Kozma Szilárd asztrológus honlapja

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Kedves Szilárd!

Azt hiszem, nem tudom eléggé megköszönni a munkáját és a törődését,
teljesen komplex és mélységi értelmezést kaptam, minden szempontból,
nagyon szépen köszönöm.
Mindegyik megérintett, de ez a legutolsó volt a legszebb és legmélyebb,
mintha csak a végére tartogatta volna a koronát.

Ebben természetesen az is szerepet játszik, hogy a transzcendens bolygókhoz
vonzódom leginkább.

Szavai rendkívül feltöltenek engem, és meg fogom érlelni magamban a hallottakat, olvasottakat.
Nagyon sok és nagyon masszív anyagot kell most feldolgoznom, elindítanom magamban.
A naplóírást még nem olvastam el, csak belenéztem, és rendkívül érdekes a téma.

Köszönöm tehát, roppantul örülök, hogy úgy döntöttem, hogy megkérem Szilárdot útmutató értelmezésre.
Nem is mondok többet, mert azt hiszem, átment a visszajelzésem lényege.

Sok örömöt, kiteljesedést és minden jót kívánok Szilárdnak és a Családnak, Violának is üdvözletem!

Deres Anita

Kedves Szilárd, Így, a szintézis végéhez érve hálásan szeretném megköszönni az elmúlt időszakban (egészen az analízistől kezdve) értem végzett kitartó, türelmes munkáját. Annak ellenére, hogy mindezidáig az asztrológia és a horoszkópok világa számomra teljesen idegen, sőt előítélettel bevont terület volt, el kell, hogy mondjam, hogy mégis rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy kapcsolatba kerültem Önnel és az Ön által művelt tudománnyal. Munkája eredményeként sok tekintetben fordulás következett be a belső lényemben: 
- Míg korábban az asztrológiáról és a horoszkópokról azt gondoltam, hogy az valamiféle megalapozatlan hókuszpókusz, ma már teljesen meg vagyok győződve arról, hogy az Ön által művelt asztrológia egy zárt rendszerű, összefüggésekkel átszőtt, racionális, felülről ihletett tudomány, amely nem jósol, hanem szinte tudományosan értelmezi az ember cselekedetinek legmélyebb rétegekben rejlő mozgatórugóit és a kiutat is megmutatja!
- Azt is megfigyeltem, hogy akár az analízis, akár a szintézis azonban csak akkor tud választ adni, segítséget nyújtani, ha őszintén fel merem tenni a kérdéseimet, és a problémáimmal leplezetlenül és pőrén szembe merek nézni! - Már ez is nagyon nehéz volt, ám mégsem elég, mert mit ér bárminemű megvilágító információ és értelem, ha az nem épül be az életembe! Ez a végső konklúzióm, most már rajtam áll a sor!
- Szilárd kitartóan, türelmesen, és nagy lelkesedéssel mindent megtett annak érdekében, hogy idáig eljussak! Azért, hogy képbe kerüljek saját magammal, megértsem mit miért is teszek, és rámutatott, hogy a bennem feszülő ellentmondások miben is rejlenek. Megtanított, hogy a sok kényszeres, rossz cselekedetem valójában honnan is ered és kezelhető! Nem kell, hogy ezek fogságában éljem további életem, sőt, magasabb minőségre emelhetem azt, egészen a megváltódás felé!
- Mindezt bölcsen, tapintatosan, intelligensen tette Szilárd, megelégedett pont azzal a( kevés) mennyiségű információval amennyit hajlandó voltam, most, a jelen állapotomban megosztani vele. Éles látásával, nagy élettapasztalatával nem volt gond kipótolnia a hiányzó láncszemeket, és ráéreznie, hol is vannak az elakadások, mi is a valós probléma, amit talán magam sem tudok vagy merek megfogalmazni, bevallani. Miközben én bevallani sem mertem Ő feketén – fehéren felfedte előttem! - Komoly feltáró munka folyt közöttünk, miközben sokszor meg kellett, hogy álljak és nagy levegőt vegyek, de mindig át tudtam lendülni, mert a hanganyagon elhangzottakat belengte a humor és a derű, ami nagyon – nagyon sokat segített! És az is, hogy teljesen hozzá nem értőként érthetően, logikusan felépítve kaptam meg minden kérdésemre a választ.
- Az sem volt utolsó szempont, hogy míg kiszolgáltattam magam, soha nem éreztem, hogy ezzel Szilárd visszaélt, megbántott, leértékelt volna! Ez nagyon – nagyon jól esett! Nem tudom, hogy a köszöneten kívül búcsúzásul vajon mit is lehet kívánni egy Tanítónak, aki az élet legfontosabb kérdéseiben adott útbaigazítást! Azt gondolom, talán az a legbölcsebb ha ugyanazt kívánom Szilárdnak, mint amire Ő is megtanított engem: Eltántoríthatatlanul, diadalmas küzdelmek közepette, sikeresen haladjon a megváltódás útján oda célba érve! Mostantól kezdve már nekem is ez a célom, és tudom, hogy igazi, maradandó, valós boldogságot a megváltódásomat előidéző életfeladataim beteljesítése okozhat! Minden fáradozását és tanítását megköszönve, szeretettel:
Évi

