Kozma Szilárd asztrológus honlapja

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó  |   Regisztráció

Kedves Szilárd!

Azt hiszem, nem tudom eléggé megköszönni a munkáját és a törődését,
teljesen komplex és mélységi értelmezést kaptam, minden szempontból,
nagyon szépen köszönöm.
Mindegyik megérintett, de ez a legutolsó volt a legszebb és legmélyebb,
mintha csak a végére tartogatta volna a koronát.

Ebben természetesen az is szerepet játszik, hogy a transzcendens bolygókhoz
vonzódom leginkább.

Szavai rendkívül feltöltenek engem, és meg fogom érlelni magamban a hallottakat, olvasottakat.
Nagyon sok és nagyon masszív anyagot kell most feldolgoznom, elindítanom magamban.
A naplóírást még nem olvastam el, csak belenéztem, és rendkívül érdekes a téma.

Köszönöm tehát, roppantul örülök, hogy úgy döntöttem, hogy megkérem Szilárdot útmutató értelmezésre.
Nem is mondok többet, mert azt hiszem, átment a visszajelzésem lényege.

Sok örömöt, kiteljesedést és minden jót kívánok Szilárdnak és a Családnak, Violának is üdvözletem!

Deres Anita

Kedves Szilárd, Így, a szintézis végéhez érve hálásan szeretném megköszönni az elmúlt időszakban (egészen az analízistől kezdve) értem végzett kitartó, türelmes munkáját. Annak ellenére, hogy mindezidáig az asztrológia és a horoszkópok világa számomra teljesen idegen, sőt előítélettel bevont terület volt, el kell, hogy mondjam, hogy mégis rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy kapcsolatba kerültem Önnel és az Ön által művelt tudománnyal. Munkája eredményeként sok tekintetben fordulás következett be a belső lényemben: 
- Míg korábban az asztrológiáról és a horoszkópokról azt gondoltam, hogy az valamiféle megalapozatlan hókuszpókusz, ma már teljesen meg vagyok győződve arról, hogy az Ön által művelt asztrológia egy zárt rendszerű, összefüggésekkel átszőtt, racionális, felülről ihletett tudomány, amely nem jósol, hanem szinte tudományosan értelmezi az ember cselekedetinek legmélyebb rétegekben rejlő mozgatórugóit és a kiutat is megmutatja!
- Azt is megfigyeltem, hogy akár az analízis, akár a szintézis azonban csak akkor tud választ adni, segítséget nyújtani, ha őszintén fel merem tenni a kérdéseimet, és a problémáimmal leplezetlenül és pőrén szembe merek nézni! - Már ez is nagyon nehéz volt, ám mégsem elég, mert mit ér bárminemű megvilágító információ és értelem, ha az nem épül be az életembe! Ez a végső konklúzióm, most már rajtam áll a sor!
- Szilárd kitartóan, türelmesen, és nagy lelkesedéssel mindent megtett annak érdekében, hogy idáig eljussak! Azért, hogy képbe kerüljek saját magammal, megértsem mit miért is teszek, és rámutatott, hogy a bennem feszülő ellentmondások miben is rejlenek. Megtanított, hogy a sok kényszeres, rossz cselekedetem valójában honnan is ered és kezelhető! Nem kell, hogy ezek fogságában éljem további életem, sőt, magasabb minőségre emelhetem azt, egészen a megváltódás felé!
- Mindezt bölcsen, tapintatosan, intelligensen tette Szilárd, megelégedett pont azzal a( kevés) mennyiségű információval amennyit hajlandó voltam, most, a jelen állapotomban megosztani vele. Éles látásával, nagy élettapasztalatával nem volt gond kipótolnia a hiányzó láncszemeket, és ráéreznie, hol is vannak az elakadások, mi is a valós probléma, amit talán magam sem tudok vagy merek megfogalmazni, bevallani. Miközben én bevallani sem mertem Ő feketén – fehéren felfedte előttem! - Komoly feltáró munka folyt közöttünk, miközben sokszor meg kellett, hogy álljak és nagy levegőt vegyek, de mindig át tudtam lendülni, mert a hanganyagon elhangzottakat belengte a humor és a derű, ami nagyon – nagyon sokat segített! És az is, hogy teljesen hozzá nem értőként érthetően, logikusan felépítve kaptam meg minden kérdésemre a választ.
- Az sem volt utolsó szempont, hogy míg kiszolgáltattam magam, soha nem éreztem, hogy ezzel Szilárd visszaélt, megbántott, leértékelt volna! Ez nagyon – nagyon jól esett! Nem tudom, hogy a köszöneten kívül búcsúzásul vajon mit is lehet kívánni egy Tanítónak, aki az élet legfontosabb kérdéseiben adott útbaigazítást! Azt gondolom, talán az a legbölcsebb ha ugyanazt kívánom Szilárdnak, mint amire Ő is megtanított engem: Eltántoríthatatlanul, diadalmas küzdelmek közepette, sikeresen haladjon a megváltódás útján oda célba érve! Mostantól kezdve már nekem is ez a célom, és tudom, hogy igazi, maradandó, valós boldogságot a megváltódásomat előidéző életfeladataim beteljesítése okozhat! Minden fáradozását és tanítását megköszönve, szeretettel:
Évi

Figyelem! Fontos tudnivaló a horoszkópkészíttetés – horoszkóprendelés felől érdeklődőknek.

