghatározva, és alapfunkciójuk szerint működtetve, kezelve és alkalmazva egyesíthetők.

 

Minden erőltetett és hamis egyesülés, vagy egységesülés amely nem tartja be ezt a két szabályt. Hamis egység, amit maguk a hamisan egyesített elemek fognak -
lázadással, forradalommal, vagy csendes korrózióval szétbontani. "

 

Hibás dolog az adott fény és szeretet erejét és mennyiségét a beteg személyekéhez mérni, igazítani. Ezért a horoszkópfeltárást sem kell érzéstelenítéssel, vagyis ködösítésekkel és kíméletes hazugságokkal végezni.

 

- Ne panaszkodj és ne bosszankodj az igazságok nyers kimondásáért, mert elviszi lelkedet a bosszú-vágy. Vagyis: maga az ördög! Talán nem kell mondanom, hogy hova…

 

A tehetségesek, vagyis a megváltás-útján járók egyenesen járnak. Nem beszélnek mellé és nem misztifikálnak.

 

. Senki nem sóvárogja és nem védelmezi annyira az igazi békét, mint a veterán harcosok. Az igazi alatt azt értem, hogy nem infantilis, vagyis nem taknyos, elkent, elmaszatolt, tehát hamis és korrupt.

 

 

 

TOVÁBB

Egy budapesti orvos köszönő levelei a horoszkóp-feltárásért

Kozma Szilárd karma-asztrológus közlése: Egy budapesti orvos köszönő levele.

„Kedves Szilárd!

             Hálás köszönetem, amiért nem küldött el engem a pokolba a nyakasságom és konokságom, kishitűségem miatt. Nem vagyok egy könnyű eset, tudom. Érdekes, hogy amint a felvételeket hallgattam (mindegyiket megkaptam és meghallgattam most) mintha egy hullámvasúton ültem volna, volt mikor nagyon megijedtem, elborzadtam, mint pl az utolsó részeknél, vagy volt amikor meg olyan optimizmus, nyugodtság vett erőt rajtam, amit már rég nem éltem át. Én mindenesetre köszönöm türelmét, megértését, de legfőképpen nagyszerű munkáját. Ön elmondta amit kellett, innentől kezdve rajtam van a sor. Nem lesz egyszerű a dolgom, de belevágok.

TOVÁBB

Babika levele

Kedves Szilárd,

éppen kérdezni akartam még valamit Bogiról, amikor rájöttem, hogy még a 3., "megnyugtató" felvételt nem hallgattam meg. Most megtettem. És azt szeretném mondani, hogy a "nagyon tisztellek" semmi ahhoz képest, amit érzek. Hogy te össze tudtad gyűjteni ezt a rengeteg tudást és magadévá tetted és magadban felfogtad, elemezted és képes vagy átadni. És annyira normális dolgokat mondasz, felfogható, érthető, sokszor vicces is. És még hülyén hangzik, de olyan férfias is, amiket mondasz. Hogy mondta Aranka? Megnyugtató? Nem, felszabadító, azt  mondta. Tényleg az.

Most leginkább azon vagyok ennyire kész amúgy, hogy Boginak az eszére kell hatni. Amennyire bonyolult dolog az, ahonnan jön ez a tanács, annyira pofonegyszerű. Mert igen, működik! Ha megfog egy akármit, és erőből el akarom venni tőle, dühöng. De ha azt mondom neki: gyere Orsi, tegyük vissza a helyére, hol a helye? akkor jön velem és boldogan a helyére teszi. Meg a többi gyerekneveléses tanácsod is. Hogy alá-felérendelés, például. Nem is hiszed el, tökre megváltoztak a gyerekeim Bogi irányában. Úgy érzem, eddig is szerették, de most olyan igazi szeretettel fordulnak felé. Mert eddig azt látták csak, hogy Bogit megvédem, őket meg pofozom. Most meg, mióta egyrészt felhatalmaztam őket, hogy megfegyelmezhetik Orsit, másrészt megkértem őket, hogy tanítsák Bogit mindenre, amit tudnak, olyan okosan viselkednek vele. Ez a jó szó: okosan.

Igazából azt se értem, miért nem jutott ez nekem eszembe?
Azóta viszont tök sok dolog eszembe jutott, mindennapi dolgok, hogy mit kéne másképp csinálni, hogy felkészítsem őket az életre, önállóságra, alkalmazkodásra.

 

Ha jól értem, voltak esetleg olyan ambícióid, hogy széles körben megismerjék a "tanaidat", de letettél róla? Mert én meg a Vízöntőségemmel folyton ilyeneket gondolok, hogy írok Orbán Viktornak rólad, és hasonlók. Hogy vegyen be a Nemzeti Alaptantervbe.

Én nem is értem most már, hogy lehet enélkül a tudás nélkül élni. Hogy micsoda tévelygésben van enélkül az ember az élete folyása felől.

Isten áldjon meg.

Barátsággal

Babi

 

Kedves Babika!

  Ezzel a Parászka-üggyel (Nektek nincs ahogy megértsétek, hogy ez a csúnya civakodás, itt, Erdélyben, miért lehet olyan fontos még nekem is, egy "mindenen át látó asztrológusnak" , akinek messze az ilyenek felett kellene állnia, a misztikus elképzelések szerint J ), elszúrtam egy csomó időt, ezért nem tudtam - én háládatlan! - válaszolni, a rendkívülien szép, feltárási és nehézség-oldó, tanácsadási munkámat méltató leveledre, amit köszönök szépen.

Az itt leírtak miatt is, egészen biztos vagyok abban, hogy, ha mindezt megértetted, akkor ettől kezdve, már nem lesz ennyire krízises gondotok sem a gyermekek nevelése, sem a magánéletetek mélyebb és szélesebb harmonizálása, egészen a meditációs szeretkezésekig, vagyis a szakrális egység-boldogság természetessé váló, átéléséig elmenően.

Azt kívánom tehát búcsúzóul, hogy ezekről soha ne tudjatok lemondani.

Szertő barátsággal: Szilárd

TOVÁBB

A lét értelme

Kozma Szilárd asztrológus közlése

Rendkívüli hála-levél

 

2016.01.11. 18:57 keltezéssel, szilagyi.blanka írta:

 

Kedves Szilárd!

 

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.

Vissza vezettél az utamra Istenhez.

Gyerekként mindig is hittem a mindenségben, és abban, hogy minden jó ebben az egészben. Közben berezeltem....

 

Te ezt a kincset most visszaadtad.

El sem tudod képzelni, mit adtál nekem vissza!

Te nem jövőképet vagy egyebet adtál nekem, hanem a lét értelmét.

A jóság létét, csak harcolnom is kell érte, ezt tanultam meg!

 

Igen. Szerettem volna kérdezni, hogyan is tanulhatnék én asztrológiát. 

Egyszerűen amit Te csinálsz én ahhoz foghatóval még nem találkoztam!

Ezt még értem is! Egyszerűen minden passzol! 

 

Amikor arra gondolok, hogy a jövőben segítsek embertársainknak, egyszerűen nem tudtam mire gondolni, hogy mit csinálhatnék én, ami tényleg segít, miután megismerkedtem azzal, amit Te csinálsz. Eddig féltem az asztrológiától, mert boszorkányságnak tartottam.

De Te ezt józan paraszti ésszel adod át.

És ahogy mondod, az ember nem megtanul valamit, hanem visszaszerez. 

 

Tehát, ha úgy gondolod, hogy megfelelő emberke vagyok és az itt élő tanítványod sem bánja, akkor igen, szeretnék kapcsolatba lépni vele, itt Párizsban. 

 

Akkor rá is keresek a portálodon. 

 

Az meg nekem megtiszteltetés, ha értesíthetlek életem pozitív változásairòl!

Remélem hamarosan Anyuka leszek!

 

Még egyszer nagyon szépen köszönök mindent. 

 

Minden jót Neked és kedves Családodnak! 

Blanka

TOVÁBB

Egy un. siker-közgazdász levele

Kozma Botond Szilárd karma- és családasztrológus közlése,

 

Egy, a Los Angeles és Eger közti térségében, sürgős beavatkozásokkal történő, vállalat-megmentési és gazdasági rehabilitációs munkákat vállaló, un. siker-közgazdász horoszkóp-rendelőnek a levele:   

 

 

„Kedves Szilard

 

Koszonom a legutobbi anyagot:

 

Tetszik az otlet hogy ha szihalmon jarnak szoljon es itt talalkozunk. Nalam most kicsi az esely arra, hogy Romania fele vegyem az iranyt a kozeljovoben, de termeszetesen ha arra jarok en is jelentkezem. Szivesen megismernem szemelyesen is Ont.

 

Annyit kerhetek hogy kicsit kifejti hogy mit is jelent a pozitiv oroszlan? Mert utal ra tobbszor is de az segitene nekem (vagy egomnak?) megerteni hogy pontosan mik is azok a pozitivumok.

 

Vettem a javaslatat is arra hogy gyakorlojam a vallast, nem kovetek semmilyen konkret vallast de ennek ellenere van hitem. Abszolut elfogadom az Isteni let, a Lilith magyarazat-elvet de peldaul en ugy gondolom ezek mi magunk vagyunk, tehat Isten nem egy kulon identitas. De ennek ellenere igen szoktam "kerni" meg "megkoszonni" is. De abban is igaza van hogy gyakrabban kene alkalmaznom es gyakorolnom. El is kezdem ma este.

 

Azt hogy mit kellene csinalnom a szakmammal; onallo utra terni mint pl tanacsado mar nem eloszor jon fel mint javaslat az elmult 10 evben. Sot az hogy megmagyarzza a "szolgalelkusegemet" is teljesen ertheto es igen lehet az onbizalom hianya hogy soha nem mertem megkockaztatni meglepni hogy onalloan a sjat labamra aljak es inkabb a "biztos" munkavallaloi statuszba mentem bele, és foleg kenyelmi okokbol.

 

Szeretnem ha tudna hogy nagyon nagy segitsegemre vannak az anyagai, eleinte szokatlan volt a stilus, de az uzenetei es az elemzesei hatasara erezhetoen megvaltozott mar most a gondolkodasom- vagy lehet, hogy egyelőre a ketelyek csokkennek, nem tudom? - de peldaul sokkal nyugodtabb vagyok.

 

Ez egy nagyon jo dolog amit kepvisel es ahogyan csinalja es csodalkozom hogy Romaniaban ott ahol on el, annyira nem elnek ezzel a rendkivulien jó lehetoseggel az emberek. De en nem is ismerem a Romaniai nepet annyira hogy oszinte legyek.

 

Koszonom az eddigi munkajat is es nagyon varom az utolso anyagot!

 

Natália

 

TOVÁBB

Szigeti Andrea köszönő levele
Kedves Szilárd karma és családastrológus:
 
Remélem Kedves Családod és Te is jól vagytok!
 
Nem tudom emlékszel-e rám? Én sürgettelek tavaly Karácsony és Szilveszter tájékán, hogy segítsél rajtam! 
Kicsit szégyellem is magam, minden negatív tulajdonságomat Rád zúdítottam, így nem keltettem a legjobb benyomást magamról benned. Őszintén szólva nem is az volt a célom. Köszönöm utólag is a türelmedet!
 
Hálából írok! Megszületett kisfiunk épen, egészségesen. Ma egy hónapos, köszönjük! Ha Te nem rúgsz fenéken, akkor még mindig az életem értelmén morfondíroznák, ahelyett, hogy élném. 
 
Csatoltam a fiunk képeit. Remélem nem bánod!
 
Nem folytattam az asztrológiával kapcsolatos ismeretszerzéseimet, viszont mélyen belémvésődött, hogy a felelőség mindenek előtt az enyém, azaz az anyáé. Jobb, következetesebb emberré tesz ez a tudat, de hát mondanom sem kell, közel sem tökéletessé!
 
Minden jót!
 
Köszönettel,
Andy
 

TOVÁBB

Ercsey Tamás reményes gratulálására
Kozma Botond Szilárd, Karma és családasztrológus közlése: 
 
(Véletlenül bővebbre sikerült, de nagyon hasznos, Boldog Bolond-magyarázat) 
 
 
    "Tisztelt Kozma Szilárd!
 
 
Nem vagyok biztos benne, hogy nem félreértés volt az esküvői képek megküldése, mindazonáltal gratulálok a házasságkötésükhöz, sok sikert, boldogságot kívánok!
 
Remélem, rendeződtek a dolgaik és az internetes csatározás, amelynek kapcsán így virtuálisan megismertük egymást, immár rendeződött.
 
Minden jót!
 
 Ercsey Tamás"
 
   Az esküvői hírt minden olyan címre, amely a gépem memóriájában szerepel elküldtük, ha jó barát, vagy ismerős az illető, ha nem (Így még Gerle Éváénak és a nekünk valamiért levelet írt barátnőinek is.)  annak érdekében, hogy minden barátunkhoz, ismerősünkhöz eljusson, lehetőleg senki ne maradjon ki. Bocsánat, ha zavartuk vele, köszönjük, hogy mégis gratulált.
    Ami a kérdését illeti, mi, metafizikusok, illetve kauzális (karma-) asztrológusok, más halandóktól eltérően, a rejtve maradt, de feloldandó karma-foszlányra figyelmeztető, rávilágító - figyelmeztető sors-jelnek tekintünk minden támadást, vagy sértést, amire kötelességünk méltóképpen, komolyan válaszolni éppen annak érdekében, hogy a támadás jelentése - jelzése minél szélesebb körben és minél nagyobb mélységben világíthasson be az addig valamiért felfedezetlenül és átvilágítatlanul maradt karmikus determinációnkba. 
     Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy a Létet működtető és vezérlő Egyetemes Törvények alapján, de főként a Megváltás Egyetemes Törvénye alapján, a támadó sem ártatlan soha, sőt, általában sokkal nagyobb és súlyosabb karmikus csomaggal terhelt mint mi, magyarul: neki sem szükséges ostobán meghalni, sőt, annál hamarabb felébredhet és esetleg még boldog is lehet, minél kifejezőbb és pontosabb karma-képet mutató tükröt tartunk elébe, hogyha tehát, minél pontosabb információt kaphat arról, hogy milyen karma-motívumok vezették és vették rá arra, hogy megtámadjon. Egyszóval, az olyan erős tűz karmával rendelkező személyek számára mint mi (És esetleg ön is...), metafizikai szempontból nagyon ajánlatos, már csak egyszerű egészségi szempontok miatt is, a bátor csatározásra berendezkedni, az úri finnyáskodás helyett.
 

TOVÁBB

Annamária köszönőlevele

Kedves Szilárd!

Megkaptam és többször is meghallgattam a felvételeket, amiket pénteken küldött, nagyon köszönöm őket. Nagyon sokat gondolkodtam a hallottakon, olvasottakon, de tudom, ez még csak az eleje ennek a munkának, ami vár rám. Hiszen egy dolog az eszemmel felfogni, és más tényleg a magamévá tennem ezeket a gondolatokat, információkat.

Nagyon örülök, hogy ráakadtam az írásaira, és hogy lehetőségem volt horoszkópot rendelni öntől. Most, a kapott információk birtokában visszanézve az eddigi életemre, tényleg olyan, mintha vakon botorkáltam volna, s volt, amikor eltaláltam véletlenül, hogy mi is a feladatom, de legtöbbször elvétettem. Megfizethetetlen, amit ezáltal az elemzés által kaptam, és arra gondolok, mennyivel másabb lenne az egész világ, mennyivel szebb életet tudna élni mindenki, ha tudnák  az életfeladataikat, a buktatókat, amikre figyelni kell. Én mindenesetre ajánlani fogom mindenkinek, aki számomra kedves, hogy készíttesse el a horoszkópját önnel.

Az egyik legfontosabb felfedezés számomra az árnyék-én jelenléte volt, mert bár persze az irodalomból ismertem ezt a jelenséget, (emlékszem, világirodalomból külön témakört szentelt ennek a tanárunk, s ez volt az egyik kedvencem, de akkor nem sejtettem, hogy miért vannak rám akkora hatással azok az írások), szóval azt nem hittem, hogy ez bennem is megvan, és másban is, nagyon sok emberben. Eddig egyedül szenvedtem tőle, és azt hittem, hogy valami elmebetegség. És akkor még fel sem ismertem, mennyi mindenben az ő kezében van a gyeplő.

