Kozma Szilárd asztrológus honlapja

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Kedves Szilárd!

Azt hiszem, nem tudom eléggé megköszönni a munkáját és a törődését,
teljesen komplex és mélységi értelmezést kaptam, minden szempontból,
nagyon szépen köszönöm.
Mindegyik megérintett, de ez a legutolsó volt a legszebb és legmélyebb,
mintha csak a végére tartogatta volna a koronát.

Ebben természetesen az is szerepet játszik, hogy a transzcendens bolygókhoz
vonzódom leginkább.

Szavai rendkívül feltöltenek engem, és meg fogom érlelni magamban a hallottakat, olvasottakat.
Nagyon sok és nagyon masszív anyagot kell most feldolgoznom, elindítanom magamban.
A naplóírást még nem olvastam el, csak belenéztem, és rendkívül érdekes a téma.

Köszönöm tehát, roppantul örülök, hogy úgy döntöttem, hogy megkérem Szilárdot útmutató értelmezésre.
Nem is mondok többet, mert azt hiszem, átment a visszajelzésem lényege.

Sok örömöt, kiteljesedést és minden jót kívánok Szilárdnak és a Családnak, Violának is üdvözletem!

Deres Anita

Kedves Szilárd, Így, a szintézis végéhez érve hálásan szeretném megköszönni az elmúlt időszakban (egészen az analízistől kezdve) értem végzett kitartó, türelmes munkáját. Annak ellenére, hogy mindezidáig az asztrológia és a horoszkópok világa számomra teljesen idegen, sőt előítélettel bevont terület volt, el kell, hogy mondjam, hogy mégis rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy kapcsolatba kerültem Önnel és az Ön által művelt tudománnyal. Munkája eredményeként sok tekintetben fordulás következett be a belső lényemben: 
- Míg korábban az asztrológiáról és a horoszkópokról azt gondoltam, hogy az valamiféle megalapozatlan hókuszpókusz, ma már teljesen meg vagyok győződve arról, hogy az Ön által művelt asztrológia egy zárt rendszerű, összefüggésekkel átszőtt, racionális, felülről ihletett tudomány, amely nem jósol, hanem szinte tudományosan értelmezi az ember cselekedetinek legmélyebb rétegekben rejlő mozgatórugóit és a kiutat is megmutatja!
- Azt is megfigyeltem, hogy akár az analízis, akár a szintézis azonban csak akkor tud választ adni, segítséget nyújtani, ha őszintén fel merem tenni a kérdéseimet, és a problémáimmal leplezetlenül és pőrén szembe merek nézni! - Már ez is nagyon nehéz volt, ám mégsem elég, mert mit ér bárminemű megvilágító információ és értelem, ha az nem épül be az életembe! Ez a végső konklúzióm, most már rajtam áll a sor!
- Szilárd kitartóan, türelmesen, és nagy lelkesedéssel mindent megtett annak érdekében, hogy idáig eljussak! Azért, hogy képbe kerüljek saját magammal, megértsem mit miért is teszek, és rámutatott, hogy a bennem feszülő ellentmondások miben is rejlenek. Megtanított, hogy a sok kényszeres, rossz cselekedetem valójában honnan is ered és kezelhető! Nem kell, hogy ezek fogságában éljem további életem, sőt, magasabb minőségre emelhetem azt, egészen a megváltódás felé!
- Mindezt bölcsen, tapintatosan, intelligensen tette Szilárd, megelégedett pont azzal a( kevés) mennyiségű információval amennyit hajlandó voltam, most, a jelen állapotomban megosztani vele. Éles látásával, nagy élettapasztalatával nem volt gond kipótolnia a hiányzó láncszemeket, és ráéreznie, hol is vannak az elakadások, mi is a valós probléma, amit talán magam sem tudok vagy merek megfogalmazni, bevallani. Miközben én bevallani sem mertem Ő feketén – fehéren felfedte előttem! - Komoly feltáró munka folyt közöttünk, miközben sokszor meg kellett, hogy álljak és nagy levegőt vegyek, de mindig át tudtam lendülni, mert a hanganyagon elhangzottakat belengte a humor és a derű, ami nagyon – nagyon sokat segített! És az is, hogy teljesen hozzá nem értőként érthetően, logikusan felépítve kaptam meg minden kérdésemre a választ.
- Az sem volt utolsó szempont, hogy míg kiszolgáltattam magam, soha nem éreztem, hogy ezzel Szilárd visszaélt, megbántott, leértékelt volna! Ez nagyon – nagyon jól esett! Nem tudom, hogy a köszöneten kívül búcsúzásul vajon mit is lehet kívánni egy Tanítónak, aki az élet legfontosabb kérdéseiben adott útbaigazítást! Azt gondolom, talán az a legbölcsebb ha ugyanazt kívánom Szilárdnak, mint amire Ő is megtanított engem: Eltántoríthatatlanul, diadalmas küzdelmek közepette, sikeresen haladjon a megváltódás útján oda célba érve! Mostantól kezdve már nekem is ez a célom, és tudom, hogy igazi, maradandó, valós boldogságot a megváltódásomat előidéző életfeladataim beteljesítése okozhat! Minden fáradozását és tanítását megköszönve, szeretettel:
Évi

