Kozma Szilárd asztrológus honlapja

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Kedves Szilárd!

Azt hiszem, nem tudom eléggé megköszönni a munkáját és a törődését,
teljesen komplex és mélységi értelmezést kaptam, minden szempontból,
nagyon szépen köszönöm.
Mindegyik megérintett, de ez a legutolsó volt a legszebb és legmélyebb,
mintha csak a végére tartogatta volna a koronát.

Ebben természetesen az is szerepet játszik, hogy a transzcendens bolygókhoz
vonzódom leginkább.

Szavai rendkívül feltöltenek engem, és meg fogom érlelni magamban a hallottakat, olvasottakat.
Nagyon sok és nagyon masszív anyagot kell most feldolgoznom, elindítanom magamban.
A naplóírást még nem olvastam el, csak belenéztem, és rendkívül érdekes a téma.

Köszönöm tehát, roppantul örülök, hogy úgy döntöttem, hogy megkérem Szilárdot útmutató értelmezésre.
Nem is mondok többet, mert azt hiszem, átment a visszajelzésem lényege.

Sok örömöt, kiteljesedést és minden jót kívánok Szilárdnak és a Családnak, Violának is üdvözletem!

Deres Anita

Kedves Szilárd, Így, a szintézis végéhez érve hálásan szeretném megköszönni az elmúlt időszakban (egészen az analízistől kezdve) értem végzett kitartó, türelmes munkáját. Annak ellenére, hogy mindezidáig az asztrológia és a horoszkópok világa számomra teljesen idegen, sőt előítélettel bevont terület volt, el kell, hogy mondjam, hogy mégis rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy kapcsolatba kerültem Önnel és az Ön által művelt tudománnyal. Munkája eredményeként sok tekintetben fordulás következett be a belső lényemben: 
- Míg korábban az asztrológiáról és a horoszkópokról azt gondoltam, hogy az valamiféle megalapozatlan hókuszpókusz, ma már teljesen meg vagyok győződve arról, hogy az Ön által művelt asztrológia egy zárt rendszerű, összefüggésekkel átszőtt, racionális, felülről ihletett tudomány, amely nem jósol, hanem szinte tudományosan értelmezi az ember cselekedetinek legmélyebb rétegekben rejlő mozgatórugóit és a kiutat is megmutatja!
- Azt is megfigyeltem, hogy akár az analízis, akár a szintézis azonban csak akkor tud választ adni, segítséget nyújtani, ha őszintén fel merem tenni a kérdéseimet, és a problémáimmal leplezetlenül és pőrén szembe merek nézni! - Már ez is nagyon nehéz volt, ám mégsem elég, mert mit ér bárminemű megvilágító információ és értelem, ha az nem épül be az életembe! Ez a végső konklúzióm, most már rajtam áll a sor!
- Szilárd kitartóan, türelmesen, és nagy lelkesedéssel mindent megtett annak érdekében, hogy idáig eljussak! Azért, hogy képbe kerüljek saját magammal, megértsem mit miért is teszek, és rámutatott, hogy a bennem feszülő ellentmondások miben is rejlenek. Megtanított, hogy a sok kényszeres, rossz cselekedetem valójában honnan is ered és kezelhető! Nem kell, hogy ezek fogságában éljem további életem, sőt, magasabb minőségre emelhetem azt, egészen a megváltódás felé!
- Mindezt bölcsen, tapintatosan, intelligensen tette Szilárd, megelégedett pont azzal a( kevés) mennyiségű információval amennyit hajlandó voltam, most, a jelen állapotomban megosztani vele. Éles látásával, nagy élettapasztalatával nem volt gond kipótolnia a hiányzó láncszemeket, és ráéreznie, hol is vannak az elakadások, mi is a valós probléma, amit talán magam sem tudok vagy merek megfogalmazni, bevallani. Miközben én bevallani sem mertem Ő feketén – fehéren felfedte előttem! - Komoly feltáró munka folyt közöttünk, miközben sokszor meg kellett, hogy álljak és nagy levegőt vegyek, de mindig át tudtam lendülni, mert a hanganyagon elhangzottakat belengte a humor és a derű, ami nagyon – nagyon sokat segített! És az is, hogy teljesen hozzá nem értőként érthetően, logikusan felépítve kaptam meg minden kérdésemre a választ.
- Az sem volt utolsó szempont, hogy míg kiszolgáltattam magam, soha nem éreztem, hogy ezzel Szilárd visszaélt, megbántott, leértékelt volna! Ez nagyon – nagyon jól esett! Nem tudom, hogy a köszöneten kívül búcsúzásul vajon mit is lehet kívánni egy Tanítónak, aki az élet legfontosabb kérdéseiben adott útbaigazítást! Azt gondolom, talán az a legbölcsebb ha ugyanazt kívánom Szilárdnak, mint amire Ő is megtanított engem: Eltántoríthatatlanul, diadalmas küzdelmek közepette, sikeresen haladjon a megváltódás útján oda célba érve! Mostantól kezdve már nekem is ez a célom, és tudom, hogy igazi, maradandó, valós boldogságot a megváltódásomat előidéző életfeladataim beteljesítése okozhat! Minden fáradozását és tanítását megköszönve, szeretettel:
Évi