Ami a hallottak gyakorlatba ültetését illeti, rákerestem a harcművészetekre, s bár én ezzel pont úgy vagyok, mint ön az angollal, hogy a kidobott oldalakkal azt se tudtam, mit kezdjek, annyi fajtáját találtam. Végül egy viszonylag közel levő klub mellett döntöttem, ahol teljesen kezdőknek van egy ingyenes első óra, amolyan ízelítő-féle, s ezt ki akarom próbálni (szerda este megyek.) Meg kell mondanom, hogy irtó nagy kétségek vannak bennem ezzel kapcsolatban, és ezer érvet fel tudok sorolni ellene, de már csak ezért is belevágok. Furcsa, hogy otthon amúgy nem sok mindent kezdhetett az ember magával, de karatézni már vagy 20 éve lehet járni. Én persze soha feléje sem mentem, pedig nagy divat volt, s szinte már idegesített is, hogy mindenki japánul számolt a suliban, meg "csápoltak" szünetekben :D Na ehhez még az is hozzájön, hogy a két unokatestvérem is karatézik, megnyertek már mindent, amit lehetett, alig lehet már mozdulni náluk a sok kupától meg éremtől :)

A másik tervem, hogy jelentkezek önkéntesnek a londoni magyar iskolába (ezen már régebben is gondolkodtam, hétvégenként van tanítás.) No és persze az asztrológia suli. (Ja és természetesen a naplóírás!)

Említettem már, hogy szeretnék kérni szinasztriát. Azt hiszem, jobb, ha most kérem, amíg még úgymond "benne van" az én képletemben, nem? Igaz, hogy nagyon sok mindent megtudtam magamról párkapcsolat szempontjából, de tisztábban szeretném látni azt is, hogy "milyen állat" a férjem :D Ehhez az elemzéshez milyen adatokra van szükség a férjem részéről, elég az ő születési adata vagy itt is szükség van a szülőkére is? És pontosan mennyibe is kerül ez?

Még egyszer nagyon köszönöm a segítségét, és remélem, minél több erdélyi magyarnak kinyílik a szeme, és él az ön által kínált lehetőséggel, hogy teljesebb életet élhessenek!

Hálával,

Annamária

 

TOVÁBB

Bíborka köszönő levele

Kozma Szilárd asztrológus:

Bíborka köszönő levele:

 

"Kedves Szilárd!

 

Ezúton ismét köszönöm a felvételeket, így az összes ismeret birtokában reagálnék az elhangzottakra.

Megértettem, hogy a pozitív bika-tulajdonságok között kiemelten fontos szerepe van a természetességnek, amihez közelítenem kell. Említette, hogy feltehetően természetellenes hozzáállás áll fenn nálam. Bizonyos dolgokban ez valóban jelen van (például körömfestés, magas sarkú cipő viselése munkába), azonban alapvetően a természet, mint olyan nagyon közel áll hozzám, és szeretek is olyan helyen lenni, ahol a civilizáció nincs annyira jelen.

Azt is megértettem, hogy a karmadagasztás bár könnyen megy, nem abba az irányba kell haladni, mivel hosszú távon bukáshoz vezet.

A pozitív skorpió kapcsán törekednem kell a részletek kiszimatolására, a legmélyebb igazság felderítésére, az ok-okozati összefüggések meglátására. Ez - annak ellenére, hogy szeretek rejtélyeket felkutatni/megérteni - valószínűleg nehéz lesz, mert sokszor érzem is magamon, hogy nem akarok lemenni a részletekig, ha valami nem érdekel. Könnyen (könnyelműen) felül tudok emelkedni számomra lényegtelennek tűnő kérdések utánajárásának hiányán. 5-6 év múlva pedig azt kell tudjam mondani, hogy skorpió vagyok, nem bika.

Feladatom továbbá a párkapcsolatok mesterévé válni, ami szintén sok feladatot ad majd. Egyelőre ugyanis úgy tűnik, hogy amennyiben az őszinteséget gyakorlom a férfiakkal szemben, az úgymond nem jár sikerrel, és egyelőre (úgy érzem) visszatetszést kelt. Viszont mivel úgy értem, hogy nyíltnak kell lenni, nem akarok belemenni olyan játszmákba, hogy valamit azért ne mondjak el, mert úgy gondolom, hogy akkor a másik ezt-meg azt fogja gondolni (hiszen eddig pont ilyen csapdákba estem, amit Ön is felfedett előttem).

Igyekszem továbbá magamévá tenni a gondolatot/feladatot, hogy óriási felelősségeket kell vállaljak, és bizony sok áldozatot is kell hozzak. Ez alól bevallom tényleg úgy érzem, hogy sokáig igyekeztem kibújni, de hát eljött az idő a változtatásra.

Fontos továbbá a nőiség megszilárdítása, valamint a jin-jang kiegyenlítése magamban.

Az is nagy kihívás lesz számomra, hogy ne elhárítani akarjam a külső kritikákat, hanem fogadni a provokációkat, kezelni, és tanulni belőle.

Fő feladatom pedig többgyermekes családanyának lenni, és vállalni az összes ezzel járó áldozatot, elköteleződést, felelősséget. Továbbá, hogy azáltal leszek szabad, minél jobban elkötelezem magam.

Megértettem, hogy azt várjam el a férfiaktól, ami elvárható. Ne többet, és ne az eddigi képzeteim szerint. És nem szabad akarnom uralni a férfit, hanem el kell fogadni, magamat pedig teljesen át kell adjam a kapcsolat harmóniájának. Nem szabad spekuláljak, és figyelnem kell az új kapcsolat során, hogy én mit és mikor hibázok. Ráhárítani a másikra pedig tilos, és a menekülés sem célravezető. Erre az egyetlen megoldás a Lilith meghaladása.

Megértettem, hogy ki kell alakítsak egy új, az egyetemes törvényeknek megfelelő értéktudatot, újjá kell szülessek. Nem szabad sértődősködni, önérzeteskedni.

Az, hogy vigyáznom kell a bosszúvággyal: régen talán jellemző volt, de úgy érzem ezen a téren már sokat fejlődtem.

Szintén dolgoznom kell azon, hogy megtanuljam igazán szeretni magam.

Mostantól pedig figyelnem kell az őszinte kommunikációra a párkapcsolatban, valamint majd később a gyermekeimmel.

Összességében tehát tapasztalatokat gyűjeni, értelmezni, plusz folyamatosan megújhódni, pozitívan átalakulni. Ehhez pedig éberségre, önfegyelemre és kitartásra van szükségem.

 

Szeretném, ha el tudná nekem küldeni a Szerelemről c. írását, melyet említett az egyik felvételen.

 

Még egyszer köszönök mindent.

 

Ezen felül bízom benne, hogy el tudok még jutni a gyönyörű Erdélybe, és hátha személyesen is tudunk találkozni akkor.

Továbbra is minden jót kívánok Önnek és Családjának!"

 

Tisztelettel,

Bíborka

 

TOVÁBB

Véletlenül előkerült régi köszönőlevél

Kozma Szilárd asztrológus:

 

Ezt a két éve kapott köszönő levelet most találtam meg, egy mazsolák c. alkönyvtárban, miközben egy nyári időszámítási táblázatot kerestem a számítógépemben:


2012.06.19. 6:45 keltezéssel, aproderzsi@sulinet.hu írta:
Kedves Szilárd,
Így, a szintézis végéhez érve hálásan szeretném megköszönni az elmúlt
időszakban (egészen az analízistől kezdve) értem végzett kitartó, türelmes
munkáját.
Annak ellenére, hogy mindezidáig az asztrológia és a horoszkópok világa
számomra teljesen idegen, sőt előítélettel bevont terület volt, el kell,
hogy mondjam, hogy mégis rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy
kapcsolatba kerültem Önnel és az Ön által művelt tudománnyal.
Munkája eredményeként sok tekintetben fordulás következett be a belső
lényemben:
- Míg korábban az asztrológiáról és a horoszkópokról azt gondoltam, hogy
az valamiféle megalapozatlan hókuszpókusz, ma már teljesen meg vagyok
győződve arról, hogy az Ön által művelt asztrológia egy zárt rendszerű,
összefüggésekkel átszőtt, racionális, felülről ihletett tudomány, amely
nem jósol, hanem szinte tudományosan értelmezi az ember cselekedetinek
legmélyebb rétegekben rejlő mozgatórugóit és a kiutat is megmutatja!
- Azt is megfigyeltem, hogy akár az analízis, akár a szintézis azonban
csak akkor tud választ adni, segítséget nyújtani, ha őszintén fel merem
tenni a kérdéseimet, és a problémáimmal leplezetlenül és pőrén szembe
merek nézni!
- Már ez is nagyon nehéz volt, ám mégsem elég, mert mit ér bárminemű
megvilágító információ és értelem, ha az nem épül be az életembe! Ez a
végső konklúzióm, most már rajtam áll a sor!
- Szilárd kitartóan, türelmesen, és nagy lelkesedéssel mindent megtett
annak érdekében, hogy idáig eljussak! Azért, hogy képbe kerüljek saját
magammal, megértsem mit miért is teszek, és rámutatott, hogy a bennem
feszülő ellentmondások miben is rejlenek. Megtanított, hogy a sok
kényszeres, rossz cselekedetem valójában honnan is ered és kezelhető! Nem
kell, hogy ezek fogságában éljem további életem, sőt, magasabb minőségre
emelhetem azt, egészen a megváltódás felé!
- Mindezt bölcsen, tapintatosan, intelligensen tette Szilárd, megelégedett
pont azzal a( kevés) mennyiségű információval amennyit hajlandó voltam,
most, a jelen állapotomban megosztani vele. Éles látásával, nagy
élettapasztalatával nem volt gond kipótolnia a hiányzó láncszemeket, és
ráéreznie, hol is vannak az elakadások, mi is a valós probléma, amit talán
magam sem tudok vagy merek megfogalmazni, bevallani. Miközben én bevallani
sem mertem Ő feketén fehéren felfedte előttem!
- Komoly feltáró munka folyt közöttünk, miközben sokszor meg kellett, hogy
álljak és nagy levegőt vegyek, de mindig át tudtam lendülni, mert a
hanganyagon elhangzottakat belengte a humor és a derű, ami nagyon nagyon
sokat segített! És az is, hogy teljesen hozzá nem értőként érthetően,
logikusan felépítve kaptam meg minden kérdésemre a választ.
- Az sem volt utolsó szempont, hogy míg kiszolgáltattam magam, soha nem
éreztem, hogy ezzel Szilárd visszaélt, megbántott, leértékelt volna! Ez
nagyon nagyon jól esett!


Nem tudom, hogy a köszöneten kívül búcsúzásul vajon mit is lehet kívánni
egy Tanítónak, aki az élet legfontosabb kérdéseiben adott útbaigazítást!
Azt gondolom, talán az a legbölcsebb ha ugyanazt kívánom Szilárdnak, mint
amire Ő is megtanított engem: Eltántoríthatatlanul, diadalmas küzdelmek
közepette, sikeresen haladjon a megváltódás útján oda célba érve!
Mostantól kezdve már nekem is ez a célom, és tudom, hogy igazi, maradandó,
valós boldogságot a megváltódásomat előidéző életfeladataim beteljesítése
okozhat!
Minden fáradozását és tanítását megköszönve, szeretettel:
Erzsi

TOVÁBB

Kozma Szilárd: Köszönö-levelek_ 78

 

Kedves Szilárd!

Nagyon jól látja a dolgokat! Tényleg az a bajom, hogy ezeket eddig még nem mondta el nekem senki. :-)

A kérdéseire válaszolva, leírnék egy-két gondolatot.

Anyukám tényleg apaellenesen nevelt kicsi korom óta, amíg rá nem jöttem, hogy nem az Apuval van igazából a gond. Már régóta próbálom neki elmondani, hogy ne viselkedjen vele így, vagy ne szidja állandóan, ne nyomja el, de hiába.

 

Erre is gondoltam, hogy a munkám miatt sem sikerül a foganás. Több oldalas elemzéseket kell írnom, adatokat kell elemezni 8 órán keresztül számítógép előtt. Most már nem esnék kétségbe, ha elküldenének. Próbálom lazábban venni.

Az is igaz, hogy azért szakítok egy idő után, mert habozok, mérlegelek, bizonytalan vagyok, és mert nem tudok neki gyermeket szülni. Ezt a lehetőséget pedig nem akarom tőle elvenni, ezért nem merek hozzá menni feleségül.

 

Nagyon szépen köszönöm a segítségét, az irány mutatását! Nagyon hálás vagyok Önnek, hogy még jobban megismerhettem magam!

Új alapokra fogom helyezni az életem. Nagyon sokszor meg fogom hallgatni a hangfelvételeket. Továbbra is olvasni fogom az írásait.


Azt még utoljára meg tudná nézni a képletemből, hogy itt Magyarországon kell, hogy megálljam a helyem, vagy külföldön is tudnék-e boldogulni?


Sok boldogságot a szép családjához, és erőt, egészséget a munkájához!


Üdvözlettel: Persinger Ingrid

 

 

 

TOVÁBB

Hála-köszönet az asztrológusoknak

Kozma Szilárd:

NYÍLT HÁLA-KÖSZÖNET A MAGYAR ASZTROLÓGUSOKNAK

Kedves Asztrológus társaim!

 

Bár költőnek indultam, most nem találok megfelelő kifejezéseket arra a mélységes hálára, amit most – amikor észrevettem! - irántatok érzek, amiért nem részesítettek, nem hogy méltón durva, hanem semmiféle kritikában, amiért valamelyik rosszindulatú magyar Wikipédia-szerkesztő - Több mint valószínű, hogy a Gerle Éva nevű ultra-feminista bloger egyirányú felkérésére és teljesen biztos, hogy anak érdekében, hogy méltó haragotokban és felháborodásotokban engem pellengérezzetek ki! – engem és, egy lexikonban való szerepléshez megfelelő, szakmai múlttal még nem rendelkező Joó Viola nevű élettársam nevét írta be a kortárs asztrológusok helyére az asztrológia címszó alá. És ugyanekkor, a ti neveiteket teljességgel (És ezt a durva kihagyást, már minimum a szégyentelenség és nem a felületesség vagy, egy lexikon-írónak megengedhetetlen felelőtlenség fogalmával kell illetni!) kihagyta!

 

Egyszerűen nem tudom tehát nektek eléggé megköszönni a humánus toleranciátokat és a megértéseteket, amiért ezt, a – Hiába, hogy nem az én részemről jött, mert ti azt nem tudhattátok! - szemtelenséget nem tettétek úgy szóvá, hogy miatta, engem hibáztassatok első sorban! Most, hogy ezt az én nevem felhasználásával (ellenetek!) elkövetett minősíthetetlen merényletet felfedeztem, és nyomban nyíltan szóvá teszem, talán már nem kell mondanom, hogy nincsen közöm ehhez a nem csak ellenetek, hanem ezzel a rafinált erkölcs-ellenes csavarral végül is, ellenem elkövetett összeesküvéshez. Hiszen teljesen világos, hogy én voltam a merényletnek az. un. palánkolt célpontja! Hogy tehát annak, aki ezt veletek szemben az én nevemet használva, elkövette, ugyanúgy, mint abban az esetben is, amikor szintén a Wikipédiában, Gerle Éváék azt tették írták be a nevem alatt szereplő cikkely szövegébe, hogy a leghíresebb versem egy idióta kis tákolmány, amit két kulturális instruktor írt románul és csempészet be a helytelenül leírt nevem alá egy Elena Ceausesu születésnapját köszönteni hivatott pártbrosúrába, az volt a célja, hogy engem veletek megutáltasson és ily módon titeket manipulálva (Titeket ellenem hergelve: „Nézd a kis erdélyi szarházit, ki tetette magát jelentős kortárs asztrológusnak, amikor még Kaló Jenőt sem említik meg!”), olyan cikkek megírására vegyen rá titeket tudattalanul, amelyek majd az én szakmai hitel-rontásomat eredményezik.