Figyelem! Fontos tudnivaló a horoszkópkészíttetés – horoszkóprendelés felől érdeklődőknek.

     Azok számára, akik komolyan fontolják a horoszkóprendelést, a horoszkóprendelési tájékoztatóban szereplő születési adatok lényegi részének (születési dátum, óra és perc, plusz a születési helység koordinátái és a szülők születési dátuma.) a kozmaszilard@gmail.com, vagy a kozmabszilard@gmail.com címeim valamelyikére való elküldése után, megadott jeligére válaszolok ... 

Tovább...

Cookie-kezelési tájékoztató
Pozsonyi Györgyi pozitív visszajelzése

Asztrológus: Kozma Szilárd (karma, családi, párkapcsolati, pár- és pályaválasztási problémákat feltáró)

 

"Pozsonyi Györgyi:

 

Reagálás és felmerülő kérdések a horoszkópértelmezésre

 

Először is köszönöm, hogy elkészítette a horoszkópom.

Azt gondolom, hogy tényleg a szintetikus horoszkópértelmezés, az amire szükségem volt. Az analitikusból nem jött volna át számomra annyira a dolgok lényege. Ezért köszönöm, hogy inkább ezt javasolta nekem.

 

Sok tekintetben magamra ismertem.

 

Volt, hogy nagyon nagy örömmel, máskor kétségbeeséssel hallgattam a hangfelvételeket.

Megdöbbentett az anyai ágon örökölt karma, a maszkulinitás-ellenesség, az árnyékén. De most már tudom, - és de jó tudni-, hogy ő a nagy lebeszélő bennem.

Volt, mikor már annyira tele voltam a felvételekkel, hogy azt mondtam elegem van és elmentem táncolni. Ilyen volt pl.mikor megtudtam, hogyan oldható fel a Kos karma. Első reakció: te jó ég, hogy fogom én ezt a 180 fokos fordulatot megtenni?

Hogy fogok kitörni?

Én 1,5 éve élek itt fenn Budapesten. Vidékről kerültem fel. Szeretek itt lakni. Egyedül lakom egy családi ház tetőterében, de bizonyos szinten vákuumban élek. Kevés új barátom van. Haza havonta 1-szer megyek, otthon van mikor feszültséggel teli a légkör. Eleve egy ilyen feszültséggel terhes légkörben nőttem fel. Nem tanulhattam meg kezelni pl. az agresszió átalakítását, sokszor elfojtottam ezért. A betegségeim ennek következményei is. Apám, sokszor ivott és veszekedett anyámmal. Akiről most már tudom, hogy maszkulin ellenes, s nem csoda, hogy ilyen férjet talált magának. Én nem szeretnék erre a sorsra jutni. Bár esélyem ugye van rá, és lett volna rá, amikor összejöttem azzal a sráccal, akibe még általános iskolás koromban szerettem bele.

Igen éreztem, hogy ez egy nagy találkozás volt, és meg is erősítette ezt maga is, Szilárd. Mikor még együtt voltunk, fantasztikus tükröt tarthatott volna nekem, talán én is neki. Megtaníthatott volna az életre, a Vízöntői – Ascendensemnek megfelelő tulajdonságok felvételére. De miután elhagyott , már olyan szinten voltam sértődött, hogy mikor kísérletet tett arra, hogy beszélgessünk és mutassak rá a hibáira, én erre nem voltam hajlandó. Úgy voltam vele, hogy elhagyott, megbántott, nagyon nagy fájdalmat okozott és még ő kér??? Sokáig nem tudtam túljutni, elengedni őt. jöttek is az egészségi problémák. De most már azt is tudom, hogy mikor megharagudtam rá a viselkedése miatt, akkor nemcsak rá, de általa az egész férfinemre megharagudtam, hiszen eleve ott hordom magamban ezt a gyűlöletet.