Figyelem! Fontos tudnivaló a horoszkópkészíttetés – horoszkóprendelés felől érdeklődőknek.

     Azok számára, akik komolyan fontolják a horoszkóprendelést, a horoszkóprendelési tájékoztatóban szereplő születési adatok lényegi részének (születési dátum, óra és perc, plusz a születési helység koordinátái és a szülők születési dátuma.) a kozmaszilard@gmail.com, vagy a kozmabszilard@gmail.com címeim valamelyikére való elküldése után, megadott jeligére válaszolok ... 

Tovább...

Cookie-kezelési tájékoztató
Gerle Éva perverz harca

Kozma Szilárd asztrológus

Perverz HARC része volt az, amit Gerle Éva, a „Csakazolvassa – én szóltam” bolgere ellenünk indított: szabályos hajtóvadászat

A Naja nevű olvasója írta még 2O13 december 12-én a Csak az olvassa – én szóltam c. blogon:

„Éva, én nem hinném, hogy bármilyen újdonságot fogok most mondani neked, csak összegezném a saját benyomásaimat a mai olvasgatás alapján: visszatérő (Pulinál is egyfolytában megjelenő), nagyon erős, villogó vezérfonal az anyagi helyzetük, és az, hogy az asztrológai kompetenciájukat kérdőjelezed meg (és teszed nevetségessé, ahogy ők megélik) ez számukra egyenlő a megélhetésük teljes ellehetetlenülésének a nagyon is konkrét veszélyével. Azt akarom mondani ezzel, hogy a sarokba szorított állat elkeseredésével és nincs-vesztenivalóm méretű vehemenciájával, semmitől sem visszariadva, és nagyon-nagyon kíméletlenül fognak küzdeni, mert valóban ott van az a négy gyerek. Amit írtam, az nem mentség, csak/de magyarázat.”

És erre, a többi – Már, már „veszélyesen megszokott”! - általános hazugsága és aljas fedrítése mellett, a következő, csakis sátáninak nevezhető hazugsággal állt elő Gerle Éva, hogy a gyermekeink „már így is fél lábbal állami gondozásban” (vannak):

„Én egyetlen júniusi mondatot írtam, amit már senki nem olvas, rég elsüllyedt.” (Dehogy süllyedt, mivel éppen, hogy ezzel kezdődött az uszítás, a hajtóvadászat. Ez alapján, a barátnői és a saját álnevei alól ő is, el kezdték a „csak az olvassa- án” Hitlerezni és májn kámpfozni Violát! – Így van ez, hogy Gerle Éva, már a legártatlanabbnak látszó kis mondatában is, aljas módon támad, miközben magát minden felelősség alól felmenti és „ártatlankodik”!) 