Tudom, hogy első hallásra -olvasásra, ez a „magyarázkodás”, nem csak, hogy nyakatekerten hihetetlenül (-Ahogy, a Gerle Éva egy másik szerkesztő-szolgacselédje, Sipos Zoltán fogalmazott: szürreálisan.) hangzik. Sőt: még tisztességtelen fedőelméletnek is, amit esetleg azért eszeltem ki, mert, utólag mégis csak felébredt a lelki-ismerertem. Vagy, valamilyen más ok vezérelt ennek a furcsa, sőt: abszurd történetnek a megírására (Hogy esetleg pl. így, ennek a levélnek a megírásával akarnám a barátságotokat megnyerni, stb. Gerle Éva egyébként, akinek a szerzőségére, illetve bujtására gyanakszom, képes ilyet is kieszelni!).

    De, ha bele néztek az engem öt hónappal ezelőtt internetes hajtóvadászatra és kilövésre kiszemelt, és azóta is, a négy gyermekes családommal együtt idegileg és gazdaságilag tönkre tenni akaró terminátori személyiségnek a szoláris képletébe (Született 1975 május 13), nem fogjátok ezt a történetet annyira abszurdnak, illetve általam kieszeltnek találni. Ha meglátjátok a, teljesen negatívan fény-szögelt Bika-Napjával lazábban, de együtt-álló Bika –Sárkányfarkát, valamint az utóbbival szorosan együtt-álló és, a nyílhegy-alakzat csúcsán álló, ugyancsak teljesen negatívan fényszögelt Jupiter-Vénusz együttállást (Vagyis ennek a háromnak az együttállását), egészen biztos, hogy nem fogtok kételkedni abban, hogy ennek a szoláris sorsképletnek a tulajdonosát, nem csak, hogy a leg elképesztőbb rögeszmék vezérlik (És ezekhez az elképesztő rögeszmékhez irracionális nyakassággal ragaszkodik).  De nem fogtok kételkedni abban sem, hogy e rögeszméinek a tárgyi valóság szerinti igazságként való feltüntetése érdekében, a legvadabb hazugságok szajkózására is képes. - Persze, mindezt csakis abban az esetben, ha nem kapott gyermekkorában olyan radikális szülői, vagy pedagógiai nevelő-irányítást, amely e hajlamainak az ösztönös kiélési késztetéseiről és sóvárgásáról leszoktassa. Vagy, amennyiben nem kapott felnőttként olyan spirituális-vezetői, vagy asztrológusi figyelmeztető segítséget, ami által beláthatta volna, hogy ezeknek a rögeszme-bizonyítási kényszerképzetének a háborúzásokig menő konfliktusos erőltetésével (Kosban álló Lilith!), nem csak a környezetével át, hanem saját magának is. Sajnos, ez, a különleges intellektuális – értelmi képességekkel (eszességgel), és ugyancsak erős színészi tehetséggel rendelkező Gerle Éva, nem részesült sem a karmája feloldását és meghaladását szolgálni képes szülői, és főként nem: apai-szaturnuszi nevelésben. (Sőt: a szülei megkímélték őt még a három nagyobb fiú-testvérével való természetes kapcsolatból szerezhető információktól is!) És nem részesült megfelelő, negatív (figyelem-felhívó) felnőttkori élet-tapasztalatokban sem és asztrológiai – spirituális irányításban, mentális életvezetési javaslatokban sem részesülhetett, mivel a rendkívüli intellektusával és a színészi tehetségével, valamint a játékszenvedélyével párosuló rendkívüli valóságferdítési szenvedélye, ezeket hibabelátási képességeken alapuló, önmagára eberedési lehetőségeket, sikeresen mind elhárította és kikerülte.  De hát honnan is lehetne ennek a személynek akárcsak minimális hibabelátási képessége is, hogyha az imént említett Jupiter-Vénusz párosa, negatív fényszögeket (szembenállást) alkot a (Skorpió!) Holddal és az Uránusszal, és hogy ez ne legyen elég, még (negyed-szembenállást) a Plútóval és a Neptunusszal is. Nem tudom, az asztrológia történetében volt-e már példa arra, hogy ilyen, mondjuk ki nyíltan: beteges hazudozásra való, nem hogy hajlamra, de a hazugságra és a csalásra való szomjazásra és éhségre utaló képlettel rendelkező személyiség pozitív társadalmi szerepet – funkciót tölthetett volna be? Én csak azt tudom, hogy ilyen valóságtól és igazságtól való iszonyodásra utaló sorsképlettel még nem találkoztam, és azt, hogy ez az elemi hibabelátásra is képtelen személy, pozitív társadalmi közszereplői funkciókat vindikál magának, mint blog író, ész szerte az interneten azt híreszteli magáról az álnevei és ál-profiljaival a „közvélemény” látszatát is megrendezve, hogy ő az eleve bántalmazónak (gonosznak) született férfiak által bántalmazott védtelen nőknek az őrangyal-védelmezője.

     De hát ezt a levelet, nem a Gerle Évának a sorsképletéből kiolvasható karmájának, illetve a negatív hajlamainak és késztetéseinek a gyakorlati életben való, egy- az egybeni megtestesüléseiről, sőt: azok messzemenő túlteljesítettségéről akartam írni! Ez csak gyakorlati – szakmai magyarázat volt azok számára, akik az asztrológiában nem elégé jártasak. Hanem arról a szavakban kifejezhetetlen hálámról és szellemi – spirituális nagyra-becsülésemről, amelyre, természetesen akaratlanul és szándéktalanul köteleztetek, személyi ismeretség nélkül is, ezzel a számomra egyenesen megható humánus és szellemi toleranciátokkal. És ha már ezeket sikerlüt leírni, azt is a tudomásotokra akarom hozni, hogy egyáltalán nem haragudnék meg azért, ha a neveinket onnan, a kortárs asztrológusok címsorbál kiszerkesztené, vagyis kivágná valaki, amennyiben a lexikon-szerkesztők nem hajlandók a többi magyar asztrológusnak a nevét legalább megemlíteni. És kérlek, ne haragudjatok meg, ha én nem írom ide egyiketek nevét sem, mivel egyszerre legalább húsz nevet, ha nem harmincat kellene írnom, és még így is igazságtalan kellene legyek más ugyanannyi asztrológussal szemben. Költő koromban szoktam írni és mondani, hogy a költőkről és költészetükről ne más költők írjanak minősítéseket, vagy kritikát, mert az akár pozitív, akár negatív, csakis hiteltelen lehet, hanem az irodalmi-kritikusok, könyv és lapszerkesztők, stb. Ugyanígy most is a lexikon-szerkesztőkre bíznám, hogy akár az én nevem kivágásával, akár az ott hagyásával, mely kortárs asztrológus nevét említik meg az asztrológia címszónál, de tény az, hogy amíg így marad, erősen restellem magam. – És persze, a ti ilyen magas fokú szellemi toleranciátokra nem számító Gerle Éva ezt is akarta elérni. Hát még ezt az örömet se hagyjátok meg neki, és tehetek róla, hogy a magyar asztrológia címszó alá a mai magyar elismert asztrológusok feltétlenül bekerüljenek, ismétlem: akár Kozma Szilárddal, akár anélkül. Én így is, úgy is csak és csakis hálát fogok érezni irántatok, és csakis nagy tisztelettel fogok nyilatkozni rólatok, minden körülmény között.

       Ezekben a hetekben – hónapokban ugyanis, amióta ez a szerencsétlen megszállott lélek, deklaráltan koldus botra akar juttatni, akár végzetes következménye is lett volna, ha sikerül ez a furfangos terve is (A legnagyobb egzisztenciális veszélybe sodrási harctéri sikerét, Gerle Éva a Kolozsvári pornó-fordító: Sipos Zoltán által a transindexben közölt „nem cicaharc” nevű egyoldalú hazugság-halmaz képezi „A közismert budapesti blogerre rákattanó asztrológus-pár"-ról.), és valamelyiktek ártatlanul – de logikusan, bedőlve a számomra már tipikusnak számító gerle-évai cselvetésnek, neki fog nyilvánosan az asztrológusi etikáról kitanítani, mert azzal tényleg elvesztettem volna a szakmai és ezzel együtt az erkölcsi hitelemet is, a potenciális rendelőim előtt és ezzel Gerle Éva elérte volna a nyíltan kitűzött célját, amit már akkor közölt több helyen is, tehát nem csak a hirhedt feminista blogján, amikor én még azt sem tudtam, hogy ő a világon létezik.             

Hálás kollegialitással és baráti szeretettel: Kozma Szilárd  

 

TOVÁBB

Ez aztán igazán jól esett!

Asztrológus Kozma Szilárd (családi, párkapcsolati és karma-feltáró)    

 

Na, ez igazán jól esett! - Pedig, még csak felkérő levél!
2013. március 22. 6:52 Adalbert Ozsvath írta,
:

Kedves Szilard ur,

Szeretettel udvozlom, es elore is szeretnek elnezest kerni ha netan kicsi neheseget fog okozni az uzenet olvasas, mivel tudni illik a szamitogep amelyket hasznalom nincs Magyar betu abc-re alitva.
Azal szeretnem kezdeni, hogy teljesen veletlenul talaltam ra az on egyik video felvetelere, mikozben kutatasi es letisztazasi kivancsiskodasomnak( olvasas,stb) , mar rutinos megszokasat folytatam .Mert tudni illik egy olyan szemelyisegi vonasal rendelkezem hogy szeretek mindent meg kerdojelezni , es adig elotem nincs semi letiztazva , mig az a bizonyos dolog vagy tema , mig nem tapasztalom, erzem elfogathatonak hogy igen, ez meg felel minden szemszogbol , ugy rationalisan, logikusan stb.
Aztan hogy folytasam gondolatom fonalat,...hat az on felvetele anyira fel csigazta a kutato kivancsisagomat hogy lassan mar az on oszes video felvetelet, cikkeit, bar mit es bar hol amit el lehetet olvasni az on altal letre hozot alkotasait, mely gondolat leirasait, amik szerintem Frapansan ,Tiszta,Lenyegre toro es Valosagosak --azt mondtam magamban "-vegere egy igazi asztrologus , aki tenyleg az egesz tudasat , ihletet,es odaadasat , teljes elhivatotsagal es felelosegel eli meg"! Hat talan mondanom sem kell, hogy az on munkai , ugy ertek engem , mintha valaki egy jo hideg hargitai hegyek kozul meritet , egy jo becsuletes veder vizet es a fejemre zuditota,hat azt az erzest eltem at,...de szamomra ez felfrisito es valosaghoz terito volt!Gondoltam es egyszere a leg bensobb lelki pontomban is ...Hat ere vartam ,ezt kerestem, ez az!
Tudni illik , nagyon sok mindenben egyet ertek onnel,es egy kicsit sem gondolom hogy igy mondvan masok szerint, on az a szemely ki az olyan " dobozban zart" eszmeket ,probalja adt adni es befolyasot gyakorolni, legyen szo a csala
drol, elet stilusal ,a nemek rendelteteserol az azok szerepe ,sexrol stb.

TOVÁBB

Pozitív következménnyel járó horoszkópértelmezések

Asztrológus: Kozma Szilárd (családi, párkapcsolati és karma-feltáró)

 

"Kedves Szilárd!
 
Ahogy kérted, megpróbálom részletesen is kifejteni, hogy miképp segített rajtam az általad készített szintetikus sorselemzés.
 
Amikor hozzád fordultam, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen nagy segítségemre leszel. Nem csak abban segítettél, hogy egészen mélyre leássak magamban, felfedezve az anyai ági felmenőimtől öröklött és berögzült hamis képzeteket, hanem egészen konkrét megoldásokat is javasoltál. Ezzel nagyon sokat segítettél, mert amikor megrendeltem tőled a horoszkópomat már megéltem a teljes kétségbeesést a házasságommal kapcsolatban, elvesztettem a bizalmat a saját értékítéletemben, s már nem tudtam mikor melyik gondolatomnak higyjek, mikor is ámítom önmagamat, s persze ezzel együtt a környzetemet. Az, hogy te szépen levezetted, hogy mindez a IV-es házbeli Ikrek Lilithemnek "köszönhető" kapaszkodót adott ahhoz, hogy végre mélyen magamba nézzek. A másik ilyen karmikus pont a Kos Sárkányfarok (rejtett agresszió), mely addigra már nem is volt annyira rejtett előttem. Nem akarom részletezni tovább, de az biztos, hogy ezzel a két dologgal rátapintottál a legfájóbb, legégetőbb problémámra, s ami előtte csak tudattalanul kavargott bennem, az végre felszínre került, s átvilágíttatott.
Nem mondom, hogy ettől egy csapásra minden egyszerű lett, de az általad feltett kérdések, hogy mit is akarok, józan gondolkodásra késztettek. Egyre inkább háttérbe szorultak az irracionális, kalandos és drámai vágyaim, sóvárgásaim.
Tanácsaiddal, javaslataiddal rendet vágtál a gondolataimban, s elhatároztam, hogy végképp elköteleződöm a házasságom mellett. Felkeresetm a nőgyógyászomat, s kivetettem a méhemből az immár 9 éve bennlévő spirált, s férjemmel örrömmel készültünk egy közös baba fogadására. Több hónap telt el eredménytelenül, kétségbe estem, elbizonytalanodtam. Nagyon sokat segített az akkori biztatásod, s egy kicsit a fejmosás is, hogy miért képzelem, hogy több éves gyermekellenes magatartás egy szempillantás alatt feloldódhat.
Mindenesetre úgy éreztem, szükségem lenne megismerni a férjemmel való közös szinasztriát, hogy semmi kétség ne maradjon bennem. Szerettem volna, hogy a férjem is megismerje a a horoszkópját, s én is kíváncsi voltam, mit tudsz róla mondani. Nem csalódtam. Megpróbáltam a férjemet felkészíteni, töltöttem le az internetről írásaidat, hangfelvételeidet, hogy hozzászokjon a témához, s végül közösen hallgattuk végig a folyamatosan érkező felvételeket. Nagyon sok kérdésre kaptunk választ, a férjemmel kapcsolatban is, s az édesanyjával beszélgetve, sok mindennek a gyökerére derült fény (pl. 5. házas Rák Lilith - édesanyja saját anyja általi kitagadása, elhagyása, melyről még utólag is csak sírva és keserűen tud emlékezni).
 
De az egésznek a koronája a szinasztria volt. Korábban felvetődött a férjemben olyan kérdés, hogy "És mi van akkor, ha kiderül, hogy nem illünk össze, akkor elválunk? - kérdés, melyre én mindig igyekeztem megnyugtató választ adni. Biztos voltam benne, hogy ilyen nem derülhet ki! De engem is meglepett, hogy mennyire, de mennyire összhangban vannak a horoszkópjaink, mennyire közös az életfeladatunk : a CSALÁD.
Innen aztán minden sínen volt úgy éreztem, s napokon belül megfogantam!!!
Határozottan tudom, hogy mikor, melyik éjszaka, amikor teljesen átadtam magam annak a forró kívánságnak, hogy vele, csakis vele egyesüljek.
 

Nem a babáért, hanem önmagunkért!
 
Nem is szeretném tovább szaporítani a szót, talán csak annyit mondanék, hogy a felismeréstől a feladat nem szűnt meg. Továbbra is küzdünk egymással, önmagunkkkal, a beidegződéseinkkel, s ahogy sejtem, ez még jó darabig így lesz. Csak most már van iránytűnk, van hova nyúlni, ha elvesztjük a lábunk alól a talajt.
 
Köszönjük!
 
Dóra

TOVÁBB

> Kedves Szilárd, > Így, a szintézis végéhez érve hálásan szeretném megköszönni az elmúlt > időszakban (egészen az analízistől kezdve) értem végzett kitartó, türelmes > munkáját. > Annak ellenére, hog

Asztrológus: Kozma Botond Szilárd (családi, párkapcsolati és karma-feltáró) közlések vissajelzésekből:

Kedves Szilárd,
Így, a szintézis végéhez érve hálásan szeretném megköszönni az elmúlt
időszakban (egészen az analízistől kezdve) értem végzett kitartó, türelmes
munkáját.
Annak ellenére, hogy mindezidáig az asztrológia és a horoszkópok világa
számomra teljesen idegen, sőt előítélettel bevont terület volt, el kell,
hogy mondjam, hogy mégis rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy
kapcsolatba kerültem Önnel és az Ön által művelt tudománnyal.
Munkája eredményeként sok tekintetben fordulás következett be a belső
lényemben:
-	Míg korábban az asztrológiáról és a horoszkópokról azt gondoltam, hogy
az valamiféle megalapozatlan hókuszpókusz, ma már teljesen meg vagyok
győződve arról, hogy az Ön által művelt asztrológia egy zárt rendszerű,
összefüggésekkel átszőtt, racionális,  felülről ihletett tudomány, amely
nem jósol, hanem szinte tudományosan értelmezi az ember cselekedetinek
legmélyebb rétegekben rejlő mozgatórugóit és a kiutat is megmutatja!
-	Így utoljára ismét meg szeretném köszönni a segítségét, nehéz ám szavakat találni, mit is jelentettek nekem a helyreigazító tanításai: egyszerre szólt hozzám az Apám, egy Barátom, egy Tanító és egy Férfi!