   Másrészt, ha így visszagondolok erre a kapcsolatra, emlékszem, már akkor is mondtam magamnak, hogy : ” pár évvel később mikor visszagondolsz rá, nehogy azt hidd, hogy ez egy olyan fantasztikus kapcsolat volt.” Miért? Mert sok olyan tulajdonságot fedeztem fel ebben a srácban, amit már apámban sem bírtam elviselni. Pl. ivás, egoizmus, kontrollnélküliség. És megijedtem, hogy te jó ég, olyan a pasim, mint az apám. Én ettől egyébként nagyon tartottam, hogy majd olyan párom lesz egyszer, mint ő. Csak olyan ne legyen mint az apám! –mondogattam mindig magamnak. De azt gondolom, hogy valószínűleg ez is a férfiellenes karma, amit az anyámon keresztül a női felmenőimtől örököltem, sőt talán még az árnyékén hatása is. Árnyékén: mert folyamatosan lebeszéltem magam erről a pasiról. (Pl. hogy mennyire az ellentétem, mennyire másképp gondolkodunk, meg egyébként se vagyok olyan jó nő, amilyenre neki szüksége van, sőt még akkora sexuális vágyam sincs mint neki –pedig most már tudom , hogy dehogynem sőt!!!)

 

Azt hittem eddig, hogy a „férfiellenességem” az apám iránti ellenszenvből jön. Aztán most kiderül, hogy nem. Hogy ez csak következmény. Ezt talán máris jól gondolom, nem? Mármint hogy ez a fiuk – férfiak által belőlem mindig kiváltott gyűlölet, nem a személynek szól, hanem a karma hatása?

Azért kaptam ilyen apát, mert anyám is ilyen férfiellenes karmát örökölt. Mert félt a férfiaktól tudat alatt.

Most látom, hogy esetemben ez egy igen összetett dolog. Hiszen eleve gyerekként, sőt fiatal lányként úgy nőttem fel, hogy egy negatív, sokat veszekedő, anyámat szavakkal sokat bántó, neki ezekkel fájdalmat okozó –és ezáltal nekünk gyerekeknek is sok szenvedést okozó- apa és férfi mellett nőttem fel.  De nem tudtam, hogy ezt a férfitól való tudattalan félelem generálja, amit apám – szintén Skorpióként- ,gondolom szintén tudatalatt átvett és ezért olyanná is vált, olyan férfivá, amitől mi nők tudatalatt rettegünk. Ilyesmiről lehet szó. Meg persze az is jó kérdés, hogy apám mit hordoz magában.

Bár én ezt anyának nem merem majd elmondani, amire most rájöttem, hogy apám, az ő tudattalanjának a projekciója.

 

Egyébként párkapcsolataim tekintetében azt figyeltem meg, hogy vagy nálam sokkal erősebb vagy sokkal gyengébb személyiségű fiúkkal hozott össze a „sorsom” eddig. De ez is a karma működése, ahogy látom. Az egyik engem használhatott ki, a másikat meg én. Vagy ő uralkodhat és én utálhatom mint ugye jó férfiellenes karmás. Vagy másik esetben ő a „papucs”, akin én uralkodhatok. Magát a jelenséget én is észrevettem már.

 

Egyébként azt veszem észre, hogy viszolygok, de talán inkább egy furcsa ellenállás van bennem a férfiasabb, erélyesebb személyekkel szemben. Visszahúzódok másrészt biztos, hogy találok bennük valamit, amiért megmagyarázom magamnak, hogy az a pasi nekem miért nem lenne jó (árnyékén.) Pl. volt akinek a külseje nem tetszett, egyébként nagyon rendes srác volt. Ha pedig bejön a srác (mint pl. aki februárban tetszett meg), akkor meg túl jónak érzem magamhoz képest, és lealacsonyítom magam, hogy én neki úgyse lennék elég jó.

És tényleg igaz, hogy nem tudtam velük mit kezdeni. Feszengek férfitársaságban. És valóban nagyon félek attól, hogy ha párkapcsolatba kezdek, akkor ismét elhagynak,és csak szenvedek majd mint egy kutya. Úgyhogy valóban szükség van azokra a futó kapcsolatokra. És arra, hogy ezek által önmagamra folyamatosan reflektáljak.

