Kozma Szilárd asztrológus honlapja

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Kedves Szilárd!

Azt hiszem, nem tudom eléggé megköszönni a munkáját és a törődését,
teljesen komplex és mélységi értelmezést kaptam, minden szempontból,
nagyon szépen köszönöm.
Mindegyik megérintett, de ez a legutolsó volt a legszebb és legmélyebb,
mintha csak a végére tartogatta volna a koronát.

Ebben természetesen az is szerepet játszik, hogy a transzcendens bolygókhoz
vonzódom leginkább.

Szavai rendkívül feltöltenek engem, és meg fogom érlelni magamban a hallottakat, olvasottakat.
Nagyon sok és nagyon masszív anyagot kell most feldolgoznom, elindítanom magamban.
A naplóírást még nem olvastam el, csak belenéztem, és rendkívül érdekes a téma.

Köszönöm tehát, roppantul örülök, hogy úgy döntöttem, hogy megkérem Szilárdot útmutató értelmezésre.
Nem is mondok többet, mert azt hiszem, átment a visszajelzésem lényege.

Sok örömöt, kiteljesedést és minden jót kívánok Szilárdnak és a Családnak, Violának is üdvözletem!

Deres Anita

Kedves Szilárd, Így, a szintézis végéhez érve hálásan szeretném megköszönni az elmúlt időszakban (egészen az analízistől kezdve) értem végzett kitartó, türelmes munkáját. Annak ellenére, hogy mindezidáig az asztrológia és a horoszkópok világa számomra teljesen idegen, sőt előítélettel bevont terület volt, el kell, hogy mondjam, hogy mégis rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy kapcsolatba kerültem Önnel és az Ön által művelt tudománnyal. Munkája eredményeként sok tekintetben fordulás következett be a belső lényemben: 
- Míg korábban az asztrológiáról és a horoszkópokról azt gondoltam, hogy az valamiféle megalapozatlan hókuszpókusz, ma már teljesen meg vagyok győződve arról, hogy az Ön által művelt asztrológia egy zárt rendszerű, összefüggésekkel átszőtt, racionális, felülről ihletett tudomány, amely nem jósol, hanem szinte tudományosan értelmezi az ember cselekedetinek legmélyebb rétegekben rejlő mozgatórugóit és a kiutat is megmutatja!
- Azt is megfigyeltem, hogy akár az analízis, akár a szintézis azonban csak akkor tud választ adni, segítséget nyújtani, ha őszintén fel merem tenni a kérdéseimet, és a problémáimmal leplezetlenül és pőrén szembe merek nézni! - Már ez is nagyon nehéz volt, ám mégsem elég, mert mit ér bárminemű megvilágító információ és értelem, ha az nem épül be az életembe! Ez a végső konklúzióm, most már rajtam áll a sor!
- Szilárd kitartóan, türelmesen, és nagy lelkesedéssel mindent megtett annak érdekében, hogy idáig eljussak! Azért, hogy képbe kerüljek saját magammal, megértsem mit miért is teszek, és rámutatott, hogy a bennem feszülő ellentmondások miben is rejlenek. Megtanított, hogy a sok kényszeres, rossz cselekedetem valójában honnan is ered és kezelhető! Nem kell, hogy ezek fogságában éljem további életem, sőt, magasabb minőségre emelhetem azt, egészen a megváltódás felé!
- Mindezt bölcsen, tapintatosan, intelligensen tette Szilárd, megelégedett pont azzal a( kevés) mennyiségű információval amennyit hajlandó voltam, most, a jelen állapotomban megosztani vele. Éles látásával, nagy élettapasztalatával nem volt gond kipótolnia a hiányzó láncszemeket, és ráéreznie, hol is vannak az elakadások, mi is a valós probléma, amit talán magam sem tudok vagy merek megfogalmazni, bevallani. Miközben én bevallani sem mertem Ő feketén – fehéren felfedte előttem! - Komoly feltáró munka folyt közöttünk, miközben sokszor meg kellett, hogy álljak és nagy levegőt vegyek, de mindig át tudtam lendülni, mert a hanganyagon elhangzottakat belengte a humor és a derű, ami nagyon – nagyon sokat segített! És az is, hogy teljesen hozzá nem értőként érthetően, logikusan felépítve kaptam meg minden kérdésemre a választ.
- Az sem volt utolsó szempont, hogy míg kiszolgáltattam magam, soha nem éreztem, hogy ezzel Szilárd visszaélt, megbántott, leértékelt volna! Ez nagyon – nagyon jól esett! Nem tudom, hogy a köszöneten kívül búcsúzásul vajon mit is lehet kívánni egy Tanítónak, aki az élet legfontosabb kérdéseiben adott útbaigazítást! Azt gondolom, talán az a legbölcsebb ha ugyanazt kívánom Szilárdnak, mint amire Ő is megtanított engem: Eltántoríthatatlanul, diadalmas küzdelmek közepette, sikeresen haladjon a megváltódás útján oda célba érve! Mostantól kezdve már nekem is ez a célom, és tudom, hogy igazi, maradandó, valós boldogságot a megváltódásomat előidéző életfeladataim beteljesítése okozhat! Minden fáradozását és tanítását megköszönve, szeretettel:
Évi