„ Imádnak áldozatok lenni, meg nem értettek, mert ez igazolja az emberek elfordulását, a nyomort, az iskolai konfliktusokat.” (Figyelitek, ezt a kibogozhatatlan, dzsungelszerű, őserdei mocsaras, hínáros hazugság-halmozást? Majdhogynem lehetetlen ez ellen védekezni! Hiszen nincs nálunk semmi „emberek elfordulása”. Jönnek a rendelések normális ütemben és folyamatban, csak éppen a szüntelen magyarázkodás miatt, amire ez a drakulina a szünni nem akaró támadásaival folyamatosan rákényszerít, nem tudom azokat időben honorálni két hónapja már. Ugyanis éppen azért, hogy a potenciális rendelők bizalma fennmaradjon, nekem folyamatosan semlegesítenem kell ezeket, az óvatlan emberek szemében csakugyan hitelrontással járó Gerle féle rágalmakat! Hogy pl. nincs nálunk semmiféle „nyomor”! Nálunk tisztaság van, egészséges – vegetáriánus! – de bőséges étkezés, hatalmas ablakainknak köszönhetően a lakásunkban fény van és tiszta, csíki levegő van, jó ruháink vannak, egészségesek vagyunk, stb. És akkor tessék: a sok Gerle hazugok „igazolják” az iskolai konfliktusokat! Nincsenek is iskolai konfliktusaink, mivel a gyermekek abszolút jól neveltek és jó tanulók! Éppen az történt, hogy a jólneveltségük miatt balfékeknek nézték a Gerle féle liberális szülők által fél-banditának nevelt osztálytársaik, a szintén liberális tanítónők „megértő” és elnéző gyengesége mellett, és ezt a senkinek nem használó, káros folyamatot, egy-egy keményebb kontrával meg kellett állítani! A gazdag és a családi-barát szülők gyermekeinek való protekciózás miatt, sajnos nem lehetett ezt évekig másként keresztül vinni. Tanárokkal viszont, a tanárok és a gyermekeink között, vagy azok miatt, soha nem volt konfliktus. De a gyermekek végig jól tanultak, és mihelyt az igazgató és a rendőrség szóba állt a mobingoló gyermekek szüleivel, most már a legnagyobb mértékben el vannak fogadva az osztálytársak által is.

    A Gonoszságnak a lelkét eladó Gerle a vele egy erkölcsi szinten álló – A székely politikusokat a Székelyzászló használata miatt a román nacionalista kormányhivatalokban feljelentgető - Pulitól olvasta és e magas szintű és hiteles olvasmányai alapján, még ezeregyszer „kinyilatkoztatta”!

„Csak két napja vettem fel a harcot, amikor láttam, hogy nem nyugszanak, addig simán egzotikumok voltak.” (És mint egzotikumról arról firkált álnevei alól a drága Éva, hogy Violetta Adolf Hitler, a saját neve alól meg arról, hogy én képzés nélküli, tehát dilettáns asztrológus vagyok, és hogy engedély nélkül, feketén dolgozom! 

„Ezt azért tudhatták volna előre, Pulit sem sikerült megfélemlíteni, és van következmény, van erő itt, ennél okosabbak lehettek volna, nem kellett volna húzogatni a bajszom.” (Az aljas hipokrita GÉ rágalmazott minket egyfolytában hetekig, én még ezen a dátumon – 2O13 december 12.én! – még nem írtam meg az első, asztrológiai leleplezéssel fenyegető levelemet. És akkor figyeljük meg ezt az égbe kiáltó hazugságot: ) „Szóval a sorrend nem stimmel, mert nem én kezdtem. Még szó nem volt a keresőről, semmiről, még normális volt az olvasottság, nem tűnt fel az erdélyieknek a dolog, nem humorizáltam az asztrológián akkor, amikor Violetta már ontotta a tanulmányokat.” (Hát erről van szó: Ti., hogy Violának szerinte, csakis az ő és az ők feminista – sátánista szája íze szerinti, család- és gyermek-ellenes hangnemben írt cikkeket „szabadott volna” közölnie!)

  „… engem az asztrológia annyira sem érdekel, hogy harcoljak ellene, én csak a csalók ellen harcolok, a nevetséges, önjelölt és kártékony igazsághirdetők ellen.”  (- NA TESSÉK! Itt le van írva a Gerle-támadások igazi oka fehér a feketén, egyértelműen és világosan! Hát végre legyen kimondva:  kicsoda ez a ripacs Gerle Éva, hogy ő hozza meg a törvényeket a magyar nyelvű interneten arról, hogy mit „szabad” ott írni és mit nem? )

 „Amit csinálnak, azzal magukat járatják le, attól borzad el minden ép lelkű ember” (- Azt, hogy ő mennyire számítható „minden ép-lelkű” embernek, saját maga írta le. Ti. a tizenegy pontos, konkrét testi tünetek szintjén is ellenőrizhető pszichiátriai betegségeit! Persze, a felsorolásból hiányzott még a nagyzási hóborttal vegyülő felsőbbrendűségi komplexus, a stupid kivagyiság és a beteges hazudozási kényszer, ami még ezekben a vallomás szerű szövegekben is megnyilvánul, pl., ahogy az ő elmebeteges kényszer képzeteit általánosítja, és kinevezi „normálisnak”.)  

