Kozma Szilárd asztrológus honlapja

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó  |   Regisztráció

Kedves Szilárd!

Azt hiszem, nem tudom eléggé megköszönni a munkáját és a törődését,
teljesen komplex és mélységi értelmezést kaptam, minden szempontból,
nagyon szépen köszönöm.
Mindegyik megérintett, de ez a legutolsó volt a legszebb és legmélyebb,
mintha csak a végére tartogatta volna a koronát.

Ebben természetesen az is szerepet játszik, hogy a transzcendens bolygókhoz
vonzódom leginkább.

Szavai rendkívül feltöltenek engem, és meg fogom érlelni magamban a hallottakat, olvasottakat.
Nagyon sok és nagyon masszív anyagot kell most feldolgoznom, elindítanom magamban.
A naplóírást még nem olvastam el, csak belenéztem, és rendkívül érdekes a téma.

Köszönöm tehát, roppantul örülök, hogy úgy döntöttem, hogy megkérem Szilárdot útmutató értelmezésre.
Nem is mondok többet, mert azt hiszem, átment a visszajelzésem lényege.

Sok örömöt, kiteljesedést és minden jót kívánok Szilárdnak és a Családnak, Violának is üdvözletem!

Deres Anita

Kedves Szilárd, Így, a szintézis végéhez érve hálásan szeretném megköszönni az elmúlt időszakban (egészen az analízistől kezdve) értem végzett kitartó, türelmes munkáját. Annak ellenére, hogy mindezidáig az asztrológia és a horoszkópok világa számomra teljesen idegen, sőt előítélettel bevont terület volt, el kell, hogy mondjam, hogy mégis rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy kapcsolatba kerültem Önnel és az Ön által művelt tudománnyal. Munkája eredményeként sok tekintetben fordulás következett be a belső lényemben: 
- Míg korábban az asztrológiáról és a horoszkópokról azt gondoltam, hogy az valamiféle megalapozatlan hókuszpókusz, ma már teljesen meg vagyok győződve arról, hogy az Ön által művelt asztrológia egy zárt rendszerű, összefüggésekkel átszőtt, racionális, felülről ihletett tudomány, amely nem jósol, hanem szinte tudományosan értelmezi az ember cselekedetinek legmélyebb rétegekben rejlő mozgatórugóit és a kiutat is megmutatja!
- Azt is megfigyeltem, hogy akár az analízis, akár a szintézis azonban csak akkor tud választ adni, segítséget nyújtani, ha őszintén fel merem tenni a kérdéseimet, és a problémáimmal leplezetlenül és pőrén szembe merek nézni! - Már ez is nagyon nehéz volt, ám mégsem elég, mert mit ér bárminemű megvilágító információ és értelem, ha az nem épül be az életembe! Ez a végső konklúzióm, most már rajtam áll a sor!
- Szilárd kitartóan, türelmesen, és nagy lelkesedéssel mindent megtett annak érdekében, hogy idáig eljussak! Azért, hogy képbe kerüljek saját magammal, megértsem mit miért is teszek, és rámutatott, hogy a bennem feszülő ellentmondások miben is rejlenek. Megtanított, hogy a sok kényszeres, rossz cselekedetem valójában honnan is ered és kezelhető! Nem kell, hogy ezek fogságában éljem további életem, sőt, magasabb minőségre emelhetem azt, egészen a megváltódás felé!
- Mindezt bölcsen, tapintatosan, intelligensen tette Szilárd, megelégedett pont azzal a( kevés) mennyiségű információval amennyit hajlandó voltam, most, a jelen állapotomban megosztani vele. Éles látásával, nagy élettapasztalatával nem volt gond kipótolnia a hiányzó láncszemeket, és ráéreznie, hol is vannak az elakadások, mi is a valós probléma, amit talán magam sem tudok vagy merek megfogalmazni, bevallani. Miközben én bevallani sem mertem Ő feketén – fehéren felfedte előttem! - Komoly feltáró munka folyt közöttünk, miközben sokszor meg kellett, hogy álljak és nagy levegőt vegyek, de mindig át tudtam lendülni, mert a hanganyagon elhangzottakat belengte a humor és a derű, ami nagyon – nagyon sokat segített! És az is, hogy teljesen hozzá nem értőként érthetően, logikusan felépítve kaptam meg minden kérdésemre a választ.
- Az sem volt utolsó szempont, hogy míg kiszolgáltattam magam, soha nem éreztem, hogy ezzel Szilárd visszaélt, megbántott, leértékelt volna! Ez nagyon – nagyon jól esett! Nem tudom, hogy a köszöneten kívül búcsúzásul vajon mit is lehet kívánni egy Tanítónak, aki az élet legfontosabb kérdéseiben adott útbaigazítást! Azt gondolom, talán az a legbölcsebb ha ugyanazt kívánom Szilárdnak, mint amire Ő is megtanított engem: Eltántoríthatatlanul, diadalmas küzdelmek közepette, sikeresen haladjon a megváltódás útján oda célba érve! Mostantól kezdve már nekem is ez a célom, és tudom, hogy igazi, maradandó, valós boldogságot a megváltódásomat előidéző életfeladataim beteljesítése okozhat! Minden fáradozását és tanítását megköszönve, szeretettel:
Évi