 

 

Májusban egy osztálykiránduláson voltam és a kolléganővel beszélgetve kiderült, hogy ő is November elején született mint én, csak 19 évvel ezelőtt. Ugyanakkor megjegyezte, hogy amúgy nem igazán vagyok „Skorpiós”. Persze, mert ő csak a külsőmet érzékeli. Belül talán nála is skorpióbb vagyok, de ez nem érzékelhető a bolygók pozitív fényszögei miatt! A karmát viszont csak a horoszkóp segítségével lehet látni, kívülről érzékelni nem. Én viszont most már nagyon érzékelem és remélem, hogy nem leszek az áldozata, úgy mint édesanyám.

A munkahelyemen (most egy iskolai könyvtárban dolgozom), eléggé el vagyok zárva a többiektől, térben is. Ugyanakkor tiszta Amazóniában élek, hiszen 3 fiú/férfi kivételével, mindannyian nők vannak csak a környezetemben.

De gimiben is szinte csak lány volt az osztályban. S már-már számomra is feltűnő kezdett lenni, mennyire nincsenek jelen az életemben a férfiak. Most már aztán kiderült miért is : a maszkulinitás ellenességem miatt.

 

 

Rejtett agresszió

Hétvégén, az önismereti csoportban, az agressziónkkal dolgozhattunk. Párban dolgoztunk, és a 2. csoportban direkt is férfi partnert választottam. A feladat az volt, hogy hagyni kellett, hogy a vállunknál fogva irányítsanak bennünket. Nem tanúsíthattunk semmilyen ellenállást, teljesen ki voltunk szolgáltatva a társunknak és nyers erejének. És akkor el lehet engem képzelni, amint a rejtett agressziós és maszkulinitás ellenes lányt a férfi partner elkezdi rángatni, taszigálni és mindezt engedni kellett. Aztán persze már ellenállhattunk. És nagyon jól esett, amikor nem kellett már elviselni a másik fél uralmát és ki lehetett törni. Szegény pasit jól leizzasztotta, amit tőlem kapott. Közben persze csak a testünkkel dolgoztunk és rengeteg agresszivitás és düh szabadult fel, majd oldódott fel, mikor találtunk egy közös békés nyugalmi állapotot. Mikor már nem harcoltunk, hanem békében voltunk egymással. Hogy jéé , lehet egy férfival így is lenni, harc nélkül. És ez egy új tapasztalat volt nekem. Mivel ugye a tudattalanom ezt az állapotot nem ismeri. Csak azt, hogy a férfi ellenség, aki vagy engem bánt/győz le, vagy én bántom/győzöm le. Amint azt el is magyarázta nekem a 3. hangfelvételen. Remélem jól gondolom, hogy a tudattalanomnak ilyen pozitív tapasztalatok általi megerősítésekre van szüksége a másik nemről.

Az első órákon a partnerem nő volt, őt nem bántottam annyira. De a csoportvezető mondta, hogy látja , több is van bennem és nyugodtan adjam ki ami bennem van. Mert ha az agressziót átalakítjuk, abból hatalmas építő erőt lehet csinálni.

 

Azt gondolom, hogy a harcművészetek során is ez történik, így van is kedvem ahhoz, hogy elkezdjek ilyesmit.

A rejtett agresszivitásnak a testi - egészségi tünetei is szoktak nálam jelentkezni: vérszegény vagyok és esetenként nagyon fáj a fejem. A rejtett agresszió eléggé megkeseríti az életem. Nem tudom , mit kezdjek vele, vagy hogy vezessem le , hogy alakítsam át? (Gondolom erre lesz jó a harcművészet, vagy kreatív tevékenységek, (mindenféleképp szeretnék valamilyen hangszeren megtanulni, sex stb.) Illetve ahogy kivettem a szavaiból: ha elkezdem feloldani a karmámat, magától megszűnik ez a rejtett agresszió ami mentális szinten bennem van?