Most látom, hogy a Férfi még mindig a  sor végén van, de legalább már ott van a sorban!

Fontos szereplőjévé vált az életemnek!, még egyszer is köszönök mindent!

Bea

TOVÁBB

Egy, az elején kételkedő, régi rendelőmtől kaptam

Asztrológus: Kozma Szilárd (karma, családi, párkapcsolati, pár- és pályaválasztási problémákat feltáró)

 

"2012.09.22. 9:38 keltezéssel, Gyöngyös Tamás írta:

Idézet egy Dúl Antallal készült interjúból:
 

"....Neked tehát voltak, vagy vannak ilyen mestereid?.

- Vannak. Legfőképpen Hamvas, de ő csak az utolsó láncszem. De ott van Hérakleitosz, akit az előbb idéztem: nála frissebb szemű ébresztő nincs. Vagy Csuang-Ce. Közhely, hogy az ember fizikai családja a földi alapot adja, de sokkal fontosabb a szellemi család, amibe másodszor születik bele. Van egy vérszerinti apád és mamád, aki testi létedben elindított, és – ideális esetben ‑ valameddig a szellemi utadon is elkísért, támogatott. Fontosabb azonban a második születésed. Ott már Platón a nagybácsikád, az unokatestvéred pedig vagy Lao-Ce, vagy Böhme – és ez az eredeti család. Ki a szellemi édesapád? A vérségi vonalnál melyik a mélyebb, fontosabb családi köteléked?

Ez így nagyon radikális.

- Erről beszélt Jézus. Amikor üzenték neki, hogy kint az édesanyja, a testvérei várják, így szólt: Ki az én anyám? Kik a testvéreim? Egyszerűen félresöpörte a fizikai kötelékeit..."

 
Kedves Szilárd!
 
Amikor az említett interjút végig olvastam és elgondolkodtam az ide bemásolt részletén, akkor teljesen egyértelmű volt számomra, hogy nyugodtan "örökbe fogadhatnálak" :). Hogy szellemi apának, vagy éppen nagybácsikának, az teljesen mindegy. A lényeg, hogy - még ha ez ritkán is jut kifejezésre, és ritkán kerülünk is kapcsolatba - nagyon sokat köszönhetek, köszönhetünk Neked. Érték és mérték számunkra gondolkodásmódod, szellemi alapállásod. Hálásak vagyunk Neked.
 
...s csupán gondoltam, hogy - bár "újdonságot" nem mondok - ezt megosztom Veled.
 
Barátsággal: Tamás"
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Megjegyzésem:
 
Ez a baráti levét is, minthogyha , a  Nagy Attila Puli nevű, kökösi "anarchista próféta és a Titok Tóni nagy tudományú mesterének: a székely "Zen-buddhista - "teológusnak" a szakvéleményét, illetve "alapos" szakismeretin alapuló, és ezért biztos kezű, leleplezéseit, leintő becsmélrléseit és főként: az igaz szívű sarlatánozásit igazolná...
 

Kozma Szilárd

TOVÁBB

Egyszerű de magáért beszélő köszönőlevél

Asztrológus: Kozma Szilárd (karma, családi, párkapcsolati, pár- és pályaválasztási problémákat feltáró)

 

"2012.03.23. 15:17 keltezéssel, Ildikó Kántor írta:

Kedves Szilárd!

Mégegyszer hálásan köszönöm a tanácsait és útmutatását, amikkel
immáron október óta ellát. Most már érzem, hogy végig tudok haladni a
megkezdett úton, bár néha iszonyúan nehéz, de hiszem, hogy meglesz a
gyümölcse. Nagyon sok mindenre ráébresztett, de legfőképpen
megerősítette bennem azt a hitet, hogy egy nő számára az anyaság a
világon a legszebb hivatás. Habár a jelenlegi családomat nem sikerült
egyben tartani, hiszem, hogy lesz még igazi családom Lőrincnek igazi
édesapja és nekem igazi társam aki mellett el tudok köteleződni végre.

Ha egyszer Magyarországon jár, remélem személyesen is tudunk találkozni!
Jó egészséget, boldogságot kívánok Önnek, Violának és lánykái(k)nak és
ha bármiben én is tudok segíteni tudja, hol talál! :-)

Barátsággal
Ildikó

 

TOVÁBB

Pozsonyi Györgyi pozitív visszajelzése

Asztrológus: Kozma Szilárd (karma, családi, párkapcsolati, pár- és pályaválasztási problémákat feltáró)

 

"Pozsonyi Györgyi:

 

Reagálás és felmerülő kérdések a horoszkópértelmezésre

 

Először is köszönöm, hogy elkészítette a horoszkópom.

Azt gondolom, hogy tényleg a szintetikus horoszkópértelmezés, az amire szükségem volt. Az analitikusból nem jött volna át számomra annyira a dolgok lényege. Ezért köszönöm, hogy inkább ezt javasolta nekem.

 

Sok tekintetben magamra ismertem.

 

Volt, hogy nagyon nagy örömmel, máskor kétségbeeséssel hallgattam a hangfelvételeket.

Megdöbbentett az anyai ágon örökölt karma, a maszkulinitás-ellenesség, az árnyékén. De most már tudom, - és de jó tudni-, hogy ő a nagy lebeszélő bennem.

Volt, mikor már annyira tele voltam a felvételekkel, hogy azt mondtam elegem van és elmentem táncolni. Ilyen volt pl.mikor megtudtam, hogyan oldható fel a Kos karma. Első reakció: te jó ég, hogy fogom én ezt a 180 fokos fordulatot megtenni?

Hogy fogok kitörni?

Én 1,5 éve élek itt fenn Budapesten. Vidékről kerültem fel. Szeretek itt lakni. Egyedül lakom egy családi ház tetőterében, de bizonyos szinten vákuumban élek. Kevés új barátom van. Haza havonta 1-szer megyek, otthon van mikor feszültséggel teli a légkör. Eleve egy ilyen feszültséggel terhes légkörben nőttem fel. Nem tanulhattam meg kezelni pl. az agresszió átalakítását, sokszor elfojtottam ezért. A betegségeim ennek következményei is. Apám, sokszor ivott és veszekedett anyámmal. Akiről most már tudom, hogy maszkulin ellenes, s nem csoda, hogy ilyen férjet talált magának. Én nem szeretnék erre a sorsra jutni. Bár esélyem ugye van rá, és lett volna rá, amikor összejöttem azzal a sráccal, akibe még általános iskolás koromban szerettem bele.

Igen éreztem, hogy ez egy nagy találkozás volt, és meg is erősítette ezt maga is, Szilárd. Mikor még együtt voltunk, fantasztikus tükröt tarthatott volna nekem, talán én is neki. Megtaníthatott volna az életre, a Vízöntői – Ascendensemnek megfelelő tulajdonságok felvételére. De miután elhagyott , már olyan szinten voltam sértődött, hogy mikor kísérletet tett arra, hogy beszélgessünk és mutassak rá a hibáira, én erre nem voltam hajlandó. Úgy voltam vele, hogy elhagyott, megbántott, nagyon nagy fájdalmat okozott és még ő kér??? Sokáig nem tudtam túljutni, elengedni őt. jöttek is az egészségi problémák. De most már azt is tudom, hogy mikor megharagudtam rá a viselkedése miatt, akkor nemcsak rá, de általa az egész férfinemre megharagudtam, hiszen eleve ott hordom magamban ezt a gyűlöletet.

   Másrészt, ha így visszagondolok erre a kapcsolatra, emlékszem, már akkor is mondtam magamnak, hogy : ” pár évvel később mikor visszagondolsz rá, nehogy azt hidd, hogy ez egy olyan fantasztikus kapcsolat volt.” Miért? Mert sok olyan tulajdonságot fedeztem fel ebben a srácban, amit már apámban sem bírtam elviselni. Pl. ivás, egoizmus, kontrollnélküliség. És megijedtem, hogy te jó ég, olyan a pasim, mint az apám. Én ettől egyébként nagyon tartottam, hogy majd olyan párom lesz egyszer, mint ő. Csak olyan ne legyen mint az apám! –mondogattam mindig magamnak. De azt gondolom, hogy valószínűleg ez is a férfiellenes karma, amit az anyámon keresztül a női felmenőimtől örököltem, sőt talán még az árnyékén hatása is. Árnyékén: mert folyamatosan lebeszéltem magam erről a pasiról. (Pl. hogy mennyire az ellentétem, mennyire másképp gondolkodunk, meg egyébként se vagyok olyan jó nő, amilyenre neki szüksége van, sőt még akkora sexuális vágyam sincs mint neki –pedig most már tudom , hogy dehogynem sőt!!!)

 

Azt hittem eddig, hogy a „férfiellenességem” az apám iránti ellenszenvből jön. Aztán most kiderül, hogy nem. Hogy ez csak következmény. Ezt talán máris jól gondolom, nem? Mármint hogy ez a fiuk – férfiak által belőlem mindig kiváltott gyűlölet, nem a személynek szól, hanem a karma hatása?

Azért kaptam ilyen apát, mert anyám is ilyen férfiellenes karmát örökölt. Mert félt a férfiaktól tudat alatt.

Most látom, hogy esetemben ez egy igen összetett dolog. Hiszen eleve gyerekként, sőt fiatal lányként úgy nőttem fel, hogy egy negatív, sokat veszekedő, anyámat szavakkal sokat bántó, neki ezekkel fájdalmat okozó –és ezáltal nekünk gyerekeknek is sok szenvedést okozó- apa és férfi mellett nőttem fel.  De nem tudtam, hogy ezt a férfitól való tudattalan félelem generálja, amit apám – szintén Skorpióként- ,gondolom szintén tudatalatt átvett és ezért olyanná is vált, olyan férfivá, amitől mi nők tudatalatt rettegünk. Ilyesmiről lehet szó. Meg persze az is jó kérdés, hogy apám mit hordoz magában.

Bár én ezt anyának nem merem majd elmondani, amire most rájöttem, hogy apám, az ő tudattalanjának a projekciója.

 

Egyébként párkapcsolataim tekintetében azt figyeltem meg, hogy vagy nálam sokkal erősebb vagy sokkal gyengébb személyiségű fiúkkal hozott össze a „sorsom” eddig. De ez is a karma működése, ahogy látom. Az egyik engem használhatott ki, a másikat meg én. Vagy ő uralkodhat és én utálhatom mint ugye jó férfiellenes karmás. Vagy másik esetben ő a „papucs”, akin én uralkodhatok. Magát a jelenséget én is észrevettem már.

 

Egyébként azt veszem észre, hogy viszolygok, de talán inkább egy furcsa ellenállás van bennem a férfiasabb, erélyesebb személyekkel szemben. Visszahúzódok másrészt biztos, hogy találok bennük valamit, amiért megmagyarázom magamnak, hogy az a pasi nekem miért nem lenne jó (árnyékén.) Pl. volt akinek a külseje nem tetszett, egyébként nagyon rendes srác volt. Ha pedig bejön a srác (mint pl. aki februárban tetszett meg), akkor meg túl jónak érzem magamhoz képest, és lealacsonyítom magam, hogy én neki úgyse lennék elég jó.

És tényleg igaz, hogy nem tudtam velük mit kezdeni. Feszengek férfitársaságban. És valóban nagyon félek attól, hogy ha párkapcsolatba kezdek, akkor ismét elhagynak,és csak szenvedek majd mint egy kutya. Úgyhogy valóban szükség van azokra a futó kapcsolatokra. És arra, hogy ezek által önmagamra folyamatosan reflektáljak.

 

 

Májusban egy osztálykiránduláson voltam és a kolléganővel beszélgetve kiderült, hogy ő is November elején született mint én, csak 19 évvel ezelőtt. Ugyanakkor megjegyezte, hogy amúgy nem igazán vagyok „Skorpiós”. Persze, mert ő csak a külsőmet érzékeli. Belül talán nála is skorpióbb vagyok, de ez nem érzékelhető a bolygók pozitív fényszögei miatt! A karmát viszont csak a horoszkóp segítségével lehet látni, kívülről érzékelni nem. Én viszont most már nagyon érzékelem és remélem, hogy nem leszek az áldozata, úgy mint édesanyám.

A munkahelyemen (most egy iskolai könyvtárban dolgozom), eléggé el vagyok zárva a többiektől, térben is. Ugyanakkor tiszta Amazóniában élek, hiszen 3 fiú/férfi kivételével, mindannyian nők vannak csak a környezetemben.

De gimiben is szinte csak lány volt az osztályban. S már-már számomra is feltűnő kezdett lenni, mennyire nincsenek jelen az életemben a férfiak. Most már aztán kiderült miért is : a maszkulinitás ellenességem miatt.

 

 

Rejtett agresszió

Hétvégén, az önismereti csoportban, az agressziónkkal dolgozhattunk. Párban dolgoztunk, és a 2. csoportban direkt is férfi partnert választottam. A feladat az volt, hogy hagyni kellett, hogy a vállunknál fogva irányítsanak bennünket. Nem tanúsíthattunk semmilyen ellenállást, teljesen ki voltunk szolgáltatva a társunknak és nyers erejének. És akkor el lehet engem képzelni, amint a rejtett agressziós és maszkulinitás ellenes lányt a férfi partner elkezdi rángatni, taszigálni és mindezt engedni kellett. Aztán persze már ellenállhattunk. És nagyon jól esett, amikor nem kellett már elviselni a másik fél uralmát és ki lehetett törni. Szegény pasit jól leizzasztotta, amit tőlem kapott. Közben persze csak a testünkkel dolgoztunk és rengeteg agresszivitás és düh szabadult fel, majd oldódott fel, mikor találtunk egy közös békés nyugalmi állapotot. Mikor már nem harcoltunk, hanem békében voltunk egymással. Hogy jéé , lehet egy férfival így is lenni, harc nélkül. És ez egy új tapasztalat volt nekem. Mivel ugye a tudattalanom ezt az állapotot nem ismeri. Csak azt, hogy a férfi ellenség, aki vagy engem bánt/győz le, vagy én bántom/győzöm le. Amint azt el is magyarázta nekem a 3. hangfelvételen. Remélem jól gondolom, hogy a tudattalanomnak ilyen pozitív tapasztalatok általi megerősítésekre van szüksége a másik nemről.

Az első órákon a partnerem nő volt, őt nem bántottam annyira. De a csoportvezető mondta, hogy látja , több is van bennem és nyugodtan adjam ki ami bennem van. Mert ha az agressziót átalakítjuk, abból hatalmas építő erőt lehet csinálni.

 

Azt gondolom, hogy a harcművészetek során is ez történik, így van is kedvem ahhoz, hogy elkezdjek ilyesmit.

A rejtett agresszivitásnak a testi - egészségi tünetei is szoktak nálam jelentkezni: vérszegény vagyok és esetenként nagyon fáj a fejem. A rejtett agresszió eléggé megkeseríti az életem. Nem tudom , mit kezdjek vele, vagy hogy vezessem le , hogy alakítsam át? (Gondolom erre lesz jó a harcművészet, vagy kreatív tevékenységek, (mindenféleképp szeretnék valamilyen hangszeren megtanulni, sex stb.) Illetve ahogy kivettem a szavaiból: ha elkezdem feloldani a karmámat, magától megszűnik ez a rejtett agresszió ami mentális szinten bennem van?