Figyelem! Fontos tudnivaló a horoszkópkészíttetés – horoszkóprendelés felől érdeklődőknek.

     Azok számára, akik komolyan fontolják a horoszkóprendelést, a horoszkóprendelési tájékoztatóban szereplő születési adatok lényegi részének (születési dátum, óra és perc, plusz a születési helység koordinátái és a szülők születési dátuma.) a kozmaszilard@gmail.com, vagy a kozmabszilard@gmail.com címeim valamelyikére való elküldése után, megadott jeligére válaszolok ... 

Tovább...

Asztrológia: Példa horoszkópkészítési munkamenetre

Asztrológus: Kozma Szilárd (karmát, családi, párkapcsolati, foganási, pár- és pályaválasztási problémák rejtett okait, valamint a titkos sors-problémák helyes megoldási lehetőségeit feltáró)

 

Asztrológia: Példa Horoszkópértelmezési munkamenetre

 

 

2013. február 1. 20:31 Kozma Szilárd írta, <kozmaszilard@gmail.com>:

 

Kedves István!

     Arra kérem, hogy minden egyes hangfelvétel megérkezését legyen szíves vissza igazolni, külön - külön.

 

Köszönettel:   Szilárd

 

 

2013. február 4. 17:12 Kozma Szilárd írta, <kozmaszilard@gmail.com>:

2013.02.01. 23:11 keltezéssel, István Kemény írta:

 

Kedves Szilárd!

Ezt a felvételt megkaptam.

Üdvözlettel,

Kemény István

 

Kedves Szilárd!

Köszönöm megkaptam ezt a felvételt is. Egy kérdésem lenne, hogy megkaptam az 1-es, ma megkaptam a 3-as felvételt, de a 2-est sehol sem találom. Kétszer jött le az 1-es felvétel, de a második nincs a levelezésben.

Létezik, hogy ez nem jött át?

Köszönettel,

Kemény István

 

 

2013.02.05. 0:28 keltezéssel,Ágoston Kemény írta:

Kedves Szilárd!

Meghallgattam a 3-as felvételét.

A családalapítással való negatív elképzelések teljesen helytállóak, igen az elkötelezettségtől való félelmek jelen vannak. Jellemzően ha valaki a kapcsolat elején már elkezdi tervezni komolyan az életet, nagyon rövid időn belül, akkor hátrálok, bár bevallom azt is, hogy még nem érzem magam érettnek erre belülről. Érdekes, hogy jó pár gátlás elkezdett feloldódni bennem az elmúlt időszakban, aminek hatására konkrétabban kezdem figyelni, hogy kivel lehetne komolyabban tervezni, ezelőtt ez nem volt jelen.
Mindenképpen hallgatok Önre, igazából a család valamilyen szinten bennem van, tervbe veszem.