 

 

Tavaly pl. egy baráti társasággal elmentünk kuglizni. Én először életemben tekéztem. És hát mit mondjak? Nem ment. Egy idő után eléggé idegesített, hogy sehogysem sikerül a golyóval a bábúkat eltalálni. És egyre idegesebb lettem, ami kívülről is látszódott. A fiúk hiába próbáltak volna segíteni, nem hagytam. Egyébként is olyan nyeszlett és gyenge, papucs pasinak tartottam azt, aki udvarolni próbált. De a többiek is hiába akartak volna segíteni. Szó se róla, hogy akiknek jól mentek a dobások, azok szinte mind pasik voltak. Úgyhogy inkább leültem a végén egy sarokba és ott duzzogtam magamban és nem értettem mi történik. Én voltam barátnőm szerint az „agresszív kismalac.” Vajon ezesetben a karmám vezetett? Vagy skorpiói hiúságomban sértettek meg? Egyáltalán az ilyen esetekben hogyan oldható fel az agresszió?

 

 

Negatív Jupiter hatását pl. a felettesekkel való kétszínűsködésben látom megvalósulni.

Mikor erre a munkahelyre kerültem kb. 1,5 éve , elkövettem egy kisebb hibát, ami a főnök szemében , az ő szava elleni ellenszegülésnek számított. (Az akkor még nem teljesen kialakított könyvtárban tartottam a gyerekeknek könyvtári órát. A főnök kérése az volt, hogy ne ott, hanem egy másik helyen tegyem ezt, de nekem ez így jobb volt) És ezért lázadónak nevezett. Nagyon fájtak a szavai. Ma, a horoszkópból megtudottak után, örvendek, hogy legalább erre képes voltam. Mondta, is, hogy vele ezt az ő pályafutása alatt senki –nemhogy egy pályakezdő- sem merte megengedni magának, hogy az ő szava ellen cselekszik.

Aztán azt láttam, hogy a kollégák is csak bólogatnak neki mindig: hogy igen úgy lesz Anikó, kész lesz stb…Hát nálam is van olyan amikor jópofát vágok, de mást gondolok.

 

 

 

Azt is megértettem, hogy fel kell venni a Kos pozitiv tulajdonságait, a Vizöntő aszcendens pozitiv tulajdonságait és ennek megfelelően a Bika pozitiv tulajdonságait. De ezeket még áttanulmányozom.

 

Pálya

Hogy miért mentem erre a pályára? Különösebben nem volt soha elképzelésem arról, minek kéne mennem. Otthon sem tudtak ebben segíteni, bár mondták, hogy legyek orvos meg ügyvéd, de ezekhez érdemi segítséget nem kaptam. Aztán így sikerült a felvételim a környezetmérnöki szakra, és ide vettek fel. (Úgyhogy maximálisan egyet értettem azzal, mikor mondta, hogy nekem a világi feltételek nem kedveznek a helyes pályaválasztáshoz. Ugyan ki mutathatott volna utat ehhez?)

 

Bár 17 évesen volt egy nagy „felbojdulásom” , azt gondolom, már akkor is hiányzott a spiritualitás az életemből. Ez egyébként a Ló éve volt és én magam Patkány évében születtem. Teljesen kifordultam önmagamból, az addig csendes , nagyon jól tanuló lányból, egy majdnem iskolakerülő, de mindenképp iskolakritizáló lázadó lett. Polgári ismeretekből csaknem megbuktam, de nem azért mert nem értettem, hanem azért mert nem értettem egyet azzal, amit tanítottak.

    Aztán 18 évesen bekerültem a főiskolára, és onnantól kezdve presztízskérdést csináltam az egészből. Hát persze, hogy ott kellett lennem az osztályelsők között. Nagyon jó ösztöndíjakat kaptam és két fiú mellett én voltam az egyetlen lány, aki időben lediplomázott könyvtáros szakon. A többiek lemaradtak. Versengtem. Úgyhogy mondhatom azt, hogy kitartó vagyok. Kitartóan dolgozott az egom, minden mást, így a belső szellemi fejlődésem is feláldozva. Azt hiszem ez történt. Rengeteg szabadidőről, ismerkedési, kapcsolati lehetőségekről mondtam le, mondván nekem tanulnom kell, ez az egyetlen kitörési pont az életemben. Bizonyítani akartam,… az egomnak. És annak a külvilágnak amelyik ezt erőlteti ránk. hogy tanulj , légy sikeres stb  Meg akartam felelni az elvárásoknak. Azt is akartam, hogy apám lássa, nem hiába melózik a gyárban, hogy lássa, tanul a gyereke és hogy büszke legyen rám.

