Kozma Szilárd asztrológus honlapja

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Kedves Szilárd!

Azt hiszem, nem tudom eléggé megköszönni a munkáját és a törődését,
teljesen komplex és mélységi értelmezést kaptam, minden szempontból,
nagyon szépen köszönöm.
Mindegyik megérintett, de ez a legutolsó volt a legszebb és legmélyebb,
mintha csak a végére tartogatta volna a koronát.

Ebben természetesen az is szerepet játszik, hogy a transzcendens bolygókhoz
vonzódom leginkább.

Szavai rendkívül feltöltenek engem, és meg fogom érlelni magamban a hallottakat, olvasottakat.
Nagyon sok és nagyon masszív anyagot kell most feldolgoznom, elindítanom magamban.
A naplóírást még nem olvastam el, csak belenéztem, és rendkívül érdekes a téma.

Köszönöm tehát, roppantul örülök, hogy úgy döntöttem, hogy megkérem Szilárdot útmutató értelmezésre.
Nem is mondok többet, mert azt hiszem, átment a visszajelzésem lényege.

Sok örömöt, kiteljesedést és minden jót kívánok Szilárdnak és a Családnak, Violának is üdvözletem!

Deres Anita

Kedves Szilárd, Így, a szintézis végéhez érve hálásan szeretném megköszönni az elmúlt időszakban (egészen az analízistől kezdve) értem végzett kitartó, türelmes munkáját. Annak ellenére, hogy mindezidáig az asztrológia és a horoszkópok világa számomra teljesen idegen, sőt előítélettel bevont terület volt, el kell, hogy mondjam, hogy mégis rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy kapcsolatba kerültem Önnel és az Ön által művelt tudománnyal. Munkája eredményeként sok tekintetben fordulás következett be a belső lényemben: 
- Míg korábban az asztrológiáról és a horoszkópokról azt gondoltam, hogy az valamiféle megalapozatlan hókuszpókusz, ma már teljesen meg vagyok győződve arról, hogy az Ön által művelt asztrológia egy zárt rendszerű, összefüggésekkel átszőtt, racionális, felülről ihletett tudomány, amely nem jósol, hanem szinte tudományosan értelmezi az ember cselekedetinek legmélyebb rétegekben rejlő mozgatórugóit és a kiutat is megmutatja!
- Azt is megfigyeltem, hogy akár az analízis, akár a szintézis azonban csak akkor tud választ adni, segítséget nyújtani, ha őszintén fel merem tenni a kérdéseimet, és a problémáimmal leplezetlenül és pőrén szembe merek nézni! - Már ez is nagyon nehéz volt, ám mégsem elég, mert mit ér bárminemű megvilágító információ és értelem, ha az nem épül be az életembe! Ez a végső konklúzióm, most már rajtam áll a sor!
- Szilárd kitartóan, türelmesen, és nagy lelkesedéssel mindent megtett annak érdekében, hogy idáig eljussak! Azért, hogy képbe kerüljek saját magammal, megértsem mit miért is teszek, és rámutatott, hogy a bennem feszülő ellentmondások miben is rejlenek. Megtanított, hogy a sok kényszeres, rossz cselekedetem valójában honnan is ered és kezelhető! Nem kell, hogy ezek fogságában éljem további életem, sőt, magasabb minőségre emelhetem azt, egészen a megváltódás felé!
- Mindezt bölcsen, tapintatosan, intelligensen tette Szilárd, megelégedett pont azzal a( kevés) mennyiségű információval amennyit hajlandó voltam, most, a jelen állapotomban megosztani vele. Éles látásával, nagy élettapasztalatával nem volt gond kipótolnia a hiányzó láncszemeket, és ráéreznie, hol is vannak az elakadások, mi is a valós probléma, amit talán magam sem tudok vagy merek megfogalmazni, bevallani. Miközben én bevallani sem mertem Ő feketén – fehéren felfedte előttem! - Komoly feltáró munka folyt közöttünk, miközben sokszor meg kellett, hogy álljak és nagy levegőt vegyek, de mindig át tudtam lendülni, mert a hanganyagon elhangzottakat belengte a humor és a derű, ami nagyon – nagyon sokat segített! És az is, hogy teljesen hozzá nem értőként érthetően, logikusan felépítve kaptam meg minden kérdésemre a választ.
- Az sem volt utolsó szempont, hogy míg kiszolgáltattam magam, soha nem éreztem, hogy ezzel Szilárd visszaélt, megbántott, leértékelt volna! Ez nagyon – nagyon jól esett! Nem tudom, hogy a köszöneten kívül búcsúzásul vajon mit is lehet kívánni egy Tanítónak, aki az élet legfontosabb kérdéseiben adott útbaigazítást! Azt gondolom, talán az a legbölcsebb ha ugyanazt kívánom Szilárdnak, mint amire Ő is megtanított engem: Eltántoríthatatlanul, diadalmas küzdelmek közepette, sikeresen haladjon a megváltódás útján oda célba érve! Mostantól kezdve már nekem is ez a célom, és tudom, hogy igazi, maradandó, valós boldogságot a megváltódásomat előidéző életfeladataim beteljesítése okozhat! Minden fáradozását és tanítását megköszönve, szeretettel:
Évi

Figyelem! Fontos tudnivaló a horoszkópkészíttetés – horoszkóprendelés felől érdeklődőknek.