Kérdésére válaszolva sportolok elég gyakran, és most tervezem komolyabban folytatni. 

Amint bekövetkezik, ez a pálfordulás megírom Önnek a levelet mindenképpen, ezt itt meg is ígérem, de megnyugtatom, hogy nem fogom szidni, ha máshogy alakulna, mert az elemzése eddig nagyon korrekt és találó, rengeteg olyan dologra mutatott rá, ami bennem zajlik itt a 3-as felvételben.

Üdvözlettel,

Kemény István

 

 

2013.02.05. 3:39 keltezéssel,Ágoston Kemény írta:

Kedves Szilárd!

Köszönöm, meghallgattam a 2. felvételt. Meg próbálom, leírni Önnek őszintén,ami bennem van.

Az első felvétel elegendő átfogó ismeretet tartalmazott, nagyjából átláttam. A spirituális dolgokhoz kiskorom óta erősen vonzódom.

A 2 felvételben kitért a kapcsolatokra és bevallom a felvétel végére erőteljesen tisztázódott egy-két dolog, mostmár kicsit máshogy látom a 3. felvételt is, mivel azt hamarabb kaptam meg
Jól látja, hogy a nők erőteljesen vonzódnak, és elég "erőszakosak" is tudnak néha lenni felém. Nem vagyok egy udvariatlan típus, és ebből adódóan nagyon sok problémám is volt velük kapcsolatban. Periódikusan ismétlődik, az éltemben  kb 5-szor fordulhatott elő, amikor egy lányt csak barátként tekintek ő pedig többet akar, és ez őszintén szólva hisztérikussá válik a másik részéről.

Volt kapcsolatom régebben is, 4 komolyabb és több ismerkedés volt.

 Említette, hogy szélsőséges tudok lenni, régebben nagyon kishitű voltam, szélsőséges, mégis találó példát hozott erre, majdnem annyira, hogy egyedül sem mertem az utcán végigmenni komfortosan. Az addigi kapcsolatokban mindig alárendelt szerepet vállaltam, mindig a másik kénye-kedve szerint, és még akkor is benne voltam, ha már láttam, hogy a kapcsolatnak vége, itt teljesen elnyomtam önmagam.
Az elmúlt időszakban viszont jobban elkezdtem bízni önmagamban, fogalmazzunk így, és most az úgynevezett Casanova- periódus van, nem azt mondom, hogy nem keresem az elkötelezettséget, viszont ha valamelyik partner erőlteti akkor meghátrálok, mert nem érzem magam készen rá, meg igazából olyan személyt akarok találni, aki mellett kiteljesedek, fejlődhetek és ha ezt nem érzem akkor nem. Hozzáteszem, hogy bármilyen kapcsolat megszakításnál, hatalmas bűntudat keletkezik bennem, és igen nehezen hozom meg ezt a döntést, annak ellenére ha látom, hogy vége, vagy nem fog menni.

Ami mostanában változott az valamilyen belső dolog.  Erre az időszakra az életemben jellemző, és ez most lehet nagyképűen hangzik, de nagyon sokan meg szeretnének ismerni, kapcsolatot létesíteni.
Igazából, ami belülről hajt, az nem egy külső örömszerzési forrás találása, nem feltétlenül a szexualitás felelőtlen élvezése, hanem inkább egy belső dolog önmagam felé, talán így tudnám megfogalmazni.

Fő motívummá vált egy olyan társ találása aki mellet kölcsönösen fejlődhetünk. Mostmár azért előtérbe kerültek olyan dolgok is bennem, amik fontosak lehetnek akár egy együtt élésnél. Ahogy mondta, hogy csak egyre figyelni igazán.