 

 

Tavaly pl. egy baráti társasággal elmentünk kuglizni. Én először életemben tekéztem. És hát mit mondjak? Nem ment. Egy idő után eléggé idegesített, hogy sehogysem sikerül a golyóval a bábúkat eltalálni. És egyre idegesebb lettem, ami kívülről is látszódott. A fiúk hiába próbáltak volna segíteni, nem hagytam. Egyébként is olyan nyeszlett és gyenge, papucs pasinak tartottam azt, aki udvarolni próbált. De a többiek is hiába akartak volna segíteni. Szó se róla, hogy akiknek jól mentek a dobások, azok szinte mind pasik voltak. Úgyhogy inkább leültem a végén egy sarokba és ott duzzogtam magamban és nem értettem mi történik. Én voltam barátnőm szerint az „agresszív kismalac.” Vajon ezesetben a karmám vezetett? Vagy skorpiói hiúságomban sértettek meg? Egyáltalán az ilyen esetekben hogyan oldható fel az agresszió?

 

 

Negatív Jupiter hatását pl. a felettesekkel való kétszínűsködésben látom megvalósulni.

Mikor erre a munkahelyre kerültem kb. 1,5 éve , elkövettem egy kisebb hibát, ami a főnök szemében , az ő szava elleni ellenszegülésnek számított. (Az akkor még nem teljesen kialakított könyvtárban tartottam a gyerekeknek könyvtári órát. A főnök kérése az volt, hogy ne ott, hanem egy másik helyen tegyem ezt, de nekem ez így jobb volt) És ezért lázadónak nevezett. Nagyon fájtak a szavai. Ma, a horoszkópból megtudottak után, örvendek, hogy legalább erre képes voltam. Mondta, is, hogy vele ezt az ő pályafutása alatt senki –nemhogy egy pályakezdő- sem merte megengedni magának, hogy az ő szava ellen cselekszik.

Aztán azt láttam, hogy a kollégák is csak bólogatnak neki mindig: hogy igen úgy lesz Anikó, kész lesz stb…Hát nálam is van olyan amikor jópofát vágok, de mást gondolok.

 

 

 

Azt is megértettem, hogy fel kell venni a Kos pozitiv tulajdonságait, a Vizöntő aszcendens pozitiv tulajdonságait és ennek megfelelően a Bika pozitiv tulajdonságait. De ezeket még áttanulmányozom.

 

Pálya

Hogy miért mentem erre a pályára? Különösebben nem volt soha elképzelésem arról, minek kéne mennem. Otthon sem tudtak ebben segíteni, bár mondták, hogy legyek orvos meg ügyvéd, de ezekhez érdemi segítséget nem kaptam. Aztán így sikerült a felvételim a környezetmérnöki szakra, és ide vettek fel. (Úgyhogy maximálisan egyet értettem azzal, mikor mondta, hogy nekem a világi feltételek nem kedveznek a helyes pályaválasztáshoz. Ugyan ki mutathatott volna utat ehhez?)

 

Bár 17 évesen volt egy nagy „felbojdulásom” , azt gondolom, már akkor is hiányzott a spiritualitás az életemből. Ez egyébként a Ló éve volt és én magam Patkány évében születtem. Teljesen kifordultam önmagamból, az addig csendes , nagyon jól tanuló lányból, egy majdnem iskolakerülő, de mindenképp iskolakritizáló lázadó lett. Polgári ismeretekből csaknem megbuktam, de nem azért mert nem értettem, hanem azért mert nem értettem egyet azzal, amit tanítottak.

    Aztán 18 évesen bekerültem a főiskolára, és onnantól kezdve presztízskérdést csináltam az egészből. Hát persze, hogy ott kellett lennem az osztályelsők között. Nagyon jó ösztöndíjakat kaptam és két fiú mellett én voltam az egyetlen lány, aki időben lediplomázott könyvtáros szakon. A többiek lemaradtak. Versengtem. Úgyhogy mondhatom azt, hogy kitartó vagyok. Kitartóan dolgozott az egom, minden mást, így a belső szellemi fejlődésem is feláldozva. Azt hiszem ez történt. Rengeteg szabadidőről, ismerkedési, kapcsolati lehetőségekről mondtam le, mondván nekem tanulnom kell, ez az egyetlen kitörési pont az életemben. Bizonyítani akartam,… az egomnak. És annak a külvilágnak amelyik ezt erőlteti ránk. hogy tanulj , légy sikeres stb  Meg akartam felelni az elvárásoknak. Azt is akartam, hogy apám lássa, nem hiába melózik a gyárban, hogy lássa, tanul a gyereke és hogy büszke legyen rám.

Egész más ebből a nézőpontból tekinteni erre. …

 

 

A hangfelvételekből úgy értettem, hogy akkor szédülök, mikor elvágom magam a spirituális forrásoktól. Mikor nem vagyok spirituálisan éber. Ebben lehet valami. Tavaly augusztus végén elmentem egy természetgyógyászhoz. Egyrészt a szédüléses problémákkal, másrészt a már ismert párkapcsolati problémákkal. Meditációkon is részt vettem, és érdekel is a meditáció, szeretném megtanulni.

A természetgyógyász javaslatára elmentem egy családállításra is. Itt felállítottuk az én családomat is. Aköré épült,hogy apámat egy elnyomó zsarnoknak , anyámat meg áldozatnak láttam, és gyerekkoromban mikor nem bírtam tovább beleavatkoztam a köztük levő „harcba”.

Tisztáztuk, hogy a beavatkozás nem az én dolgom, meg hogy ugyanúgy tartozom apámhoz, mint anyámhoz stb. Az oldás után azt tapasztaltam, hogy jobb az apámmal való viszonyom.

De még itt sem derült ki semmi lényeges mindabból az összetetten mélységes karmikus problémakörből, amit Ön tárt fel. Sőt: még csak meg sem érintette a lényeget!  (Kiemelés általam: Kozma Szilárd)

A 3. természetgyógyászati kezelés során azt javasolták, hogy valami kreatív tevékenységbe kellene belefogni és emberekkel kapcsolatba kerülni, ismerkedni. Tehát hasonlókat mint amiket itt is hallok. Csak nem értettem az egésznek a lényegét, nem láttam bele elég mélyen a problémáimba. Most már látom és ez erőt ad és jó nagy löketet az ismerkedéshez.

Szeretnék megtanulni valamilyen hangszeren, de ebbe anyagiak hiányában sem tudtam eddig belevágni. Valami harcművészetet mindenképp el akarok kezdeni.

 

Május 2-án aztán ismét szédültem. Orvoshoz mentem, de mint anno 1,5 éve, most sem tudtak semmit mondani. Minden leletem jó volt. Magamra maradtam tehát a bajommal, illetve pszichológust javasoltak nekem. (Nem mentem el.)

Mélyen magamba néztem egy este, feltettem a kérdést, hogy mitől lehet ez a szédülés? Elkezdtem leírni a noteszbe, hogy ez a szédülés olyan nekem, mint egy kísértet. De mi kísért? Hát …a meg nem valósított , ki nem teljesített énem, az ami nem vagyok. Itt az ideje tehát megtudni mi az életfeladatom. Hogy mit kell tennem. (De ezt mondja is az 1. hangfelvételen, amit épp most hallgatok újra, hogy a szédülés attól van , hogy nincs meg a spirituális információ, éberség, és nem tudom mit kell tennem.) Hát valahogy így jutottam el Önhöz. A neten keresgéltem a karmával kapcsolatban. Egyébként azon a napon találtam rá a honlapjára, mikor az a kép készült, melyben a székely ruhában vagyok, amit el is küldtem.

 

Ahogy kivettem a szavaiból ehhez az éberséghez már megtettem az első lépést azzal, hogy elkészítettem a horoszkópom. El kell kezdeni feloldani a karmám, azzal, hogy megszerzem a fényt, a tudattalanom pozitiv élményekhez juttatom a férfiakkal kapcsolatban. Nem eszek húst. Elkezdek teremteni kreativ tevékenységek által, katarzisélményekhez jutok. Megtanulok meditálni és karatézni. Mindent meg fogok tenni annak érdekében , hogy spirituálisan éber lehessek!

 

Most olvasom az Egyetemes Törvényeket és a Tűz karma tanulmányra is utal, hogy olvassuk el. Ezt még el tudná nekem küldeni? (Egyébéknt nagyon érdekesnek találom ezt az írást:)

 

És köszönöm a Turulának a Tabula Smaragdina felolvasását.:)

 

 

Valamint már most úgy érzem, hogy másképpen viszonyulok a férfiakhoz. Nyitottabb vagyok. Máskor meg olyan görcs van a gyomromban, hogy hihetetlen, de már tudatos vagyok, ismerem a rejtett, karmikus okokat és biztos vagyok abban, hogy fel fogom oldani és egyszer boldog tudok lenni egy igazi, erélyes férfi mellett is.

 

Még sokszor meg fogom hallgatni a hangfelvételeket és a küldött írásokat is olvasom szorgalmasan.

 

Ha lesz még kérdésem, remélem írhatok.

 

Mégegyszer köszönöm az elemzést: Györgyi

 

TOVÁBB

Levélváltás a Fény hiánya következményeiről

Asztrológus: Kozma Szilárd (karma, családi, párkapcsolati, pár- és pályaválasztási problémákat feltáró)

Szia Márti!

1) Ezt köszönöm, és remélem (biztos vagyok), nem haragszol, ha a facebok oldalamra fel teszem:


„Kedves Szilárd,

Úgy gondolom, hogy ez életed legszebb összegző gondolata: „...a karmától való megszabadulás és a boldogság felé vezető út, éppen a családért való áldozathozatal és a maximális felelősség vállalásán keresztül vezet.”

Hiszen manapság milyen sok ember szembefordul a családjával, kiűzi azt a világból, inkább megtagadja, semhogy érte és így önmagáért is megküzdjön. Ilyen szempontból nézve valóban a gyermek lehetőséget ad a fejlődésre és erőt is egyben hozza. Kérdés az, hogy egyeseknek a gyermek miért nem ad erőt? Mert én valahogy meg tudom érteni, hogy egy nőt vagy egy férfit elhagy az ember, mert már nem bírja, de egy gyermeket hogyan lehet elhagyni? Ezt én nem értem és nem is akarom megérteni, mert szerintem embertelenség nem törődni és elidegenedni egy gyermektől.”
2.) Ezt értem és helyeslem:


2) Kérded, hogy miért nem válok el, ha a párom néha azt mondja, hogy nem szeret? – Azért, mert én nem hiszem, hogy az életem általa rosszabb, hiszen az életem önmagam és a családom miatt jobb. Amellett, hogy nélkülözünk, van egy "játékos" életem, amelyben a káoszból a harmóniáig időről időre áttáncolunk, igyekszünk leküzdeni lehúzó fekete érzéseinket és felemelkedni emberi szintekre. Vilmos is törekszik, néha nagyon is nyitott a változtatásra, én is igyekszem jobb ember lenni. Egymást nyomorgatva, szidva, de néha néha őszintén szeretve igyekszünk mind a ketten fenntartani a családot és nem csak annak a látszatát. Ha misztikus lennék, akkor azt mondanám, hogy sötét erők mindig lehúznak, majd még is győz a szeretet és kibékülünk. Igyekszünk ennél jobban nem bántani egymást. Egyelőre a mi kapcsolatunk még "iskola", nem "harctér', így ha bár sokszor beszéltünk válásról, még is együtt vagyunk.

Igen, a legjobban az fájt, amikor szemembe mondta, hogy nem szeret és el akar válni. De képzeld, annyiszor mondta már, hogy ezt is megszoktam és rájöttem, hogy olyan mint egy nagy elkényeztetett gyermek, aki eldobja játékát, majd rájön, hogy szüksége van rá és visszaszerzi. Menny és pokol, de egy idő után ez is lejárt lemezzé tud válni. Én ugyanis már nem hiszem, hogy nem szeret, mert bármit mond, ahogy később rám néz, ahogy később ölel és bevallja, hogy de még is, elárulja, lejáratja őt. Így lassan már ezzel sem tud bántani,. És ha már nem tud bántani vele, akkor már nem is teszi, mert úgy sincs értelme, ugyebár. Vannak még aljasságok, amit ennek hiányában kitalált, de azok is "kikoptak". Kétszer háromszor eljátssza, én megsértődök, de az élet megy tovább, közben eltörpül az az aljasság is. Lassan, nem lesz amit kitaláljon és akkor marad az egyszerű harc nélküli lét és győz a szeretet. Én naiv :-)

Lassan sajnos azt látom, hogy bár egyre jobban kezd kifogyni ötletekből, hogy mivel tudna minket elűzni magától, és ahelyett, hogy ez az állapot felemelné és jókedvre derítené, inkább egyre belefárad, elkeseredik a gondolattól, hogy talán még a végén tényleg a nyakán száradunk. Pedig itt van mellette egy nő, én, aki nézi és várja, hogy fényt kapjon tőle, akinek nem kellene más, csak egy óvó ölelés, amely biztonságot nyújt és bizalmat ad. És itt van két fiú, akik mindig szerették őt, segítettek neki, és akiknek még mindig szükségük van egy apára, akire felnézzenek. Ezért is fordultam hozzád, mert érzem, hogy be kellene következnie egy valamilyen irdatlan nagy eseménynek ahhoz, hogy feleszméljen, amíg még nem késő, hogy minél inkább  meg kívánja "menteni" (tőlünk) önmagát, annál inkább el fogja veszíteni akár saját életét is (nagyon csúnyán köhög minden reggel és sokat fáj a feje is, néha pedig teljesen elhagyja az ereje és ami még rosszabb, volt már egy nagyon komoly szívinfarktusa is, ami bármikor megismétlődhet).

Ha lenne egy szó, vagy egy tett, ami megmondaná vagy megmutatná neki, hogy a családért együtt szeretetben küzdeni és harcolni az egyetlen járható út, akkor én azt a szót megkeresném vagy azt a tetted elkövetném.”


- Márti, ez a bűvös szó, rajta kívül nem létezik, vagy ha létezik is, csak mások számára van értelme, mert az ő füle nem fogja soha kívülről meghallani, hanem csakis belülről.  Benne viszont meg van ez a szó, akárcsak a tett csirája is, csak megkeményíti a szívét, azért volt infarktusa, fejfájása és van szívproblémája. És itt van a világ-nagy hiba, amit a gondolkozni lusta misztikusok hatására mind elkövettek:

„Borzasztó, hogy úgy érzem, hogy még a szeretet is túl kevés ahhoz, hogy két ember együtt élhessen boldogan. Bár ez badarság. Biztosan csak a szeretetnek kell nagyobbnak lennie, ahhoz, hogy a boldogság megmaradjon.”

- Mert igen is: a Szeretet (Feminin őserő) önmagában, tehát spirituális fény nélkül túl kevés, azaz erőtlen és hatástalan. Ehhez, az un. égi világosság és földi fény (maszkulin őserő) együttese is kell, amit viszont nem hajlandó saját isteni lényében meg látni, a földi értelmébe befogadni, hiszen te mondtad, hogy kézzel - lábbal ellenkezik a szent tudománnyal: a szellemtudományok matematikájával: az asztrológiával, ami ezt a belső fényt, amely egyelőre benne káoszként él irányítani tudná.

Tehát: A Szeretet önmagában, fény nélkül erőtlen és előbb – utóbb  rothadássá, korrupcióvá: megalkuvássá, enyészetté válik.
A Fény önmagában steril spekulációvá, majd, a szeretet nélküli, hideg ráció halmozódása irracionalitássá, hiába való bűvészkedéssé, mindössze érdekes, vagy merev zagyvasággá (rögeszmévé), élettelen absztrakcióvá, luciferi elutasítássá válik, amiben a párod is szenved.
A kettő csak együtt, csakis együtt hozza létre az igazságot, az egészséget és a boldogságot: a hármas egységet. Ez valójában a szent háromság titka: „Amikor a kettőt eggyé teszitek, akkor léptek be a mennyek országába.” Jézus: gnosztikus apokrif. A kettőnek az eggyé tevése viszont belül kell megtörténjen, nem kívülről! A külső történés mindig csak a belső következménye.

„Van még mit tanuljak.”
Ezt is tanuld meg! De sajnos a párodnak nem taníthatod meg, mivel az ő belső férfi-fénye egyelőre ellenkezik, elhatárolódik, és lehet, hogy örökre ellenkezik, a még belsőbb isteni fényével. De nincs mit tegyél, mert ez az ő szuverén dolga: a vallásban úgy mondják, hogy a szabad akarata. – Nem szabad erőszakoskodni, még mentálisan sem!


