Kozma Szilárd asztrológus honlapja

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Kedves Szilárd!

Azt hiszem, nem tudom eléggé megköszönni a munkáját és a törődését,
teljesen komplex és mélységi értelmezést kaptam, minden szempontból,
nagyon szépen köszönöm.
Mindegyik megérintett, de ez a legutolsó volt a legszebb és legmélyebb,
mintha csak a végére tartogatta volna a koronát.

Ebben természetesen az is szerepet játszik, hogy a transzcendens bolygókhoz
vonzódom leginkább.

Szavai rendkívül feltöltenek engem, és meg fogom érlelni magamban a hallottakat, olvasottakat.
Nagyon sok és nagyon masszív anyagot kell most feldolgoznom, elindítanom magamban.
A naplóírást még nem olvastam el, csak belenéztem, és rendkívül érdekes a téma.

Köszönöm tehát, roppantul örülök, hogy úgy döntöttem, hogy megkérem Szilárdot útmutató értelmezésre.
Nem is mondok többet, mert azt hiszem, átment a visszajelzésem lényege.

Sok örömöt, kiteljesedést és minden jót kívánok Szilárdnak és a Családnak, Violának is üdvözletem!

Deres Anita

Kedves Szilárd, Így, a szintézis végéhez érve hálásan szeretném megköszönni az elmúlt időszakban (egészen az analízistől kezdve) értem végzett kitartó, türelmes munkáját. Annak ellenére, hogy mindezidáig az asztrológia és a horoszkópok világa számomra teljesen idegen, sőt előítélettel bevont terület volt, el kell, hogy mondjam, hogy mégis rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy kapcsolatba kerültem Önnel és az Ön által művelt tudománnyal. Munkája eredményeként sok tekintetben fordulás következett be a belső lényemben: 
- Míg korábban az asztrológiáról és a horoszkópokról azt gondoltam, hogy az valamiféle megalapozatlan hókuszpókusz, ma már teljesen meg vagyok győződve arról, hogy az Ön által művelt asztrológia egy zárt rendszerű, összefüggésekkel átszőtt, racionális, felülről ihletett tudomány, amely nem jósol, hanem szinte tudományosan értelmezi az ember cselekedetinek legmélyebb rétegekben rejlő mozgatórugóit és a kiutat is megmutatja!
- Azt is megfigyeltem, hogy akár az analízis, akár a szintézis azonban csak akkor tud választ adni, segítséget nyújtani, ha őszintén fel merem tenni a kérdéseimet, és a problémáimmal leplezetlenül és pőrén szembe merek nézni! - Már ez is nagyon nehéz volt, ám mégsem elég, mert mit ér bárminemű megvilágító információ és értelem, ha az nem épül be az életembe! Ez a végső konklúzióm, most már rajtam áll a sor!
- Szilárd kitartóan, türelmesen, és nagy lelkesedéssel mindent megtett annak érdekében, hogy idáig eljussak! Azért, hogy képbe kerüljek saját magammal, megértsem mit miért is teszek, és rámutatott, hogy a bennem feszülő ellentmondások miben is rejlenek. Megtanított, hogy a sok kényszeres, rossz cselekedetem valójában honnan is ered és kezelhető! Nem kell, hogy ezek fogságában éljem további életem, sőt, magasabb minőségre emelhetem azt, egészen a megváltódás felé!
- Mindezt bölcsen, tapintatosan, intelligensen tette Szilárd, megelégedett pont azzal a( kevés) mennyiségű információval amennyit hajlandó voltam, most, a jelen állapotomban megosztani vele. Éles látásával, nagy élettapasztalatával nem volt gond kipótolnia a hiányzó láncszemeket, és ráéreznie, hol is vannak az elakadások, mi is a valós probléma, amit talán magam sem tudok vagy merek megfogalmazni, bevallani. Miközben én bevallani sem mertem Ő feketén – fehéren felfedte előttem! - Komoly feltáró munka folyt közöttünk, miközben sokszor meg kellett, hogy álljak és nagy levegőt vegyek, de mindig át tudtam lendülni, mert a hanganyagon elhangzottakat belengte a humor és a derű, ami nagyon – nagyon sokat segített! És az is, hogy teljesen hozzá nem értőként érthetően, logikusan felépítve kaptam meg minden kérdésemre a választ.
- Az sem volt utolsó szempont, hogy míg kiszolgáltattam magam, soha nem éreztem, hogy ezzel Szilárd visszaélt, megbántott, leértékelt volna! Ez nagyon – nagyon jól esett! Nem tudom, hogy a köszöneten kívül búcsúzásul vajon mit is lehet kívánni egy Tanítónak, aki az élet legfontosabb kérdéseiben adott útbaigazítást! Azt gondolom, talán az a legbölcsebb ha ugyanazt kívánom Szilárdnak, mint amire Ő is megtanított engem: Eltántoríthatatlanul, diadalmas küzdelmek közepette, sikeresen haladjon a megváltódás útján oda célba érve! Mostantól kezdve már nekem is ez a célom, és tudom, hogy igazi, maradandó, valós boldogságot a megváltódásomat előidéző életfeladataim beteljesítése okozhat! Minden fáradozását és tanítását megköszönve, szeretettel:
Évi

Figyelem! Fontos tudnivaló a horoszkópkészíttetés – horoszkóprendelés felől érdeklődőknek.