Szeretnék családot mindenképpen, viszont belül van egy olyan érzésem még, hogy nem vagyok rá készen, nem vagyok elég érett rá, mert önmagamat is szeretném megismerni, itt azért Ön is rámutatott.
Még mindig vannak úgynevezett komplexusaim ( pl.: önbizalom hiánya), amiket említett is a felvételen, úgynevezett "hamis" önismeret. Mindezek miatt is úgy érzem, hogy nem vagyok még rá készen. Van bennem egy félelem az elkötelezettséggel szemben, viszont bennem van az is , hogy még nem ismerem önmagam annyira, ahogy egyik ismerősöm mondta, hogy még ehhez fiatal vagyok. Egész életemre jellemző volt, és még valamilyen formában még most is ez a kishitűség, egy belső blokk, ami sok mindenre kihat az életemben, és sokszor úgy érzem, hogy öntudatlanul is de magamat mások alá rendelem, kiszolgáltatva nekik, úgymond nem állok ki magam mellett.


A karmikus feladatokban teljesen egyezőséget látok, amiket megfigyeltem önmagamból, meg eddigi életeimből is hasonló következtetésre jutottam. Ezekkel kapcsolatban rengeteg "feladatot" kapok, így visszanézve, viszont a torz önkép miatt ez igen nehézkes.

Mindenképpen őszinte szeretnék lenni. Bevallom már nagyon jó munkát végzett az eddig felvételek alapján is. Bármilyen kérdésére válaszolok, remélem ezzel a pár sorral sikerül közelebbi képet mutatnom, ha esetleg nem akkor szívesen kibővítem.

Tisztelettel,

Kemény István

 

2013. február 5. 10:43 Kozma Szilárd írta, <kozmaszilard@gmail.com>:

 

Kedves István!

     Köszönöm a tisztázó, megnyugtató válaszokat. Ezzel most már nyugodtan mehetek előre.  Hogyha még szükségem lesz valamilyen konfirmációra szólok a felvételek közben. Mindenképpen, arra kérem, hogy meghallgatásuk után, három - négy mondat erejéig reagáljon rájuk.
     Lenne egy kérésem - kérdésem: bele egyezne-e abban, hogy a neve és más személyi ismertető jelek (esetleges életútjára utaló kifejezések) megváltoztatásával, ezeket az értelmes leveleket közre tegyem a "köszönő levelek, vissza jelzések" rovatomban, azon sorstársaink bátorítására és biztatására, akik bátortalanok, illetve, akik még csak nincs is ahogy elképzeljék, hogy milyen fontos és komoly dolgok tárulhatnak fel a horoszkópjukból és milyen fontos sors- és életkérdésekben kaphatnak megbízható tanácsadást, eligazítást?

Barátsággal: Szilárd

 

Kedves Szilárd!

Igen bele egyezem, abba, hogy a levelezésünket rovatában közre tegye. Remélem, másoknak és Önnek is segíteni fog.

Tisztelettel,

Kemény Ágoston

 

 

 

Kedves Szilárd!

A 4-es felvétel bevallom az árnyékénnel kicsit meglepetés volt számomra, de tényleg olyan mintha lenne egy másik megbújó személy is bennem, aki visszahúz, kételkedik. Tényleg haladok az úton, de sokszor tényleg olyan, mintha valami úgymond szétbontaná.

Nagy problémám az őszinteség, és ezzel párhuzamosan a kegyes hazugságokban élés.

Bevallom józanító felvétel volt. Igyekszem ezekre a dolgokra figyelni.

Köszönettel ,

Kemény Ágoston

 

 

Kedves Szilárd!

Őszintén bevallom, hogy az 5. felvétel számomra nagy pofon volt, de mindez jó értelemben, mondhatni kijózanító, és ezúton is köszönöm az őszinteségét. Még a két mai felvételt fel kell dolgoznom.

Kommunikációs problémákra tért ki, ami teljes mértékben igaz, igazából az őszinteség, nyíltság és határozottság hiányából fakad.

Azt is nagyon jól kiolvasta, hogy nem vagyok sok esetben tárgyilagos, főleg ha az érzelmeim felkorbácsolódnak, és ez sok ideig magamban tartom, nehezen tudom kiadni.