Egész más ebből a nézőpontból tekinteni erre. …

 

 

A hangfelvételekből úgy értettem, hogy akkor szédülök, mikor elvágom magam a spirituális forrásoktól. Mikor nem vagyok spirituálisan éber. Ebben lehet valami. Tavaly augusztus végén elmentem egy természetgyógyászhoz. Egyrészt a szédüléses problémákkal, másrészt a már ismert párkapcsolati problémákkal. Meditációkon is részt vettem, és érdekel is a meditáció, szeretném megtanulni.

A természetgyógyász javaslatára elmentem egy családállításra is. Itt felállítottuk az én családomat is. Aköré épült,hogy apámat egy elnyomó zsarnoknak , anyámat meg áldozatnak láttam, és gyerekkoromban mikor nem bírtam tovább beleavatkoztam a köztük levő „harcba”.

Tisztáztuk, hogy a beavatkozás nem az én dolgom, meg hogy ugyanúgy tartozom apámhoz, mint anyámhoz stb. Az oldás után azt tapasztaltam, hogy jobb az apámmal való viszonyom.

De még itt sem derült ki semmi lényeges mindabból az összetetten mélységes karmikus problémakörből, amit Ön tárt fel. Sőt: még csak meg sem érintette a lényeget!  (Kiemelés általam: Kozma Szilárd)

A 3. természetgyógyászati kezelés során azt javasolták, hogy valami kreatív tevékenységbe kellene belefogni és emberekkel kapcsolatba kerülni, ismerkedni. Tehát hasonlókat mint amiket itt is hallok. Csak nem értettem az egésznek a lényegét, nem láttam bele elég mélyen a problémáimba. Most már látom és ez erőt ad és jó nagy löketet az ismerkedéshez.

Szeretnék megtanulni valamilyen hangszeren, de ebbe anyagiak hiányában sem tudtam eddig belevágni. Valami harcművészetet mindenképp el akarok kezdeni.

 

Május 2-án aztán ismét szédültem. Orvoshoz mentem, de mint anno 1,5 éve, most sem tudtak semmit mondani. Minden leletem jó volt. Magamra maradtam tehát a bajommal, illetve pszichológust javasoltak nekem. (Nem mentem el.)

Mélyen magamba néztem egy este, feltettem a kérdést, hogy mitől lehet ez a szédülés? Elkezdtem leírni a noteszbe, hogy ez a szédülés olyan nekem, mint egy kísértet. De mi kísért? Hát …a meg nem valósított , ki nem teljesített énem, az ami nem vagyok. Itt az ideje tehát megtudni mi az életfeladatom. Hogy mit kell tennem. (De ezt mondja is az 1. hangfelvételen, amit épp most hallgatok újra, hogy a szédülés attól van , hogy nincs meg a spirituális információ, éberség, és nem tudom mit kell tennem.) Hát valahogy így jutottam el Önhöz. A neten keresgéltem a karmával kapcsolatban. Egyébként azon a napon találtam rá a honlapjára, mikor az a kép készült, melyben a székely ruhában vagyok, amit el is küldtem.

 

Ahogy kivettem a szavaiból ehhez az éberséghez már megtettem az első lépést azzal, hogy elkészítettem a horoszkópom. El kell kezdeni feloldani a karmám, azzal, hogy megszerzem a fényt, a tudattalanom pozitiv élményekhez juttatom a férfiakkal kapcsolatban. Nem eszek húst. Elkezdek teremteni kreativ tevékenységek által, katarzisélményekhez jutok. Megtanulok meditálni és karatézni. Mindent meg fogok tenni annak érdekében , hogy spirituálisan éber lehessek!

 

Most olvasom az Egyetemes Törvényeket és a Tűz karma tanulmányra is utal, hogy olvassuk el. Ezt még el tudná nekem küldeni? (Egyébéknt nagyon érdekesnek találom ezt az írást:)

 

És köszönöm a Turulának a Tabula Smaragdina felolvasását.:)

 

 

Valamint már most úgy érzem, hogy másképpen viszonyulok a férfiakhoz. Nyitottabb vagyok. Máskor meg olyan görcs van a gyomromban, hogy hihetetlen, de már tudatos vagyok, ismerem a rejtett, karmikus okokat és biztos vagyok abban, hogy fel fogom oldani és egyszer boldog tudok lenni egy igazi, erélyes férfi mellett is.

 

Még sokszor meg fogom hallgatni a hangfelvételeket és a küldött írásokat is olvasom szorgalmasan.

 

Ha lesz még kérdésem, remélem írhatok.

 

Mégegyszer köszönöm az elemzést: Györgyi