„… nem adekvát és nem etikus a védekezésnek hitt agressziójuk. (Újfent ő határozza meg, hogy a „védekezésnek hitt agressziónk” – Ezt a svédcsavart kérem megfigyelni és értékelni! – etikus-e vagy sem?!!!!) És nem, nem azért nincs rendelés, mert Puli vagy én írok róluk, előtte sem nagyon volt.” (- DE IGEN: az internet bevezetése óta, és az első asztrológiai témájú könyvem megjelenése óta, mindig volt rendelésem és mindig van! Egy esetben nem volt két hónapig, amikor a Pulinak a Gerle Éváéhoz hasonló tevékenysége a csúcsára hágott. De amint, Pulit leutánozva, Pulinak az interneten utána menve, és ugyanazokon a fórumokon a tanulmányaimat és a Puli-leleplező cikkeimet közöltem, véget is ért az anyagi krízisünk! És mivel a Puli eset figyelmeztetett arra, hogy komolyan kell venni az ilyen rágalmazó mocskokat, Gerle Éva már semmiféle anyagi kárt és krízist nem tudott elérni, csak annyiban, hogy rengeteg időmet elveszi az ő mocskainak a semlegesítése. De, látván, hogy potyára próbálja még Pulit is túllihegni, egyszer majd abba hagyja ő is a tönkretételem érdekében folytatott rágalmazási hadjáratát és baráti-társaságával ellenünk folytatott hajtóvadászatát, akárcsak Puli.) 

„…Küzdjenek, nekem is vannak eszközeim. Aki itt bűncselekmények sorozatát követte el, az nem én vagyok.” (De pontosan, hogy Ő AZ aki  káromol és rágalmaz egyfolytában, nyíltan meghirdetett anyagi károkozási céllal. És ennek érdekében, nem csak hamis petíciót indított, de még lejárató cikkeket is rendelt! – Én UGYANAKKOR Ő AKARTA TŐLEM VIOLÁT ELVÁLASZTANI, MINDENFÉLE ALJASNÁL ALJASABB KIÁBRÁNDÍTÁSI MÓDSZERREL, TANÁCCSAL, INTRIKÁVAL!)

ÉS ITT JÖN A SÁTÁNIAN GONOSZ HAZUGSÁG, amihez ennek a Mocskos Lelekünek, semmi, de semmi tárgyi – valóság-alapja nem volt! MEG ÁLL AZ ESZEM, FELM ÁLL A HAJAM, HOHGY MIKÉNT KÉPES EMBER EKKORÁT ÉS ILYEN SÚLYOSAT HAZUDNI A NAGY NYILVÁNOSSÁG ELŐTT. Most tekintsünk el az állítmány nélküli, tipikusan Gerlei mondat stupiditásától: )

 „A gyerekek meg fél lábbal állami gondozásban így is.”

- Azt is több ízben leírtam és elmondtam videó-felvételeken is, hogy ma már azt a nyomorult családi pótlékot sem kérhetem, aminek a folyósításától - a Gerléhez  és Pulihoz hasonló módon gondolkozó ügyvéd-politikus által a nevemen hagyott két db. 3O éves Lada miatt! - két ével ezelőtt jogtalanul megfosztottak, és amit az éhségsztrájk után visszaszereztem! Nem kérhetem, mivel a román család-segélyezési törvényben az áll, hogy amennyiben a család rendelkezik videokamerával (Lehet az bármennyire is olcsó!), nem jár a családi pótlék, és ha mégis kérem, akkor megbüntetnek. – Figyeljük meg ezt a hatalmas aljasságot: a gyermekekért járó állami segélyekből és más, nem állami szervezetektől kapott segélyekből, meg az anyja nyugdíjából is, luxusban élő Gerle Éva hazudja rólam- rólunk mindezt hitel-rontás céljából, azt is világosan tudván, hogy itt, Romániában, még csak adómentességet sem élvezek négy gyermekes családfenntartóként. Az a Gerle Éva, akinek csak úgy dől be a sok-sok pénz, a Magyar államtól, miközben mocskolja azt a (Orbán) kormányt, amely számára ezt a k. jólétet biztosítja. Ő tehát, akinek az anyagi jóléte olyan fölösen van biztosítva, (persze, nem csak a Magyar Állam által), hogy még arról is van képe hazudozni, hogy mi irigyeljük őt! – A Franc foglalkozott a hülyével, nem is tudtunk róla, amíg belénk nem kötött!     