Figyelem! Fontos tudnivaló a horoszkópkészíttetés – horoszkóprendelés felől érdeklődőknek.

     Azok számára, akik komolyan fontolják a horoszkóprendelést, a horoszkóprendelési tájékoztatóban szereplő születési adatok lényegi részének (születési dátum, óra és perc, plusz a születési helység koordinátái és a szülők születési dátuma.) a kozmaszilard@gmail.com, vagy a kozmabszilard@gmail.com címeim valamelyikére való elküldése után, megadott jeligére válaszolok ... 

Tovább...

Cookie-kezelési tájékoztató
Egy un. siker-közgazdász levele

Kozma Botond Szilárd karma- és családasztrológus közlése,

 

Egy, a Los Angeles és Eger közti térségében, sürgős beavatkozásokkal történő, vállalat-megmentési és gazdasági rehabilitációs munkákat vállaló, un. siker-közgazdász horoszkóp-rendelőnek a levele:   

 

 

„Kedves Szilard

 

Koszonom a legutobbi anyagot:

 

Tetszik az otlet hogy ha szihalmon jarnak szoljon es itt talalkozunk. Nalam most kicsi az esely arra, hogy Romania fele vegyem az iranyt a kozeljovoben, de termeszetesen ha arra jarok en is jelentkezem. Szivesen megismernem szemelyesen is Ont.

 

Annyit kerhetek hogy kicsit kifejti hogy mit is jelent a pozitiv oroszlan? Mert utal ra tobbszor is de az segitene nekem (vagy egomnak?) megerteni hogy pontosan mik is azok a pozitivumok.

 

Vettem a javaslatat is arra hogy gyakorlojam a vallast, nem kovetek semmilyen konkret vallast de ennek ellenere van hitem. Abszolut elfogadom az Isteni let, a Lilith magyarazat-elvet de peldaul en ugy gondolom ezek mi magunk vagyunk, tehat Isten nem egy kulon identitas. De ennek ellenere igen szoktam "kerni" meg "megkoszonni" is. De abban is igaza van hogy gyakrabban kene alkalmaznom es gyakorolnom. El is kezdem ma este.

 

Azt hogy mit kellene csinalnom a szakmammal; onallo utra terni mint pl tanacsado mar nem eloszor jon fel mint javaslat az elmult 10 evben. Sot az hogy megmagyarzza a "szolgalelkusegemet" is teljesen ertheto es igen lehet az onbizalom hianya hogy soha nem mertem megkockaztatni meglepni hogy onalloan a sjat labamra aljak es inkabb a "biztos" munkavallaloi statuszba mentem bele, és foleg kenyelmi okokbol.

 

Szeretnem ha tudna hogy nagyon nagy segitsegemre vannak az anyagai, eleinte szokatlan volt a stilus, de az uzenetei es az elemzesei hatasara erezhetoen megvaltozott mar most a gondolkodasom- vagy lehet, hogy egyelőre a ketelyek csokkennek, nem tudom? - de peldaul sokkal nyugodtabb vagyok.

 

Ez egy nagyon jo dolog amit kepvisel es ahogyan csinalja es csodalkozom hogy Romaniaban ott ahol on el, annyira nem elnek ezzel a rendkivulien jó lehetoseggel az emberek. De en nem is ismerem a Romaniai nepet annyira hogy oszinte legyek.

 

Koszonom az eddigi munkajat is es nagyon varom az utolso anyagot!

 

Natália