     Azok számára, akik komolyan fontolják a horoszkóprendelést, a horoszkóprendelési tájékoztatóban szereplő születési adatok lényegi részének (születési dátum, óra és perc, plusz a születési helység koordinátái és a szülők születési dátuma.) a kozmaszilard@gmail.com, vagy a kozmabszilard@gmail.com címeim valamelyikére való elküldése után, megadott jeligére válaszolok ... 

Tovább...

Egy "izgalmas" levélváltás, jó eredménnyel

Kozma Szilárd asztrológus:
 

Egy friss rendelőmnek elküldtem az alábbi (Skorpió szellemiségű) aforizmákat. Nézzük meg, hogy milyen ténylegesen izgalmas történet és „megoldás”, illetve végkicsengés következett ki belőle: 

 

2017. április 7. 8:26 Kozma Botond Szilárd írta, <kozmabszilard@gmail.com>:

Skorpió-Aforizmák.

 

       0.   Senki nem viselheti a képemet – Ti. az arcomat és öntudatomat – helyettem, ahogyan az én egyetlen ügyemet: a megváltást sem végezheti el helyettem senki. Ezért nem hiszek a képviselőkben és az ügyvédekben és nem folyamodok képviselethez és ügyvédekhez.

 

 1. "Mindazt, ami az életünk teljes valósága szintjén lényeges, csak és csakis
  önmagunkon keresztül, személyesen implikálódva és a problémát magunkra
  véve, vagyunk képesek, a valós lényege szerint megérteni és megoldani.

 

 1. A megértés viszont azért kell, mert csak és csakis a megértésen keresztül tudjuk a legnagyobb bajainkat is elengedni, elbocsátani.

 

 1. A baj- fájdalom- és kár-okozónak csak akkor tudunk megbocsátani, ha kauzálisan – teljesen megértettük és befogadtuk, vagyis el fogadtuk azt, hogy miért volt szükségünk arra figyelemfelhívó baj-keverésre, fájdalom- és kár-okozásra, amit az nekünk okozott. Figyelem: Ez semmiben nem menti fel a bajkeverő gonoszakat a felelősségre vonás alól és a jóvátételi kötelezettségük alól!

 

 1. Ugyanakkor: az elemek csak egymástól jól megkülönböztetve és jól külön

választva, a maguk funkciója szerint meghatározva, és alapfunkciójuk szerint

működtetve, kezelve és alkalmazva egyesíthetők.

Minden erőltetett és hamis egyesülés, vagy egységesülés amely nem tartja be ezt a két szabályt. Hamis egység, amit maguk a hamisan egyesített elemek fognak -
lázadással, forradalommal, vagy csendes korrózióval szétbontani. "

 

 1. Hibás dolog az adott fény és szeretet erejét és mennyiségét a beteg személyekéhez mérni, igazítani. Ezért a horoszkópfeltárást sem kell érzéstelenítéssel, vagyis ködösítésekkel és kíméletes hazugságokkal végezni.

 

 1. - Ne panaszkodj és ne bosszankodj az igazságok nyers kimondásáért, mert elviszi lelkedet a bosszú-vágy. Vagyis: maga az ördög! Talán nem kell mondanom, hogy hova…

 

 1. A tehetségesek, vagyis a megváltás-útján járók egyenesen járnak. Nem beszélnek mellé és nem misztifikálnak.

 

 1. Senki nem sóvárogja és nem védelmezi annyira az igazi békét, mint a veterán harcosok. Az igazi alatt azt értem, hogy nem infantilis, vagyis nem taknyos, elkent, elmaszatolt, tehát hamis és korrupt.