Barátsággal: Szilárd

TOVÁBB

Párkapcsolati sors-megoldás

2012.01.21. 10:21 keltezéssel, Szentpéteri Imelda írta: Kedves Szilárd!   Remélem emlékszik még rám, kb. 3 hónapja rendeltem Öntől szintetikus horoszkóp 2012.01.21. 10:21 keltezéssel, Szentpéteri Imelda írta: Kedves Szilárd!   Remélem emlékszik még rám, kb. 3 hónapja rendeltem Öntől szintetikus elemzést. (Vízöntő Lilith, Ikrek Sfarok). Most azért írok Önnek, hogy megköszönjem azt a sok értékes és valóban működő megállapításait, tanácsait amit a hangfelvételeken mondott. Elég sokszor hallgatom és még mindig tud újat mondani és hát működik. Bár a mozaik darabkák még nem álltak össze teljesen. Én akkor párkapcsolati problémával - ti., hogy maradjak-e a házasságban vagy elváljak - kerestem meg Önt. Tudom, hogy ön nem kimondottan tanácsolta ezt, hanem a tényeket, illetve az igazi heleyzetemet és abban a jövő lehetőségeimet tárta fel előttem és el mondta, hogy valójában milyen is kellene legyen az életem, amnnyiben minőségi igényeket támasztok azzal szemben, és hagyta, hogy ezek tudatában, ezek alapján döntsek. Végül is november végén beadtam a válópert, az első tárgyalás március 6-án lesz. Mielőtt Önhöz fordultam volna, illetve az egyik fő oka, hogy Öntől rendeltem meg a horoszkópot az Apaság spiritualitásáról szóló értekezése volt, illetve, hogy a családot - ami nem is tudom, hogy család volt-e igazán - szét szabad-e vernem. Ön valamelyik hangfelvételén azt mondta, hogy a Karmám, valamint a Polaritás és a Rezonancia Törvénye alapján a férjemben pont az ellenkezőjét vonzottam be (olyan embert, aki nem akar apa és társ lenni), mint aki mellett fejlődésre lennék serkentve, és nekem olyan férfiért kell imádkozni, aki elsősorban apa, és így társ, és szerető is tud lenni egyszerre. Megmondom őszintén, hogy elég szkeptikus voltam, de elkezdtem imádkozni egy ilyen emberért, és az a legcsodálatosabb az egészben, hogy egyik kollégámmal elkezdtünk beszélgetni, és kiöntötte a lelkét, hogy őt a felesége elhagyta, vitte a gyerekeket és a legfájóbb neki, hogy a felesége szétzúzta a családot és ezzel meg fosztotta őt a gyermekeitől, vagyis, hogy nem tudja őket nevelni.... És akkor megértettem és el hittem, és igazat adtam önnek a férfiakkal kapcsolatban mindenben. Gondolom, illetve tudom, hogy véletlenek nincsenek.   Azt is el szeretném mondani, hogy ezzel a feltárással illetve a hangfelvételek többszöri meghallgatásával olyan összefüggésekre világított rá, amiknek a tudatos használatával talán nem követem el újból, de legalább is többször ugyanazt a régi hibákat. Csak egy példát szeretnék mondani, amire  - remélem helyes következtetést levonva - Ön nyitotta fel a szemem. Szaturnusz a Rákban a 4-es ház csúcsán, ami az apaságot, atyaságot jelképzezi. Talán pont ezért fogott meg az apaságról szóló írása? Az összes eddigi párkapcsolatom velem hasonló korú férfival történt. Lehettek volna akár 10-15 évvel is idősebb férfiak is az életemben, de előlük valahogy mindig kitértem, féltem, olyan túl "nehéznek" találtam őket.  Lehet, hogy az a feladatom, hogy egy ilyen típusú férfinek kell majd teljesen odaadnom magam? (Vízöntő Lilith- telitalálat!!!)   Szilárd, meg kell mondjam, hogy nagyon sokat segített abban, hogy elinduljak azon az úton ami végül is karmám feloldásához vezet. Elkezdtem meditálni, a naplózáshoz is szeretnék hozzáfogni, de ahhoz még nem érzek elég késztetést... Most már hiszem, hogy végig is tudom vinni, és lesz erőm, bátorságom és kitartásom hozzá.   Munkájához sok sikert és erőt kívánok!   Barátsággal Imelda elemzést. (Vízöntő Lilith, Ikrek Sfarok). Most azért írok Önnek, hogy megköszönjem azt a sok értékes és valóban működő megállapításait, tanácsait amit a hangfelvételeken mondott. Elég sokszor hallgatom és még mindig tud újat mondani és hát működik. Bár a mozaik darabkák még nem álltak össze teljesen. Én akkor párkapcsolati problémával - ti., hogy maradjak-e a házasságban vagy elváljak - kerestem meg Önt. Tudom, hogy ön nem kimondottan tanácsolta ezt, hanem a tényeket, illetve az igazi heleyzetemet és abban a jövő lehetőségeimet tárta fel előttem és el mondta, hogy valójában milyen is kellene legyen az életem, amnnyiben minőségi igényeket támasztok azzal szemben, és hagyta, hogy ezek tudatában, ezek alapján döntsek. Végül is november végén beadtam a válópert, az első tárgyalás március 6-án lesz. Mielőtt Önhöz fordultam volna, illetve az egyik fő oka, hogy Öntől rendeltem meg a horoszkópot az Apaság spiritualitásáról szóló értekezése volt, illetve, hogy a családot - ami nem is tudom, hogy család volt-e igazán - szét szabad-e vernem. Ön valamelyik hangfelvételén azt mondta, hogy a Karmám, valamint a Polaritás és a Rezonancia Törvénye alapján a férjemben pont az ellenkezőjét vonzottam be (olyan embert, aki nem akar apa és társ lenni), mint aki mellett fejlődésre lennék serkentve, és nekem olyan férfiért kell imádkozni, aki elsősorban apa, és így társ, és szerető is tud lenni egyszerre. Megmondom őszintén, hogy elég szkeptikus voltam, de elkezdtem imádkozni egy ilyen emberért, és az a legcsodálatosabb az egészben, hogy egyik kollégámmal elkezdtünk beszélgetni, és kiöntötte a lelkét, hogy őt a felesége elhagyta, vitte a gyerekeket és a legfájóbb neki, hogy a felesége szétzúzta a családot és ezzel meg fosztotta őt a gyermekeitől, vagyis, hogy nem tudja őket nevelni.... És akkor megértettem és el hittem, és igazat adtam önnek a férfiakkal kapcsolatban mindenben. Gondolom, illetve tudom, hogy véletlenek nincsenek.   Azt is el szeretném mondani, hogy ezzel a feltárással illetve a hangfelvételek többszöri meghallgatásával olyan összefüggésekre világított rá, amiknek a tudatos használatával talán nem követem el újból, de legalább is többször ugyanazt a régi hibákat. Csak egy példát szeretnék mondani, amire  - remélem helyes következtetést levonva - Ön nyitotta fel a szemem. Szaturnusz a Rákban a 4-es ház csúcsán, ami az apaságot, atyaságot jelképzezi. Talán pont ezért fogott meg az apaságról szóló írása? Az összes eddigi párkapcsolatom velem hasonló korú férfival történt. Lehettek volna akár 10-15 évvel is idősebb férfiak is az életemben, de előlük valahogy mindig kitértem, féltem, olyan túl "nehéznek" találtam őket.  Lehet, hogy az a feladatom, hogy egy ilyen típusú férfinek kell majd teljesen odaadnom magam? (Vízöntő Lilith- telitalálat!!!)   Szilárd, meg kell mondjam, hogy nagyon sokat segített abban, hogy elinduljak azon az úton ami végül is karmám feloldásához vezet. Elkezdtem meditálni, a naplózáshoz is szeretnék hozzáfogni, de ahhoz még nem érzek elég késztetést... Most már hiszem, hogy végig is tudom vinni, és lesz erőm, bátorságom és kitartásom hozzá.   Munkájához sok sikert és erőt kívánok!   Barátsággal Imelda

TOVÁBB

új gólyahíres sikertörténet

Kedves Szilárd!
Talán már nem is emlékszik rám kb. 2006-ban email-ztünk és kaptam Öntől analitikus elemzést illetve hanganyagot a születési adataim alapján!(Monos Gyöngyi 1978.10.29. skorpió nap és assz: vízöntő) Mindenképpen el kell mondanom Önnek a boldogságomat hiszen oroszlán része volt abban, hogy az életem teljesen megváltozott. Nem tudnám megköszönni elégszer!  
Akkoriban melankóliában szenvedtem képtelen voltam boldog lenni mindenkinek meg akartam felelni, nem mertem gyermeket vállalni és nem tudtam dönteni a kapcsolatommal kapcsolatban! A horoszkópom és a az Ön általi mágiatan tanulmányozása során gyökeresen megváltozott az életem!Bár az akkori kapcsolatom vége szakadt de szeretetben tudtunk elválni egymástól.Mára már a volt párom is nős és két kisfiú édesapja! Hála Önnek és mindenkinek akinek része volt az Önismereti útkeresésemben annyi minden történ velem, hogy könnyebb felsorolnom mint megfogalmaznom:1. Két évig csak természetes gyógymódokkal tisztító kúrákba kezdtem  (pl:Bach terápia)2. leszoktam a dohányzásról. Keleti tornákat tanultam(Ci Qong, Callentix, jóga)2 évig spirituális választerápiára jártam, tibeti hangterápián vettem részt. Elvégeztem tibeti meditációs tanfolyamot valamint Tarot és számmisztikai tanfolyamra jártam és még sok más spirituális ismeretre tettem szert. Egyszóval a környezetem ámult és bámult rajtam. Az út kemény volt és sokszor nehéz de soha nem voltam ilyen jól és boldogan mint most! Egyetlen egy "jóslatot" írt nekem Szilárd és hála az égnek ez is úgy lett: Oroszlán napjegyű férfit jósolt bár tudom nem ez volt a lényeg de a véletlen úgy hozta, hogy a társam Oroszlán napjegyű 1978.08.12. A kapcsolatom csodálatos vele még így 5 év után is! A mágiatan olvasása után azonnal találkoztam vele és azóta is boldog az életünk! A legcsodálatosabb még is az ,hogy a nyáron megszületett a kislányunk Kamilla 2011.08.14-én. Sajnos faros volt és a folyó magzatvizem miatt az orvosok császármetszéssel hozták a világra.Nem engedték természetesen megszülnöm már csak azért sem mert első babám és 3 héttel előbb érkezett a vártnál.Szerettem volna természetes megszülni, már dúlám és szülésznőm orvosom is  volt, jógára és szülés felkészítőre jártam de azon a vasárnapon mindenki épen üdült.Hát igen! A sors már csak ilyen! A terhességem elején sajnos hirtelen lett egy cisztám amit leműtöttek de hála az égnek ez nem befolyásolta a terhességemet jobban mondva az áldott állapotomat! A lényeg, hogy szerencsésen alakult és a sorom Isten kezében van!Én fejet hajtok neki és elfogadom a dolgokat úgy ahogy vannak! Naponta hálát adok az égnek,hogy az életem milyen szépen alakult! Minden nap imával kezdem a napot mert tudom az angyalok vigyáznak rám! jövőben felfogom keresni a kislányom analitikus elemzése miatt hiszen már tudom, hogy ha eljön az idő ezzel tudok majd a legtöbbet segíteni neki, már ha majd igényli azt!
Szilárd, KÖSZÖNÖM Önnek! Legyen Áldott! Kívánok nagyon sok egészséget és boldogságot az új kapcsolatához és a kislányaihoz!
Mély tisztelettel: Monos Gyöngyi

TOVÁBB

Erzsike szűkszavú, de velős hálája.

Arról, hogy a következő levél úgy hangzik, mint egy reklám, nem én tehetek, hanem a megrendelő személy szemérmes szűkszavúsága, ami az asztrológusi szakismereteimet is kemény próba elé állította:     Kedves Szilárd!
 
Megdöbbentő amit kiolvas a horoszkópból, olyan kevés információból amit én is adtam.
Őszintén sajnálom hogy nem 10-15 évvel ezelőtt " találtam Önre".
Dolgozom magamon és remélem , jobb későn mint soha, és legalább a lányommal sikerül a kaopcsolatomat rendbe tenni.

 
Mindent köszönök további sok sikert és sok sok megrendelést kivánok, és jó egészséget az egész családnak
Üdvözlettel : Erzsike.

TOVÁBB

Mona átváltozásairól szóló levél

2011.09.24. 21:44 keltezéssel, Monika Oluoch írta: Kedves Szilárd!

Nem szeretnélek feleslegesen fenntartani, de szeretnék visszajelzést küldeni neked a szintéziseddel kapcsolatban.
Először is amit bizton állíthatok: az életemet mentetted meg!
Mint mondtam 2 hete vegetáriánus vagyok, 3 hete most már minden nap (előtte rendszertelenül tettem) Jógázom Tao gimnasztikával, relaxálással és gyakorlom a meditációt is, az igazit, bár az még kezdetleges. Igaz írtad egy cikkedben, hogy az önmagam által végzett Jóga, stb csak némi sikert hoz, de nekem ez most siker, mert érzem a hatását. Egyenlőre nekem az a fontos, hogy visszataláljak az életbe mindenhogyan. A testem minden összességének hatására engedett a merevségéből, egyre ruganyosabb.
5 napja egyedül vagyok, mert a férjem üzleti úton van, a fiam a koleszban, mert vidékre költöztünk 3 hete.
1. nap amikor egyedül maradtam rettegtem (mondtad hogy nem szabad félnem egyedül és meg kell tanulnom a kreatív egyedüllétet), és ez nekem egyenlő volt azzal, hogy meghalok.

2. nap már csak féltem és akkor elkezdtem olvasgatni a honlapodat.
3. nap már a metafizika jelentését és értelmezését olvastam és sokszorodjára hallgattam a szintézisedet , jegyzetelve.
4. nap elolvastam minden cikkedet a honlapodon kijegyzetelve mindent ami egyenlőre rám vonatkozó.
5. nap elkezdtem a hibáimat és karmám szerinti negatívumaimat leírni, miután beláttam és mertem szembesülni vele (ez már több hónapos dolog).
Ezután pedig elkezdem a naplóm írását és a tudatos önmagam átvilágítását és figyelmét. Aztán jöhet majd a feloldás.
Rájöttem hogy ez az egyedüllét Isten ajándéka nekem, egy hatalmas lehetőség arra, hogy komolyan foglalkozzak a karmámmal és magammal.
Ami változás már most van......megszűnt a halálfélelmem, amolyan megkönnyebbülést érzek. A lábamban levő állandó ugrabugra (sejtjeim talán) megnyugodtak. A cukrom ami kissé elkezdett magasodni (6-8 értékre) most benne van a normálisban.
Egyenlőre még szükségem van az elvonultságra!
Mintha az utóbbi 5 hónap tökéletesen erre akart volna engem rávezetni, mint amit te is mondtál. Rettegtem a haláltól és azt hiszem valóban közel voltam hozzá.....néha sírtam rettegéssel és remegéssel, alvatlansággal, hogy Istenem nem akarok meghalni még.....az egyedüli megnyugvást az adta, ha a férjem hasára és mellkasára feküdtem és éreztem a szívverését....mint a baba amikor az anyukáján fekszik....nem érettem mi történik velem, de éreztem valami nagyon nem oké. Hálás vagyok Istennek, hogy hozzád vezetett....és végig csinálom, megcsinálom! Önmagamért, a családomért és a további generációért. Egyenlőre ennyi a fejlemény így komoly 2 hét után, előzetesen áthangolódva pedig több hónap már. Szilárd, a népszerűsítésedben már tettem intézkedéseket, de ezen kívül, ha segíthetek nektek valamiben szólj. Akár ha esetleg szükségetek van valamiben, valamire akkor is. Néztelek benneteket a youtubon is, tetszik ez a sátorozás és stb:-) Tetszik ahogy éltek, komolyan!
Barátsággal: Ligeti Mona