ÉS AKKOR LÁSSUK A Gerle Éva Terminátor szerinti 2O13 december 12-i belénk rúgást: 

Ha nekünk innen elég durva jelenség ők,” (De HÁT KICSODÁK AZOK a bizonyos „MI-k”?! Kinek a nevében beszél ez az agybajos? Mert hogy itt éppen valakivel vitázik, aki neki, egyedül neki és nem a barátnőinek és az álneveinek, nem ad igazat!)

„…milyenek lehetnek azoknak, akikkel egy iskolába járnak a gyerekeik…,”

- Hát éppen olyanok (is…) vagyunk egyesek számára, mint akik éppen eleget mafláskodtak hét évig, de, akik ettől kezdve, többé nem hajlandók eltűrni egy hajszálnyit is azt, hogy az ők (az egyesek!) banditának nevelt gyermekei a felelőtlen tanárok orra alatt kiközösíthessék és agyon gyötörhessék gyermekeinket. – A többi szülő számára viszont (Mint pl. Sógor Csaba Európai Parlamenti képviselő), pont olyan normálisak és barátságosak vagyunk, mint azelőtt voltunk!

„…vagy mellettük laknak…,” – Ezt a velünk együtt lakó szomszédinktól kell megkérdezni, akikkel egytől egyig jóban vagyunk, és nem a Gerle féle, önjelölt „igazságtevő” pszichiátriai kezeltektől, vagy a fél Erdélyi magyarság által mélységesen utált Pulitól, akinek az ide vonatkozó „kinyilatkoztatásait” idézi éppen Gerle Éva! 

 „…vagy rivális asztrológusok ott?”  - A gátlástalanul aljas, magát még nem létező „sértettek” képviseletében is előtérbe tolni nem szégyenlő, tehát minden hájjal megkent semmire kellő gazember Gerle Évának azért van nyert ügye mindenütt, mert az embereknek eszükbe sem jut, hogy létezhet művelt emberben ekkora gátlástalanság! Ebben rúgta tehát ez a sátáni fajzat a legnagyobb luftot! Erdélyben, de főként a székelyföldön, és ha már az együttélésről van szó: Csíkszeredában ugyanis, végképpen nem léteznek az én tanítványaimból lett asztrológusokon kívül, MÁS ASZTROLÓGUSOK!  

 

II.    Attól, hogy Gerle Éva mindig csak arra törekszik, hogy mások torkán nyomja le az undok békát és a kőgaluskát (rágalmakat, igazságtalanságot, személyi, önérzeti bántást), ahelyett, hogy ő fogadná be és dolgozná fel a számára élet-és sorsfontosságú, de éppen a Kos-Bika karmája miatt, hirtelen kellemetlennek és elfogadhatatlanul sértőnek érzékelt, figyelmeztető jellegű kritikai információkat, és így ki tud védeni néhány felszínes betegséget, még korán sem intézte el véglegesen a sorsát! És azzal pláne nem, hogy igyekszik másokkal, a külvilággal szemben mindig csak offenzívában leni (A számára fontos személyekkel szemben mint pl. az édesapja, maximum érzéketlen és latensen, tehát lázadás és más külső jelek nélkül elhárító, de akkor sem befogadó - elfogadó!), és törekszik önmagát mások szenvedésével szemben érzéketlenné tenni, még amúgy sem!

    Összegezve: A, „nem hagyni magát megbántani” – nevű tudatosan gyakorolt mentalitása, azáltal, hogy siet mindig ő megbántani másokat előbb és akkor már nem is éri meglepetésként azok bántó reakciója sem, az, hogy végig kegyetlenkedik mindenkivel, aki nem hódol be neki, és nem hízeleg számára, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy „megnyerte az életét”! - Hogy fel oldotta volna a sokszoros Bika karmával keveredő Kos karmája következményeit! Mert ezzel a primitív, „mindig offenzívában lenni, sosem meghátrálási – befogadási állapotban” c.  stratégiával, igaz, hogy megszabadult a golyvától, de ugyanakkor képtelenné is tette magát a spirituális fejlődésre. A saját sorsa karma-színezetének a megértésére. Annak a fejlődési – megváltódási spirituális alapprogramnak a megismerésére, aminek a nem-ismeretéből, nem származnak ugyan "klasszikus" betegségek, de mentális és un. pszichikus betegségek annál inkább (pl. karvagdosás, hajrágás, skorpió-és pókfóbia, pánikbetegség, alvatlanság, depresszió, stb.) .