 

 

 

 

2017.04.07. 10:49 keltezéssel, Lengyelné B. Flóra írta:

 

 

Nagyon köszönöm! Épp most örvendezem, hogy segítséget kértem Öntől. A jelen konfliktusomban, csak áldásokat küldtem a személyre, hónapok óta, próbáltam fejtegetni mit akar jelezni a sors, de pont az ellenkezőjét csináltam,  elbújtam a jókislány szerep mögé gyávaságomban. Csak küldtem küldtem az áldást naponta és egyre rosszabbul voltam. A pici lányom is egyre rosszabbul volt, a elmúlt hétvégén kétszer is láttam folyni a vérét, nem csak picit.( Ugye ez is a Kosra utal.) Ez már annyira megijesztett, hogy nem jövök rá hol hibázom, folyamatosan ezt fejtegettem, pedig magát ébredező emberke pont azt tanácsolta, hogy hagyjam abba, mert azért ilyen a bőre, mert már túl nagy feneket kerítek neki. És olyan jó, hogy nem hagytam abba., nagyon sok előadást megnéztem és bizalmat éreztem és őszinteséget Ön felől, és mertem végre segítséget kérni. A kos karmám bizony végzetes dolgokba kergethet, gyerekkorom óta erős migrénem volt, ilyenkor haza küldtek az iskolából. A gimnáziumi évek során rosszabbodott, mert a roham elején látászavar jött, és utána az őrületes fejfájás. A gyerekek óta nagyon ritkán fordul elő. Folyton kerültem az igazságok nyers kimondását, a férjem az ellentétem, szinte szívügye, és rengeteg helyzet áll elő amikor, meg is teszi persze nagyon intelligens módón. Mindig csodáltam amiért ilyen bátor, de volt idő amikor kifejezetten idegesített, hogy feleslegesen teszi. Most már tudom, hogy milyen fontos, az elmúlt két napban gyakoroltam is, és felszabadító érzés. Márk elutazott , három napra és ilyenkor még nagyobb a szorongás rajtam, nevetséges de még a mosdóba is alig merek kimenni éjszaka. De pozitív vissza jelzésként írom, hogy nagyon kellemes éjszakák voltak, nem féltem végre, a gyerekek is jól aludtak. Nagyon sokat olvastam a Tűz- karmához kapcsolódó  anyagokat, és persze a horoszkopómat. Minden tiszteletem az Ön munkája iránt, és nagyon örülök, hogy a gyógyulás útjára léphetek végre.

 

Flóra

 

 

Kedves Flóra!

Jézus se volt hülye, hanem az emberiség egyik legokosabb embere (Pl. azt észrevette, hogy a belső égi háború mennyire negatív - romboló erőként hat), de hát azért ő is csak ember volt, ahogy ő maga is tanította: "Nem-e olvastátok a zsoltárokat és ott nincs-e megírva, hogy mindannyian az Isten fiai és lányai vagytok, akárcsak én?" - Az idézet nem pontos, de ez a lényege. ) de ő sem tudhatott mindent, és ebben a kérdésben önhöz hasonlóan, ő is szentimentális volt, és nem tanította meg, azt amit a keleti harcművészeti beavatási rendszerek tanítanak, ti., hogy az ismételt külső agressziónak, vagy gazemberségnek bátran és hősiesen be kell kontrázni, mert ha nem, az áldásküldés még hatalmasabb negatív csomagként érkezik vissza!. Ön tehát, csak nyugodtan folytassa az áldásküldést tehát, de ugyanakkor mennyen el ahhoz, aki bántotta, vagy bántja és jó-bolondként ordítson neki kígyót békát a képébe, akkora szenvedéllyel, mint hogyha a belét akarná kiontani, hogy az ne ússza meg a dolgot kétségbeesés nélkül! Utána meg mennyen el valahova ahol senki nem látja, vagy mennyen haza és kuncogja ki magát és hahotázzon nagyokat, hogy a másik mennyire berezelt. Aztán mennyen el egy olyan boltba, ahol csőrgő-sapkát lehet vásárolni, és valahányszor fél, vagy haragszik magában, tegye fel a fejére és erősen rázza. Meg álljon a tűkör elé és nyújtsa ki a nyelvét. És a gyermekekkel rendezzenek hahota-klubot és nézzenek egymásra és minden ok nélkül nevessenek, sőt: igen is: röhögjenek! (Nézze meg a mi karácsonyi filmjeinket)  

Sikert: Szilárd

 

2017.04.07. 11:59 keltezéssel, Lengyelné B. Flóraírta:

 

Nagyon kedves és jól megnevetett, mert elképzeltem ahogy odamegyek, de ehhez még nem vagyok elég bátor, illetve furán nézne ki pont most, mert naponta találkozom vele az óvodában és már rég meg kellett volna tennem. A karácsonyi filmjüket már láttam és nagyon tetszett, nálunk is van itthon néha ilyen a férjem ilyen Bolond, és segít tovább lendíteni. Egyébként most pont az óvodában van mert Apák napja ünnepség van, ennek nagyon örülök. Mert sok apuka nincs tisztában azzal milyen fontos szerepük van. 