     Azok számára, akik komolyan fontolják a horoszkóprendelést, a horoszkóprendelési tájékoztatóban szereplő születési adatok lényegi részének (születési dátum, óra és perc, plusz a születési helység koordinátái és a szülők születési dátuma.) a kozmaszilard@gmail.com, vagy a kozmabszilard@gmail.com címeim valamelyikére való elküldése után, megadott jeligére válaszolok ... 

Tovább...

Cookie-kezelési tájékoztató
Annamária köszönőlevele

Kedves Szilárd!

Megkaptam és többször is meghallgattam a felvételeket, amiket pénteken küldött, nagyon köszönöm őket. Nagyon sokat gondolkodtam a hallottakon, olvasottakon, de tudom, ez még csak az eleje ennek a munkának, ami vár rám. Hiszen egy dolog az eszemmel felfogni, és más tényleg a magamévá tennem ezeket a gondolatokat, információkat.

Nagyon örülök, hogy ráakadtam az írásaira, és hogy lehetőségem volt horoszkópot rendelni öntől. Most, a kapott információk birtokában visszanézve az eddigi életemre, tényleg olyan, mintha vakon botorkáltam volna, s volt, amikor eltaláltam véletlenül, hogy mi is a feladatom, de legtöbbször elvétettem. Megfizethetetlen, amit ezáltal az elemzés által kaptam, és arra gondolok, mennyivel másabb lenne az egész világ, mennyivel szebb életet tudna élni mindenki, ha tudnák  az életfeladataikat, a buktatókat, amikre figyelni kell. Én mindenesetre ajánlani fogom mindenkinek, aki számomra kedves, hogy készíttesse el a horoszkópját önnel.

Az egyik legfontosabb felfedezés számomra az árnyék-én jelenléte volt, mert bár persze az irodalomból ismertem ezt a jelenséget, (emlékszem, világirodalomból külön témakört szentelt ennek a tanárunk, s ez volt az egyik kedvencem, de akkor nem sejtettem, hogy miért vannak rám akkora hatással azok az írások), szóval azt nem hittem, hogy ez bennem is megvan, és másban is, nagyon sok emberben. Eddig egyedül szenvedtem tőle, és azt hittem, hogy valami elmebetegség. És akkor még fel sem ismertem, mennyi mindenben az ő kezében van a gyeplő.

Ami a hallottak gyakorlatba ültetését illeti, rákerestem a harcművészetekre, s bár én ezzel pont úgy vagyok, mint ön az angollal, hogy a kidobott oldalakkal azt se tudtam, mit kezdjek, annyi fajtáját találtam. Végül egy viszonylag közel levő klub mellett döntöttem, ahol teljesen kezdőknek van egy ingyenes első óra, amolyan ízelítő-féle, s ezt ki akarom próbálni (szerda este megyek.) Meg kell mondanom, hogy irtó nagy kétségek vannak bennem ezzel kapcsolatban, és ezer érvet fel tudok sorolni ellene, de már csak ezért is belevágok. Furcsa, hogy otthon amúgy nem sok mindent kezdhetett az ember magával, de karatézni már vagy 20 éve lehet járni. Én persze soha feléje sem mentem, pedig nagy divat volt, s szinte már idegesített is, hogy mindenki japánul számolt a suliban, meg "csápoltak" szünetekben :D Na ehhez még az is hozzájön, hogy a két unokatestvérem is karatézik, megnyertek már mindent, amit lehetett, alig lehet már mozdulni náluk a sok kupától meg éremtől :)

A másik tervem, hogy jelentkezek önkéntesnek a londoni magyar iskolába (ezen már régebben is gondolkodtam, hétvégenként van tanítás.) No és persze az asztrológia suli. (Ja és természetesen a naplóírás!)

Említettem már, hogy szeretnék kérni szinasztriát. Azt hiszem, jobb, ha most kérem, amíg még úgymond "benne van" az én képletemben, nem? Igaz, hogy nagyon sok mindent megtudtam magamról párkapcsolat szempontjából, de tisztábban szeretném látni azt is, hogy "milyen állat" a férjem :D Ehhez az elemzéshez milyen adatokra van szükség a férjem részéről, elég az ő születési adata vagy itt is szükség van a szülőkére is? És pontosan mennyibe is kerül ez?

Még egyszer nagyon köszönöm a segítségét, és remélem, minél több erdélyi magyarnak kinyílik a szeme, és él az ön által kínált lehetőséggel, hogy teljesebb életet élhessenek!

Hálával,

Annamária