TOVÁBB

Egy magához, az ősi magjához visszatérő személy levele

A következő levelet egy pszichiátriai rehabilitációból az életbe vissza tért személytől kaptam:
  "Kedves Szilárd!   A szanatóriumban számtalanszor meghallgattam elemzését. Nehéz volt, először lehetetlennek tűnt, megérteni még a bevezető magyarázattal együtt is. Nem mondom, hogy egyből minden tiszta és világos lett, de az életem fő irányát, hála önnek, már ki tudom jelölni. Éreztem, és csak megerősítést nyertem abban, hogy a hülyeség határát meghaladóan voltam önfeláldozó. Azért is, mert mint ahogy jól rámutatott, könnyebb volt alávetnem magam a környezetem nyomásának, és magamat elnyomva mások kényelem-igényét szolgálni, mint kiállni magamért, és a saját életemet élve  kipróbálni magam az engem érdeklő területeken. Igen, gyáva is voltam. minimális önbizalmam is porrá zúztam, és egyáltalán nem voltam kitartó semmiben. Én voltam és vagyok, a nagy nekibuzdulás, és utána a nagy semmi. Először nagy lelkesedéssel beszélek rendkívül eredeti és fantasztikus ötleteimről, amit megvalósítani szeretnék, vagy fogok, de csak beszélek róla, és nem csinálok semmit.!!! Soha!!! Pedig szavahihető, és hozzáértő személyek, megerősítenek abban, hogy valóban értékes, amit kitaláltam, de én megtorpanok, és harmat lépek  hátra. Nem is igazán a kudarctól félek, inkább attól, bármilyen érdekes is nekem, mikor kiötlöm a történetet, eszembe jut az erkölcsi mondanivaló, de nincs kitartásom végigcsinálni. A kitalálással szinte érdeklődésemet veszítem Egyébként a siker lehetősége jobban nyomaszt, mint a kudarcé.Most biztosan csóválja a fejét, pedig ön jobban ráérzett az igazi valómra, mint bárki más. Valóban, külső, távoli, és ismeretlen személytől mertem csak magamról, a bennem lévő lehetőségekről információt kérni. A sok kudarc nem bátorított, hanem egyre bizonytalanabbá tett. Azt is megkérdőjeleztem, és kétségem volt afelől, van-e egyáltalán eszem, ,,agyam”. Érek-e egyáltalán valamit. Van-e képességem valamire, vagy vállaljak csak továbbra is házvezető női állást, hiszen eddig is ezt csináltam, csak a családomban. Újra kezdhetem-e az életem, lehetek-e még boldog? Hát,... Ebben a vonatkozásban kíméletlen őszintesége megriasztott, nem is kicsit. Nagy munka( meló, ha úgy tetszik) elérnem a belső békét, és nyitottsággal , őszintén kimondani amit valójában érzek és gondolok. NEMET KELL MONDANOM, IGAZA VAN!!! Nem szolgálhatok a saját káromra egy életen át. Azt írta, nagy túlélő vagyok. Bizony. Valami mindig tovább segített az elkeseredésben, a pánikban, a lelki kínokban. Összeszorított foggal, de felálltam. Nem akartam, hogy lássák amit érzek, és ez felőrölt. Ezzel együtt, vagy ennek ellenére van bennem határozottság. Még-férjemmel is vitáztam eleget, mert annak idején, a munkámban minden szorongásom ellenére, határozott voltam.(Annak kellett lennem). Nehéz volt elfogadnom, hogy mindent saját szájíze szerint tesz. Mivel ennek ellenére élveztem a vele együtt járó előnyöket, meghátráltam. Mégis, az úgy nevezett barátaink mindig azt mondták, miért cseszegetem a Pistát. Neki első a család. Bezzeg a Pista!!! Milyen szerencsés vagyok. Miért nem megyek szó nélkül haza éjszaka, ha ő még maradni akar pár pohár borra, meg egy póker partira. Miért hozom őt kellemetlen helyzetbe, ha hajnali 2, 3 órakor leszólok a teraszról, hogy én is itt vagyok, várom, és szeretném, ha vele lehetnék.( például, ha összebújhatnánk, bár ilyenkor már beborozva...).
Szóval, igaza van, nem voltam neki fontos. Nekem viszont, minden hiányérzetem ellenére, Ő volt a minden! Nem voltam kapós. Higgye el, így van. Lehet, hogy tudat alatt ezt sugároztam a külvilág felé. Nem voltam nyitott, mert nekem ő volt a nagy ő. Azt hittem , én bolond, hogy az én szeretetem kettőnknek is elég. Micsoda hülyeség !!! Most is nehéz elfogadni, de ezzel a tudással, amit öntől kaptam, bár magyarázatot nyertek a megélt események, már barátkozom a gondolattal, hogy nem volt hozzám való, és én sem voltam neki való. legalább is nem egy életen át. Az újra kezdéssel kapcsolatban. Igen, kipróbálom magam az írásban. Nem csak a túltengő fantáziám, és állandóan szárnyaló képzeletem miatt, ami  mindig átsegített a hétköznapokon, hanem azért, mert úgy érzem, olyan gondolatokat szeretnék megosztani másokkal, amiket fontosnak tartok. Nem öncélú, magamutogató módon, hanem ösztönből. Csak úgy rohannak a gondolataim a papíron. Gyorsabban, mint azt leírni képes vagyok. A mesék is ilyenek. A kitalálásuk sem görcsös akarás eredménye. Persze, nyugton kellene maradnom, nem folyton felugrálni, és más , mondva csinált fontosnak tartott dolog miatt félbe hagyni. Ilyenkor jön az, hogy mosogatás közben valami új, más ötlik fel bennem, és óhatatlan kényszert érzek, hogy belekezdjek. Ezért sem fejezek be semmit. Meg igazából a lustaság.és a kétség, a gyávaság. Persze, tudom, kár beszélni róla,  amíg nem fejezek be legalább egy valamit, de nem tudom befogni a számat. Ötlet hegyeket sorolok fel, amire egy szerkesztő barátomnak felcsillant a szeme. Azt mondta, Ő szívesen szerkeszti az irományaimat, mert valóban eredetiek. Ő kiváló szerkesztő, de nem kitaláló ember. Nem alkotó a szó írói értelmében. Nem kitaláló ember. Amit én csinálok , arra nem képes mindenki.Még ez a megerősítés sem volt elég nekem, folyton önigazolást keresek másoktól arra, hogy értékes amit csinálok, és én is értékes ember vagyok. Hihetetlen szeretet éhség van bennem. Mindig is csak azt akartam érezni, hogy szeretve vagyok önmagamért, és fontos vagyok, számítok a társamnak.Hogy megerősít ebben, és érezhetem, hogy még ha a maga módján is, de fontos része vagyok az életének. Önámítás volt a javából.A lelkem mélyén akkor is tudtam. Most hogy vagy tízszer hallgattam végig igazán kimerítő és részletes, mindenre kiterjedő elemzését, ijesztő is volt, mennyire ismer engem, anélkül, hogy találkoztunk volna. Valóban csodálatos az asztrológia. Egyszeerre vonz, és taszít. Mintha félnék megtudni a bizonyosságot, de önnek hála, már nem menekülhetek előle, csak ELŐRE, ha egésznek akarom érezni az életemet.   Még egyszer nagyon köszönöm: Terike
 

TOVÁBB

Levél az önismereten alapuló sorsjavításról

Remélhetően, ez a levél határozottan megcáfolja azokat a téves elképzeléseket, hogy amiért nagyon mély metafizikai rétegekből hozok fel a szellemi valóságról szóló információkat a metafizikai - asztrológiai tanulmányaimban, ez szükségképpen azt is jelentené, hogy a horoszkóp feltársáaim kevésbé lehetnek érthetően az olyan személyek számára, akik sem asztrológiai ismeretekkel, sem metafizikai tájékozottséggal nem renddelkeznek. Az a hölgy ugyanis, akinek a nevében a lánya írja az alábbi sorokat egy olyan egyszerű személy, aki az utóbbiakkal egyáltalán nem rendelkezik:


Kedves Szilárd!

Én írok most anyukám nevében. Szeretné ha tudná, hogy azért nem
jelentkezett még eddig, mert mindenre kiterjedően alapos munkát
végzett. Nincs olyasmi, amiről ne beszélne a horoszkópban és mindent
érthetően elmagyarázott, úgyhogy nem adódott kérdés, amit feltehetne.
Ezen kívül vitatkozni sem tud semmivel, mivel minden úgy van, ahogyan
azt ön elmondta. Még annyit mondott, hogy már most érez magában
változásokat, még ha az nem is látszik meg. Nem tudom meddig tarthat
neki, míg fel tud mutatni valami eredményt, de akkor fog írni önnek.

Tisztelettel és köszönettel: Mária

TOVÁBB

Egy nagyon furcsa levél

  Kedves barátaim!    Tudom, hogy mennyire nehéz elhinni, de ha a hiszitek, ha nem, de esküszöm, hogy nem én írtam a magam számára ezt a levelet.  És ugyancsak, ha hiszitek ha nem, de nem azért teszem ide fel, hogy láthatatlan égi reflektorfényekben csillogjak vele, hanem csak, és csakis(!) BÁRORÍTÁSKÉPPEN AZOK SZÁMÁRA AKIK SZERETNÉNEK HOROSZKÓPOT RENDELNI, DE még mindig hezitálnak, arra gondolván, hogy vajon meg éri-e (Az a pénz), vagy arra, hogy egy ilyen goromba, de legalább is ennyire szigorú asztrológustól, félnek a horoszkópjukat megrendelni:   Kedves Szilárd!

Rendkívül meghatott ez a nagylelkû ajánlata. Mindenképp viszonozni fogom, s nem azért, mert Önnek erre szüksége van - a hálálkodásra-, hanem mert egy ilyen nemes lelket, aki Önben él, megilleti a Szeretet.
Remélem, azon embereknek, akiknek tudása legjavát adja, kellõen értékelik,  tanácsait és mélységét, még ha nehéz is befogadni és elfogadni magunkat a "tükörben".

Nagyon sok szeretettel üdvözlöm Önt és családját.
Klára

....biztosan nagyon sokáig fogom olvasni, értelmezni a tanácsait, a sors ajándékának tekintem az Önnel való kapcsolatot.
   

TOVÁBB

Roth Éva köszönő levele

-----Original Message-----
From: Kozma Szilárd [mailto:kozmaszilard@gmail.com]
Sent: Tuesday, October 04, 2011 4:01 PM
To: Róth Éva
Subject: 7. rész

Jaj, szegény Éva, ezek szerint, nem küldtem el az utolsó, összegező részt! - Bocsánat, bocsánat, Ezer bocsánat!

2011.10.05. 10:48 keltezéssel, Róth Éva írta: Kedves Szilárd!

Köszönöm, megkaptam az utolsó hanganyagot is. Hálás vagyok a sorsnak, hogy elvezetett a munkáidhoz! Még egyszer szeretném megköszönni a segítséget amit kaptam Tőled. Csodálatra méltó embernek tartalak a bátorságodért és az elkötelezettségedért, és tiszteletre méltó a rendkívüli a tudásod és az emberekhez való a hozzáállásod és segítőkészséged! Nagyon örülök, hogy megismerhettelek Téged és a munkáidat! Köszönöm! A többi most már rajtam áll...

Más! Időközben a lányom is eltökélte, hogy szembenéz a saját karmájával, ezért az én anyagomat kiegészítve az övével küldi majd Neked. Ő is egy szintetikus értelmezést szeretne kérni.

Én pedig ahogy említettem, és amit Te is helyeseltél, egy párkapcsolati szinasztriát kettőnkre még szükségesnek tartok, mert nem szeretnék tovább ugyanabban a mókuskerékben forogni, hanem szeretnék megoldást találni a kettőnk dolgára, mielőtt ez teljesen felemészt mindkettőnket.

A lányom szintetikus értelmezéséhez és a szinasztriához is elutaltam hétfőn a honoráriumot az én számlámról, ami gondolom jövő hétre odaér. A lányom, Anett majd küldi a személyes anyagát, ha pedig a páromtól szükséged van valamilyen adatra, kérlek szólj majd nekem.

Továbbra is mélységes tisztelettel:
Éva

TOVÁBB

Levél arról, hogy mennyire mmegbízható a kauzális asztrológia
Kedves Szilárd!   Ön ismeretlenül is jobban ismer engem, mint akikről azt hittem közel állnak hozzám (Jobban , mint én magam ).Örülök, hogy felnyitja a  szemem. Megerősítetett az érzéseimben. Igaza van, ámítottam magam! Most néhány hétig rehabilitáción vagyok, de amint tehetem, felhívom önt skaypon. Ki vettem magamnak néhány hetet, ami csak az enyém. Lesz időm meghallgatni többször gondolatait.   Az eddigiek hallatán is remélem, egyszer kezet szoríthatok önnel!, és mielőbb válthatunk néhány szót.   KÖSZÖNÖM! barátsággal: Melinda

TOVÁBB

Erzsébet köszönő levele
2011.07.21. 17:54 keltezéssel, Erzsébet Karsai írta: Kedves Szilárd,

hogy van?
Remélem, minden rendben!

Csak szerettem volna jelezni, hogy nem felejtettem el, és el kell hogy
mondjam, hogy eltelt két hónap,mióta először meghallgattam a
hangfelvételeket, most újrahallgatva mennyi mindent megértettem újra,
de mostmár más "dimenzióból" figyeltem már rá, mint akkor, és
hihetetlen.

Nem tudom elmondani, mennyire tisztelem, amilyen munkát végez. Öülök,
hogy magára találtam, és mindenkinek, aki akarja, biztosan nagyon
sokat segített és segít.

Köszönöm!

Minden jót kívánok a továbbiakban, és remélem, személyesen is
találkozunk majd egyszer, ha úgy alakul .

Üdvözlettel,
Karsai Erzsébet

TOVÁBB

Levélváltás utólagos értelmezési lehetőségről
2011.10.17. 20:34 keltezéssel, Tábori Alíz írta:

Kedves Szilárd!Először is gratulálni szeretnék a legifjabb családtagotokhoz!Bizonyára emlékszel ránk, hisz az elmúlt években mindhárman készítettünk

veled teljes feltáró elemzést (férjem, kisfiunk és én is).

Fiunk 2 éves lett. Nagyon szeretnénk testvéreket, de a gyermekáldás még

várat magára. Mennyiben akadályozhatja a fogantatást az én személyes

horoszkópom figyelembevételével az, hogy én alkalmanként már dolgozom, igaz

eddig csak természetgyógyászként és egészséges testi-lelki életmóddal

kapcsolatos oktatóként (mindez inkább segítő szándékból és belső

késztetésből fakadóan, mintsem stabil megélhetési forrás biztosítékaként).

Úgy érzem, most egy nagy döntés előtt állok: megkerestek egy lehetőséggel,

gazdasági-marketing területen kellene tanácsot adnom (nem kozmetikai ipar)

és továbbra is főállásban maradhatnék családanya és feleség, otthonról

dolgozhatnék, és max heti 1-2 pár órás irodai megjelenésre lenne szükség.

Igazából kedvem nincs hozzá, egyáltalán nem motivál a dolog, de jövedelmi és

jövőbeli munkalehetőségek szempontjából sem lenne jó nemet mondani. Azt

szeretném igazából tudni, hogy a képletem, karmám alapján hol vannak

számomra a határok: milyen és mennyi munkát vállalhatok 2 éves gyermek

mellett, ha a legfontosabb számomra a további gyermekáldás?

Mennyire kell ilyenkor a gyermekáldásra koncentrálni és befelé figyelni,

hisz közben a már élő gyermek számára is biztosítani kell minden szempontból

a szükségest. Nem tudom eldönteni, hogy jobban rá kellene-e hangolódnom a

további gyermekáldásra és visszavenni a pénzkereső tevékenységekből,

ötletekből vagy pont az ellenkezője: élni a való világban és keményen

küzdeni a család anyagi boldogulásáért, tenni a dolgom a világban a

lehetőségeink szerint, és egyszerűen csak elengedni minden a további

gyermekáldással kapcsolatos foglalatoskodást.

Zárójelben: pár hónapja volt egy nagyon korai spontán vetélésem (semmiféle

orvosi beavatkozást nem igénylő), mit hibázhattam akkor?