Figyelem! Fontos tudnivaló a horoszkópkészíttetés – horoszkóprendelés felől érdeklődőknek.

     Azok számára, akik komolyan fontolják a horoszkóprendelést, a horoszkóprendelési tájékoztatóban szereplő születési adatok lényegi részének (születési dátum, óra és perc, plusz a születési helység koordinátái és a szülők születési dátuma.) a kozmaszilard@gmail.com, vagy a kozmabszilard@gmail.com címeim valamelyikére való elküldése után, megadott jeligére válaszolok ... 

Tovább...

Cookie-kezelési tájékoztató
Ez aztán igazán jól esett!

Asztrológus Kozma Szilárd:

Na, ez igazán jól esett! - Pedig, még csak felkérő levél!
2013. március 22. 6:52 Adalbert Ozsvath írta,
:

Kedves Szilard ur,

Szeretettel udvozlom, es elore is szeretnek elnezest kerni ha netan kicsi neheseget fog okozni az uzenet olvasas, mivel tudni illik a szamitogep amelyket hasznalom nincs Magyar betu abc-re alitva.
Azal szeretnem kezdeni, hogy teljesen veletlenul talaltam ra az on egyik video felvetelere, mikozben kutatasi es letisztazasi kivancsiskodasomnak( olvasas,stb) , mar rutinos megszokasat folytatam .Mert tudni illik egy olyan szemelyisegi vonasal rendelkezem hogy szeretek mindent meg kerdojelezni , es adig elotem nincs semi letiztazva , mig az a bizonyos dolog vagy tema , mig nem tapasztalom, erzem elfogathatonak hogy igen, ez meg felel minden szemszogbol , ugy rationalisan, logikusan stb.
Aztan hogy folytasam gondolatom fonalat,...hat az on felvetele anyira fel csigazta a kutato kivancsisagomat hogy lassan mar az on oszes video felvetelet, cikkeit, bar mit es bar hol amit el lehetet olvasni az on altal letre hozot alkotasait, mely gondolat leirasait, amik szerintem Frapansan ,Tiszta,Lenyegre toro es Valosagosak --azt mondtam magamban "-vegere egy igazi asztrologus , aki tenyleg az egesz tudasat , ihletet,es odaadasat , teljes elhivatotsagal es felelosegel eli meg"! Hat talan mondanom sem kell, hogy az on munkai , ugy ertek engem , mintha valaki egy jo hideg hargitai hegyek kozul meritet , egy jo becsuletes veder vizet es a fejemre zuditota,hat azt az erzest eltem at,...de szamomra ez felfrisito es valosaghoz terito volt!Gondoltam es egyszere a leg bensobb lelki pontomban is ...Hat ere vartam ,ezt kerestem, ez az!
Tudni illik , nagyon sok mindenben egyet ertek onnel,es egy kicsit sem gondolom hogy igy mondvan masok szerint, on az a szemely ki az olyan " dobozban zart" eszmeket ,probalja adt adni es befolyasot gyakorolni, legyen szo a csaladrol, elet stilusal ,a nemek rendelteteserol az azok szerepe ,sexrol stb.
Mert szerintem azok akik az on eszmelyeit es meglatasat tamadjak , el felejtenek korul nezni es kinyitni jo tagra a szemuket, hogy eszre tudjak venni hogy minden amit on alit , az az Egyetemes Torveny, a Hatalmas termeszet maga Fold anya a csillagok minden tanu bizonysag ott vannak orok idok ota.Csak hat sajnos manapsag ...