   És ez még mindig csak a karma-pontok szerinti hamis és téves beavatásának a következményei. Mert a karmikus alakzatokból (Nyíl - vagy lándzsahegy alakzat Negatív Jupiterrel és Vénusszal a csúcson), vagy a nehéz konstellációkban levő bolygók és pontok közötti szembenállások által jelzett agresszivitással (kielégületlenség következményével) párosuló szexuális perverziókra való hajlamaidból fakadó mentális feszültségeket és depressziós schizofréniára való hajlamokat, ezzel még egyáltalán nem oldotta fel. Ehhez éppen az kellene, amitől a leginkább iszonyodik és ami elől bujkál: A SZABAD lelkiismeret (furdalás).

    A Gerle Éva INTELLIGENCIÁJA TEHÁT EGYELŐRE CSAK A KARMA-VERKLIZÉSÉT, AZ EGO-DAGASZTÁSÁT  szolgálja és az életzavarainak a fokozását szolgálja. Azért is olyan ostoba szellemileg, hogy nem érti mit írunk, és mondunk neki. Képtelen még csak azt is felfogni, hogy helyesírási szabályoknak a tudása pl., nem intelligencia, hanem memória és berögződés kérdése. egészen pontosan: időben való alapos megtanulás elkezdésének a kérdése, mint pl. a zongoráé. Főként a rovásírásról latin betűkre áttért magyar nyelv esetében. (A Romániai  szászokat nehezebben fogadták be Németországban, különösen a keleti felében, mint azokat a németül tudó magyarokat és románokat, akik mellé német tanárokat vettek a szülők kiskoruktól. Pedig a szászok egy eredetibb és kifejezőbb német - szász nyelvet beszéltek, mint a modern keletnémetek.)  Mondtam már régebb is: ez a kicsinyeskedésig menő, állandó helyesírás-javítási törekvése is, az ő beteges fölénybe-kerülési, kontrollálási és irányítási mániájának a kifejeződése, és a hatalmi mániáját szolgálja, ez a nyelvterrorizmus. És egyáltalán nem a másik építését, segítését, nem, hogy az ő fejlődését szolgálná. Ezzel Gerle Éva mindössze inhibációt akar kelteni a másikban, hogy ez által is fölénybe tudja magát, miközben önmagának és a neki hízelgő „barátnőinek” hajmeresztő nyelvi slamposságokat is megenged, és éppen ez a folyamatos, kínosan izzadságszagú törekvése a fölénybe kerülésre az, ami megállítja őt a tényleges szellemi fejlődésben.

      Ráadásul, miközben folytonosan azt hangoztatja, hogy én mennyire buta és ostoba vagyok, és ő ehhez képest mennyire intelligens (Még a különböző álnevei alól is azt írogatja magáról, és ezzel nevetségesen elárulja magát. – Ennyire ostoba…) még azt sem képes észre venni, hogy ezekkel a kékharisnyás simliskedéseiddel egyikünket sem tudja már meghatni (Be kell vallanom, hogy a kezdetben néha sikerült megharagítania.). De nem, még az olvasóinkat sem.

 

És az aztán végképpen ne fölényeskedjen, aki annyira ostoba, hogy képes vállalni egy kocsmában leforgatott videofilmnek a „főszerepét”, ahol ő és még két női testben élő férfi társával együtt a „Magyarországi elviselhetetlen szexizmusról” hangzatos sátánista politikai kortes beszédet mondani (Mintha Gyurcsány Ferenc valamely Vadai-segédje lett volna.), miközben ő maga vállalja azt nyíltan a blogján megjelent vonatkozó írásaiban, hogy ő az ország legnagyobb szexistája, akik azt vallja, hogy a „hibás rendszer miatt” a nő még akkor sem lehet bántalmazó fél egy kapcsolatban, ha gyakorlatilag csakugyan ő a bántalmazó. Hát, akinek ennyi érzéke nincs még az egyszerű józan paraszti logikához sem, az ne pofázzon nekem a saját intelligencia-fölényéről!