2 éves fiunk szoptatása akadályozhatja-e (spirituális értelemben és karmáim

tükrében kérdem) a további gyermekáldást?Segítséged előre is köszönöm.Alíz
 

TOVÁBB

A jövendő biológgia-professzor levele
Kedves Szilárd,
végre meghallgattam az utolsó felvételt is.
Köszönöm szépen a munkáját, Szilárd.
Érzem, hogy nagyon jó befektetés volt elkészíttetni ezt a bővített személyes horoszkópot. Nem csak azért, mert nagyon sokat segített abban, hogy túllépjek azon a személyi problémán, ami miatt megkerestem Önt, hanem mert látszik, hogy valami jóval többet kaptam, aminek segítségével közelebb kerülhetek önmagam megismeréséhez, javíthatok gyengeségeimen... Sokkal-sokkal többet adott, mint amit vártam, köszönöm mégegyszer! Örülök, hogy megtaláltam Önt!
Míg az elején küldött írott anyag kuszának és bonyolultnak tűnt, az utolsó két felvétel nagyon sokat számított, tiszta, egyértelmű, érthető volt.
Mondhatni, megnyugvást adott és a bennem felbukkanó kérdések száma is lecsökkent, annak ellenére, hogy sokszor említette: nehéz a karmám. De jobb erről tudni, igaza van. Remélem, Szilárd, hogy jó úton fogok haladni és jól értelmezni az Ön által elmondottakat! És úgy legyen, ahogy az utolsó mondataiban elhangzott, ne is ismerjek majd magamra :)!
A munkámmal kapcsolatban felmerült bennem egy kis kétely, pedig úgy indultam neki a dolognak, hogy azzal nincs is semmi baj, (szeretem a munkám, élvezet dolgozni). A génmódosítást létrontásnak vallja, amivel bizonyos szinten egyet is értek. Őszintén szólva, a jelenben én olyan egyetemistákat tanítok... akik majd különböző gén-technológiák kidolgozásával fognak foglalkozni... és a kutatómunkám is ehhez kapcsolódik, a génekhez, igaz, nem kizsákmányoló és pénzhajhász módon, ahogy a nagy cégek csinálják, vagy mondjuk egy egy gyógyszeripari orvos-ügynök. Szilárd, azt sugallta, hogy jó helyen vagyok itt az egyetemen, nem zsák pénzeket keresve - de ennek a tudtában is helyes ez?
    Tudom, hogy még sokszor meg kell hallgatnom... és egyre inkább egyértelműbb lesz a feladatom. Ha mégis kérdések merülnének fel bennem később, kereshetem Önt, Szilárd?
Sajnálom is, hogya végére értünk, jó lenne, ha egy olyan ember látna el tanácsokkal minden sorsproblémámban, mint Ön.
A távoli jövőben biztosan fel fogom még keresni...

Barátsággal üdvözlöm Szilárd,
László

TOVÁBB

Alexandra köszönõ levele
  Kedves Szilárd!   Elnézést a késõi jelentkezésemért, sajnos nem voltam internet- közelben. Napközben a munkám során nagyon ritkán, sõt néha egyáltalán nem tudom a postafiókomat látogatni. Nagyon köszönöm, minden érthetõ és világos. Írok azért magamról is néhány sort, mert az valóban kimaradt, inkább az õseimre koncentráltan adtam meg az lényeges pontokat az életben. Szerintem kérdésem is lesz, bár úgy érzem nem kell Önnek túlságosan kifejtõst választ adnia, így nem terhelem le majd nagyon kérdéseimmel. Nagyon köszönöm tehát, jelentkezem rövidesen. Nagyon érdekes az olvasmány:-), és a hangfalvétel is magával ragadó, elgondolkodtató.   Üdvözlettel, Boros Alexandra  

TOVÁBB

Baby nehéz szerelmi karmájáról

Kedves Szilárd!
(Csengey Klára vagyok, remélem emlékszel rám)
Nagyon sokat gondolok rád és a sok szellemi-lelki táplálékra, amit az analitikus horoszkópból kiolvashattam, és a honlapodon találok. Remélem jól vagy/vagytok a gyerkőcökkel.
Szeretnék beszámolni:
Egyre biztosabban érzem a karmikus vakfoltomat a párkapcsolatok terén. (Rák lilith) ÉRZEM ahogy nem tudok józan belátással lenni, bármennyire is szeretnék. Olyan érzésem van, mintha egy törött tükörbe néznék, vagy egy hamis hang bántaná a fülemet, és megrezzenek.
Tudatosan figyelek a helyes információáramoltatásra! És képzeld el, hogy már olyan sikert is elértem ezzel egy féléve, hogy az egy éven keresztül gyulladt (gócos) mandulám meggyógyult.
Nem voltam sose az a direkt hazudós típus, mert mindig éreztem, hogy az rossz dolog. Csak 22 éves korom előtt egy pár hónappal a párkapcsolatomban jelentkezett akarva-akaratlan védekezésképp’… és amikor megtudtam, rávilágítottál , ráeszméltem, hogy miből ered, el kezdtem figyelni.
„Minden és mindenki egy. A környezeted te magad vagy.” – akkor meg minek ferdítesz??? - Tettem fel magamnak a kérdést. Saját magunknak torzítjuk a világot, mert univerzális szinten kit érdekel a „füllentés”, eltorzítás? Magam vágom el a valóságtól, a Mindent Átható Legfelsőbb Törvénytől- Létezőtől. És ez egyre mélyebbre fúródott az elmémben, sikerült a reflex szintű kis torzításokat kiküszöbölni.
De aztán rájöttem arra is, hogy a ferdítés abból is eredhet, hogy magam sem vagyok tisztában azzal, hogy bizonyos szituációkban mi a valós belső érzelmi reakcióm. Ezt mostanában úgy kezelem, hogy visszavonulok egy kicsit, kizárok mindent és csukott szemmel elmeditálok rajta, amint lehetőségem van. Ez segít. (nem is gondoltam volna régen, hogy azt se tudom mit akarok , hehe : ))))))) persze a párkapcsolattal ez nem így van, mert arra aztán hiába meditálok, csak a torz-törött tükröt látom : )))))
Így haladok én szépen lassan. Próbálom írni a spirituális naplót is, de sajnos csak két havi egyszer, legjobb esetben havonta kétszer. Írok gyakrabban is, mert szeretek, de valami miatt azt mindig papír fecnikre, össze-vissza, rendezetlenül.
Borzasztó, hogy mennyire szétszórt lettem most… folyamatosan fantáziálok ideális- romantikus misztikus kapcsolatokról. és ha belegondolok, egész életemben jelen volt a fantáziálgatás, csak hála Istennek a „valós szerelmek” lekötötték 2 évekre, folyamatosan, már 15,5 éves koromtól fogva, mindig volt valaki, akin járathattam az agyam. És nagyon furcsa, hogy most nincs, és ilyen kamaszos szintre süllyedve bálványokat csinálok magamnak, illetve ez a folyamat oda-vissza hat… pontosan ez vonzza be a kapcsolatok végét is- tudom, de nehezen ismerem be.
Azt találtam ki, hogy ezeket a bálványokat és magát a fantáziálást szappanbuborékként vizualizálom, és nézem, ahogy szétpukkadnak, valamint elképzelem, ahogy távolodunk és integetünk egymásnak, mintegy elengedés-meditáció. De legfőképp a fantáziámat kellene megzabolázni… de hogyan?
Az lenne a kérdésem, hogy tudsz ötletet adni? Van erre egy általános tipped? „Hogyan lehet nem gondolni a rózsaszín elefántra?” :) ha azt mondod, hogy ez mindenkinek személyes, és ebben áll a munkád lényege megértem és elfogadom, azonban ha van valamilyen jó tanácsod ami erről szól és még nem leltem rá a honlapodon, vagy pár mondattal meg tudsz segíteni, az nagyon szuper lenne.
Vagy túl sokat foglalkozom ilyenekkel? Szeretnék haladni.
A hangos eligazításban az volt az elsődleges tanácsod, hogy soha ne tunyuljak el, mindig keressem a valós összefüggéseket, az igazi okokat, nézzek a dolgok mögé.
Hála Istennek ez megvan és meg is volt, máshogy nem is tudnék élni… néha úgy is érzem, hogy elszállt ember vagyok, a környezetemhez képest. Ezért mostanában külön figyelek, hogy harmóniába hozzam a dolgot: a külső és belső élet között :) ha lehet ilyen egyszerűen fogalmaznom:) ezt úgy teszem, hogy hangsúlyos a rend az életemben. A szószerinti értelemben: rendet rakok és tartok a környezetemben és a teendőim pontosan kijelölöm egy napra és igyekszem betartani.
Köszönöm, hogy elolvastad a levelem, remélem nem raboltam az időd. Úgy érzem Te érthetsz meg leginkább, és már csak leírni is jólesett.
Tervezel előadást Magyarországon idén?
Tisztelettel:
Csengey Klára ( bak napjegy, skorpió asc, mérleg sárkányfarok, rák lilith )
      2011.04.11. 10:58 keltezéssel, Kozma Szilárd írta: Kedves Baby!

Tökéletesen értelek, úgyanígy álmodoztam a nagy romantikus szerelmekről a Mérleg-Lilithemmel és Rák Sárfarkammal - A te karmád Iker-párja - én is és pontosan 15 éves koromtól.

A karmikus képzeletet viszont sem lezárni sem lefojtani, sem megsemmisíteni nem lehet, de nem lehet még csak irányítani sem, hiszen ő az alap, nélküle nem is tudnánk még csak lélegzeni sem!! Korábban azt képzeltem, hogy akkor legalább a sorsképletből kiolvasott életfeladatok és sorsbeteljesítések szerinti pozitív képzetekkel lehet. Ez működött is 6O - 7O százalékban, de egyrészt tovább semmiképpen nem és másrészt ez a nagy arányú kicserélődés sem volt elég, mert végeredményben a maradék 3O százalék is elég volt hogy keményen taccsra tegyen. Hiszen azt a karmikus képzeletet is, amit mi még belátni vagyunk képesek, a karmikus sugallatok tengere táplálja. Ehhez viszont nem lehetséges a hozzányúlás, mert életveszélyes. Az egyetlen pozitív dolog a tapasztalatom szerint tehát, a karmikus képzelet által beidézett "nyomorúságoknak" a minél nagyobb számú megélése, úgy, ahogyan éppen te írod, nagyon helyesen, hogy minden egyebet, az életedben, de persze az ide vonatkozóakat is, maximálisan rendbe téve. Tapasztalni és rendezni - értelmezni, tapasztalni és értelmezni - rendezni, ezt majdnem a végtelenségig, amíg egyszer csak un. mindentudó leszel a téren és akkor majd békén hagy a karma. Akkor meg kapod majd te is az én Violám férfi megfelelőjét. Vagyis, amikor már nem is várod, mert úgy képzeled, hogy már meg volt (vagy van), mert neked "ezzel a karmával" nem járhat több...! Tehát te csak menny előre bátran és soha ne türelmetlenkedj, hanem ahelyett minél mélyebben és komolyabban értelmezd az átélteket. - Ez az egyedüli, ami ennél a karmánál, ezen a téren elhozhatja a pozitív eredményt.
- Sajnálom, hogy nem tudok biztatóbbat írni, de de nem hazudhatok.

Barátsággal: Szilárd

TOVÁBB

Margó hála-levele
2010/11/18 Kozma Szilárd <kozmabszilard@gmail.com>

Margó írta: 
"... szoktunk tv-t nézni vagy rádiót hallgatni, de leírnád, ez miért okozhat bajt? Gondolkodom, gondolkodom, mint Micimackó, de nem jutok előrébb. Max annyit sikerült kiötlenem, hogy ha mondjuk arra figyelek, ami a Tv-rádióban megy, akkor ugye nem a gyerekekre összpontosítok, de jobb nem jut az eszembe.

Szilárd válasza:

"Ha nem direkt tévét nézel, vagy rádiót hallgatsz, azért nem jó olyan helyen lenni, ahol ezek mennek, mert megzavarja, sőt: ki is kapcsolja a felettes éneddel - belső krisztusoddal - való kapcsolatodat, vagyis csak egy olyan robot (állat) maradsz, aki a betáplált funkciókat végzi, minden egyetemes energia-és szellemáramlástól függetlenül. Tehát, mintha horoszkópod nem is létezne pl. és nem is lenne semmiféle jelentősége és pozitív befolyása, következménye, hatása...stb. a lényedre - sorsodra, egészségedre, mindannak, amiket tőlem (is) megtudtál!  Vagy, amiket a naplódba leírtál. Arról nem is beszélve, hogy ilyen körülmények között egyrészt nem tudod kreatívan tovább gondolni - személyesíteni - helyzethez, új helyzetekhez alkalmazni, azokat, amiket megtudtál, másrészt a gyermekekkel való, anyai metakommunikációd is vagy nulla - jó estben - vagy, ami inkább valós: agresszív, mert ilyen körülmények között nem is lehet más!
  Hagyd a gyermekeidnek Micimackót, te légy egy felelősen gondolkozni képes szülő és feleség!
A rádióriporterek és bemondók és hülye énekesek és más érdekes személyiségek nem tudják megoldani még a saját bajaikat sem, nem hogy a tiedet!
Barátsággal: Szilárd"

TOVÁBB

Margó biztató levele

Kedves Szilárd!   Elhiszem, hogy nehéz megírni a tanulmányokat, de hidd el, megéri, mert érthetõek, mégha nem is elsõ olvasatra, de az nem a nyelvtani helytelenség miatt van:-) Nekem elsõre nagyon bonyolultnak hatott a legtöbb tanulmányod, de csak azért, mert nem lehet a mondatokon átsiklani, hanem nagyon is értelmezni kell õket, hisz teljesen mást írsz te, mint amiben például én személy szerint addig hittem. Nagyon el kell gondolkodjak mindig ha elolvasok egy tanulmányt, és ez jó, hisz fejlõdésre ösztönöz ezáltal (is). Nagyon szívesen felteszem akkor a közösségi oldalakra az ajánlásom, bízom benne, hogy ha nem is rövid távon, de hosszútávon meg lesz az eredménye és több ember érdeklõdik és rendel majd horoszkópot Tõled!   Szeretettel:   Margó

TOVÁBB

Gyermekvállalás és orrtisztulás
Kedves Szilárd!   Megfogadván tanácsát, miszerint bízzam a gyermekfoganást a Jóistenre és ne spekuláljak rajta, hogy mikor, hogyan, útban van a harmadik gyerkőc. A 12. hétben vagyok és május végére várható. A lényeg: amitől nagyon féltem, de bíztam Szilárdban és belevágtam az újabb foganásba, ez úttal előzetes "orr tisztító" műtét nélkül, csodásan megoldódott! Azontúl, hogy tudtam az előző két várandósság alatt is mindig jó volt az orrom. De akkor, mindkétszer megelőzte a várandóságot 1-2 hónappal egy-egy orr-műtét is. Szóval, most  műtét nélkül, és természetesen, tökéletesen kitisztult az orrom!!! A szagok még nincsenek meg, de ez a legkevesebb. A bal oldal is, ami fél éve úgy be volt dugulva, hogy se ki se be semmi levegő nem volt és a jobb oldal is, ami 2 hónapig volt a magzatfoganása előtt ugyanígy. Persze az orvosom mondta, hogy szedjek ilyen olyan gyógyszert, amit már próbáltam és semmit nem ért, és a baba vállalás előtt mindenképpen tisztítsuk ki műtéttel. Hát nem „tisztítottuk ki”, és ahogy megfogantam, kitisztult "magától". Hát most az a naiv kérdésem, hogy nekem mindig terhesnek kell lennem ahhoz, hogy levegőt kapjak? Vagy ha elérek egy "megfelelő" gyermek számot, tehát a gyermekek segítségével, azzal, hogy áldozatot hozok, hogy feláldozom az önzésemet és velük foglalkozom és rájuk figyelek, velük törődöm és nem az önzésem kielégítésével, tehát ha ez által oldom a karmámat, akkor már nem dugul el az orrom többet? Persze azt is tudom most már, hogy nem kell hülyeségeken spekulálnom, mert az is orrdugító az én esetemben. És vállalnom kell a sorsomat és feladataimat. Remélem Szilárd, azért egy kicsit büszke rám a horoszkópom ismeretében (oroszlán Lilith). Bár ezt az elismerést is, biztosan az Oroszlán-Lilithem igényli... Szóval nagyon köszönöm: Ivett  

TOVÁBB