Az onerzetukben megsertet holyek szamara akik oszetevesztik a szerepuket ebben a nagy "elet" karrierben meg egyeb ferfias vonasokban" dolgokban" pedig azt szeretnem nekiek uzeni- Holdgyeim, nezzetek fel az egre(mert amugy is egy jo paran szeretik a csillogast ,..cask epensegel nem veszik eszre hogy hamis..)es mikor majd latjatok hogy netan a Hold vilagitja adt a Napot kerem tedjetek kozhire hogy magam is tudomast szerezek rola!-ezt pedig egy no tarsatok uzeni.
Mert tudni illik kedves Szilard ur, jo magam is egy labirintusban jartam es meg jarok minek keresem a kijaratat, es engem is kiserek minden fajta "arnyekok", de sok szenvedes aran tanultam es jotem ra sok mindenre ....
Ki probalva ezt is azt is , Villas Belatol a" kappa nyeletol valo asztrologusokig "(mert utana kiderult hogy hat egy jo kis asztrologia programal egy jo kis kiviragasztatasal, hat megy a buissness), ..hat igen.
Nacsak, ez simman megy olyan emberekel kik azt mondjak , hat ha o mondta az ugy is van , akkor hagyuk jova, es nem kell adt sem, gondolni , el kell fogadni.
Csak hat en jomagam nem olyan emberek koze tartozom, es nekem az on alkotasai es feltarasai , olyanok voltak mint egy "egbol erkezet ajandek"ugy mondvan.
Ez utal szeretnem ont felkerni , ara hogy legyen szives tudatni velem az oszeget( es mien fizetesi modalitast fogad el) amenyiert hajlando el kesziteni egy Karma horoszkopot, ugy" istenigazabol".Atol pedig nem kell tartania hogy milyen kemenyen irja meg ( mert mint ertetem ontol, egyik felvetelebol, van aki ezt zokon veszi)en jo magam szeretem az oszinte tiszta egyenes beszedet.
Maskulomben , meg kell mondanom, en szemelyszeruen nagyon is kedvelem az on stilusat,oszinte ,termeszetes kozvetlen nem szimpadias nem hamis, egyszoval Ertekelem!
Hat akkor varom valaszat minel elobb lehetseges,
Udvozlettel onek es kedves csaladjanak,
Mrs. Angela Ozsvath.

Kedves Angela!

Hálásan köszönöm, a méltató, munkám minőségét és lelkiismeretességét méltató sorait!! Mivel a levelező programomba valamilyen kis hiba került, előbb olvastam el a levelének azt a, másik címemre jött, későbbi változatát, amelyben csakis a rendelésre szorítkozik, de, látom, ez korábban érkezett. Sebaj, ezt is el olvastam tehát és ha a választ korábban már meg is írtam, örvendek, hogy ezzel az üdítő "olvasmányélménnyel" kezdhetem a napi munkámat és még egyszer köszönöm szépen az értékelő sorait. Különösképpen tetszett az a hölgytársainak szóló mondata, hogy nézzenek fel az égre felhőtlen éjszakán, és figyeljék meg, hogy a Hold világítja-e át a Napot, vagy fordítva!

Várom válaszát (Noha, azt nem írtam meg, hogy a családi horoszkópok elkezdését, csak a jövő hét végére, de inkább az azt követő hét elejére vállalhatom...), maradok barátsággal: Szilárd