     Azok számára, akik komolyan fontolják a horoszkóprendelést, a horoszkóprendelési tájékoztatóban szereplő születési adatok lényegi részének (születési dátum, óra és perc, plusz a születési helység koordinátái és a szülők születési dátuma.) a kozmaszilard@gmail.com, vagy a kozmabszilard@gmail.com címeim valamelyikére való elküldése után, megadott jeligére válaszolok ... 

Tovább...

Cookie-kezelési tájékoztató
Bíborka köszönő levele

Kozma Szilárd asztrológus:

 

Bíborka köszönő levele:

 

"Kedves Szilárd!

 

Ezúton ismét köszönöm a felvételeket, így az összes ismeret birtokában reagálnék az elhangzottakra.

Megértettem, hogy a pozitív bika-tulajdonságok között kiemelten fontos szerepe van a természetességnek, amihez közelítenem kell. Említette, hogy feltehetően természetellenes hozzáállás áll fenn nálam. Bizonyos dolgokban ez valóban jelen van (például körömfestés, magas sarkú cipő viselése munkába), azonban alapvetően a természet, mint olyan nagyon közel áll hozzám, és szeretek is olyan helyen lenni, ahol a civilizáció nincs annyira jelen.

Azt is megértettem, hogy a karmadagasztás bár könnyen megy, nem abba az irányba kell haladni, mivel hosszú távon bukáshoz vezet.

A pozitív skorpió kapcsán törekednem kell a részletek kiszimatolására, a legmélyebb igazság felderítésére, az ok-okozati összefüggések meglátására. Ez - annak ellenére, hogy szeretek rejtélyeket felkutatni/megérteni - valószínűleg nehéz lesz, mert sokszor érzem is magamon, hogy nem akarok lemenni a részletekig, ha valami nem érdekel. Könnyen (könnyelműen) felül tudok emelkedni számomra lényegtelennek tűnő kérdések utánajárásának hiányán. 5-6 év múlva pedig azt kell tudjam mondani, hogy skorpió vagyok, nem bika.

Feladatom továbbá a párkapcsolatok mesterévé válni, ami szintén sok feladatot ad majd. Egyelőre ugyanis úgy tűnik, hogy amennyiben az őszinteséget gyakorlom a férfiakkal szemben, az úgymond nem jár sikerrel, és egyelőre (úgy érzem) visszatetszést kelt. Viszont mivel úgy értem, hogy nyíltnak kell lenni, nem akarok belemenni olyan játszmákba, hogy valamit azért ne mondjak el, mert úgy gondolom, hogy akkor a másik ezt-meg azt fogja gondolni (hiszen eddig pont ilyen csapdákba estem, amit Ön is felfedett előttem).

Igyekszem továbbá magamévá tenni a gondolatot/feladatot, hogy óriási felelősségeket kell vállaljak, és bizony sok áldozatot is kell hozzak. Ez alól bevallom tényleg úgy érzem, hogy sokáig igyekeztem kibújni, de hát eljött az idő a változtatásra.

Fontos továbbá a nőiség megszilárdítása, valamint a jin-jang kiegyenlítése magamban.

Az is nagy kihívás lesz számomra, hogy ne elhárítani akarjam a külső kritikákat, hanem fogadni a provokációkat, kezelni, és tanulni belőle.

Fő feladatom pedig többgyermekes családanyának lenni, és vállalni az összes ezzel járó áldozatot, elköteleződést, felelősséget. Továbbá, hogy azáltal leszek szabad, minél jobban elkötelezem magam.

Megértettem, hogy azt várjam el a férfiaktól, ami elvárható. Ne többet, és ne az eddigi képzeteim szerint. És nem szabad akarnom uralni a férfit, hanem el kell fogadni, magamat pedig teljesen át kell adjam a kapcsolat harmóniájának. Nem szabad spekuláljak, és figyelnem kell az új kapcsolat során, hogy én mit és mikor hibázok. Ráhárítani a másikra pedig tilos, és a menekülés sem célravezető. Erre az egyetlen megoldás a Lilith meghaladása.

Megértettem, hogy ki kell alakítsak egy új, az egyetemes törvényeknek megfelelő értéktudatot, újjá kell szülessek. Nem szabad sértődősködni, önérzeteskedni.

Az, hogy vigyáznom kell a bosszúvággyal: régen talán jellemző volt, de úgy érzem ezen a téren már sokat fejlődtem.

Szintén dolgoznom kell azon, hogy megtanuljam igazán szeretni magam.

Mostantól pedig figyelnem kell az őszinte kommunikációra a párkapcsolatban, valamint majd később a gyermekeimmel.

Összességében tehát tapasztalatokat gyűjeni, értelmezni, plusz folyamatosan megújhódni, pozitívan átalakulni. Ehhez pedig éberségre, önfegyelemre és kitartásra van szükségem.

 

Szeretném, ha el tudná nekem küldeni a Szerelemről c. írását, melyet említett az egyik felvételen.

 

Még egyszer köszönök mindent.

 

Ezen felül bízom benne, hogy el tudok még jutni a gyönyörű Erdélybe, és hátha személyesen is tudunk találkozni akkor.

Továbbra is minden jót kívánok Önnek és Családjának!"

 

Tisztelettel,

Bborka