Szeretettel: Flóra

 

 

 

2017. április 7. 11:08 Kozma Botond Szilárd írta, <kozmabszilard@gmail.com>:

Kedves Flóra!  Ne mind bujkáljon gyáván az isteni - sors kihívások elől, ennek az irracionális bolondkodásnak, amit javasoltam, az időjáráshoz, meg az időzítéshez, semmi sem számít itt, hanem csak és csakis a fontos az ön harci - bátorság élménye! Meg az, hogy a másik se halljon meg bután, az is vegye észre magát, vagy legalább ijedjen meg jól, ami majd elviszi valamikor a belátáshoz! NE ÜCSÖRÖGJÖN TOVÁBB A GYÁVASÁG MOCSARÁBAN ÉS A HALASZTÁS BŰNÉBEN! NE KERESSEN ÜRÜGYEKET - KIBÚVÓKAT!

Barátsággal: Szilárd

 

 

2017.04.07. 13:15 keltezéssel, Lengyelné B. Flóraírta:

 

Kedves Szilárd! Igen folyamatosan tudatosítom magamban, és köszönöm, hogy foglalkozik velem. Már  gyakorolni is próbálom, volt egy két helyzet amiben már most is visszajeleztem és nagyon jó érzés volt utána. 

Ha nem terhelem vele, ez a konfliktus nagyon érdekes amolyan hidegháborús viszony , ezért sem tudom kezelni, nincs nyílt harc. A polaritás törvényét vélem felfedezni, nem tudom jól teszem e.Egy anyukáról van szó az oviban, aki nagyon szélsőségesen áll hozzám, hónapokig nagyon, túlságosan is akart engem, állandóan programokra hívott esténként, és már nagyon kellemetlen volt, mert egy porcikám sem akarta, négy gyerekes anyukaként semmi okom, hogy eljárjak  itthonról. Állandóan visszautasítottam, persze kedvesen, de lehet, hogy ez volt a baj és erőteljesebben kellett volna. Aztán arra lettem figyelmes, hogy a kislányom Menta nem akar oviba járni csak sír és meg van rémülve, kiderült, hogy az anyuka lánya terrorizálja, aki addig a legjobb kispajtása volt. Ezt én jeleztem az anyukának, persze megint nagyon finoman és azóta, nem csak hogy haragszik, de szinte már gyűlöl, mert nem akar rólam tudomást venni. A gyerekek viszont újra nagyon jó barátságban vannak ez láthatóan még jobban bosszantja.  A horoszkópomban  is olvasom, hogy nem feltétlenül jó, ha csupa nőkkel dolgozom együtt, már régóta foglalkoztat, hogy nem kéne vissza mennem az óvodába dolgozni, és nem a gyerekek miatt. Sok konfliktusom volt, mert vagy nagyon szerettek vagy nagyon bosszantottam az ott dolgozókat. Persze a nyílt harcot sosem vállaltam fel. A kisikreim elvesztése is azért lehetett, mert arra akartam használni, hogy el meneküljek a munkahelyről.

Flóra

 

 

2017. április 8. 13:25 Kozma Botond Szilárd írta, <kozmabszilard@gmail.com>:

Kedves Flóra!

Ilyenkor az alkímia kiégetés c. alapműveletét kell használni, ami azt mondja, hogy amennyiben egy téged érintő inkább kellemetlen, de minden estre nyugtalanító jelenségről nem tudod eldönteni, hogy mi az és mit kell tégy vele, akkor vagy üzenj nyíltan hadat neki, vagy kezd el gúnyolni - bosszantani - provokálni nyilvánosan és mag mutatja a lényegét és szándékát. (Meg kell pakolni néhány lapáttal, külső energiát kell adni neki, hogy fellángoljon és égjen, és világítson - legyen világos a szándéka és az alapja. ..

Sikert: Szilárd

 

 

2017. április 9. 21:20 Lengyelné B. Flóraírta, <mentulyka@gmail.com>:

Kedves Szilárd! 

Köszönöm válaszát, igyekszem rá megfelelő alkalmat találni.

Flóra

 

 

2017.04.12. 9:49 keltezéssel, Lengyelné B. Flóraírta:

Megcsináltam, pedig ott viaskodott bennem a karma és lett volna alkalom rá, hogy megint megússzam, de szó szerint utána futottam, és életem első harcát megvívtam, már hónapok óta csak nyeltem a feszültséget. Nagyon felemelő volt és köszönöm a bátorítást. 

Flóra

 

 

Kedves Flóra!


Na, ennek szívből örülök! Meglátja, mennyi mindent meg fog tudni erről ezután, és teljesen más - sokkal jobb! -  lesz az élete -életük!

Holnap elkészítem az első hangfevételt és elküldöm és a jövő hét folyamán az egészet.

Barátsággal: Szilárd