A provokáció hasznos tanács, nem is gondolkodtam még ezen soha sem, inkább magamat őröltem fel, de ezt innentől alkalmazni is fogom.

Kitért a munkára, ami nagyon érdekes volt, hogy tanári pozícióba készültem anno középiskolában, meg egyetem alatt is erőteljesen bennem volt, sőt lehetőségeim is lettek volna rá, de nem bíztam annyira magamban, hogy azon a pályán próbálkozzak. Jelenleg is tanulok egyetemen, másoddiplomás képzésen de ezúttal egészen más területen, mégis, igazából azon gondolkodom, hogy tanítani fogok. A tanítás valamilyen szinten mindig is bennem volt és már oktattam is, de az elképzeléseim más területre vezettek. Meg fogadom hát tanácsát és mindent elkövetek, hogy vissza térhessek.

Családban vannak gyerekek, ezen dolgozva többet fogok velük találkozni.

Humorérzékemmel kapcsolatban sajnos jól látott nagyjából, általában elég merev tudok lenni. Bár néha éppen az ellenkezője történik, és szélsőséges módon, néha átcsapódom az ellenkező oldalra időnként, amikor egy időre semmit nem tudok komolyan venni. Érdekes…

A tárgyak, személyek minősítésével, erkölcsi megítélésével, valamint a felesleges dolgoktól való megszabadulással is,  már rég foglalkozom gondolatban, valamilyen szinten már elkezdtem ezt a szelektálást az elmúlt időben.

Megemlítette, hogy szóljak Önnek, hogy az egyetemes törvényeket majd küldje le, ha esetleg addig nem érkezne meg.

Bevallom, hogy megvárom az utolsó felvétel(eke)t, hogy egységes képet kapjak és utána tenném fel kérdéseimet, mert nagyon tömény, és nagyon őszinte a munkája, szeretném feldolgozni, átrágni magam, a kapott anyagokon.

Köszönettel,

Kemény István

 

 

2013.02.09. 1:31 keltezéssel, Kemény István írta:

 

 

Kedves Szilárd!

Egyetlen egy plusz kérdésem lett volna, ami a spiritualitással van kapcsolatban, mivel ez nagyon érdekel kis korom óta, hogy merre induljak, de az ön szintetikus elemzése során arra is nagyjából választ kaptam erre a kérdésre is, sőt több olyan kérdésre is választ kaptam, amire nem számítottam. Őszintén bevallom hogy, amit Öntől kaptam az sokkal-sokkal több.

Nagyon szépen köszönöm az alapos munkáját és az őszinte, kendőzetlen beszélgetést. Abban mostmár teljes mértékben egyetérek Önnel, hogy életem egyik igen fontos döntése volt, hogy megrendeltem a horoszkópot. Rengeteg dolgot megvilágított előttem a munkájával, amit eddig nem értettem és máshogy kezdem látni a dolgokat. Már tudom. hogy sok munkám lesz  önmagammal kapcsolatban, viszont sok mindenben megerősített és nagy erőt adott hozzá.


Baráti üdvözlettel:

Kemény István

 


Kedves István!

    Köszönöm a hivatástudattal végzett szellemi munkát elismerő sorait. Higgye el, ez ugyanakkora - sőt: bizonyos szempontból még értékesebb! - fizetség az asztrológus számára, mint az anyagi honorárium. Örvendek, hogyha segíthettem, és ezzel az egészséges és beteljesült élet felé az utat valakinek újból kinyithattam. Mindketten tudjuk azonban, hogy ez még csak az út-akadályok és torlaszok elhárításának az érdekében tett közös erőfeszítés volt (önnel együtt!), de az útra önnek egyedül kell rá lépnie és azon örömmel és éberséggel - tehát egyre inkább derűs boldogsággal! - végig mennie.    

Kívánok önnek ehhez erőt, egészséget és folyamatos beteljesedési sikereket: Szilárd