Kozma Szilárd asztrológus honlapja

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó  |   Regisztráció

Kedves Szilárd!

Azt hiszem, nem tudom eléggé megköszönni a munkáját és a törődését,
teljesen komplex és mélységi értelmezést kaptam, minden szempontból,
nagyon szépen köszönöm.
Mindegyik megérintett, de ez a legutolsó volt a legszebb és legmélyebb,
mintha csak a végére tartogatta volna a koronát.

Ebben természetesen az is szerepet játszik, hogy a transzcendens bolygókhoz
vonzódom leginkább.

Szavai rendkívül feltöltenek engem, és meg fogom érlelni magamban a hallottakat, olvasottakat.
Nagyon sok és nagyon masszív anyagot kell most feldolgoznom, elindítanom magamban.
A naplóírást még nem olvastam el, csak belenéztem, és rendkívül érdekes a téma.

Köszönöm tehát, roppantul örülök, hogy úgy döntöttem, hogy megkérem Szilárdot útmutató értelmezésre.
Nem is mondok többet, mert azt hiszem, átment a visszajelzésem lényege.

Sok örömöt, kiteljesedést és minden jót kívánok Szilárdnak és a Családnak, Violának is üdvözletem!

Deres Anita

Kedves Szilárd, Így, a szintézis végéhez érve hálásan szeretném megköszönni az elmúlt időszakban (egészen az analízistől kezdve) értem végzett kitartó, türelmes munkáját. Annak ellenére, hogy mindezidáig az asztrológia és a horoszkópok világa számomra teljesen idegen, sőt előítélettel bevont terület volt, el kell, hogy mondjam, hogy mégis rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy kapcsolatba kerültem Önnel és az Ön által művelt tudománnyal. Munkája eredményeként sok tekintetben fordulás következett be a belső lényemben: 
- Míg korábban az asztrológiáról és a horoszkópokról azt gondoltam, hogy az valamiféle megalapozatlan hókuszpókusz, ma már teljesen meg vagyok győződve arról, hogy az Ön által művelt asztrológia egy zárt rendszerű, összefüggésekkel átszőtt, racionális, felülről ihletett tudomány, amely nem jósol, hanem szinte tudományosan értelmezi az ember cselekedetinek legmélyebb rétegekben rejlő mozgatórugóit és a kiutat is megmutatja!
- Azt is megfigyeltem, hogy akár az analízis, akár a szintézis azonban csak akkor tud választ adni, segítséget nyújtani, ha őszintén fel merem tenni a kérdéseimet, és a problémáimmal leplezetlenül és pőrén szembe merek nézni! - Már ez is nagyon nehéz volt, ám mégsem elég, mert mit ér bárminemű megvilágító információ és értelem, ha az nem épül be az életembe! Ez a végső konklúzióm, most már rajtam áll a sor!
- Szilárd kitartóan, türelmesen, és nagy lelkesedéssel mindent megtett annak érdekében, hogy idáig eljussak! Azért, hogy képbe kerüljek saját magammal, megértsem mit miért is teszek, és rámutatott, hogy a bennem feszülő ellentmondások miben is rejlenek. Megtanított, hogy a sok kényszeres, rossz cselekedetem valójában honnan is ered és kezelhető! Nem kell, hogy ezek fogságában éljem további életem, sőt, magasabb minőségre emelhetem azt, egészen a megváltódás felé!
- Mindezt bölcsen, tapintatosan, intelligensen tette Szilárd, megelégedett pont azzal a( kevés) mennyiségű információval amennyit hajlandó voltam, most, a jelen állapotomban megosztani vele. Éles látásával, nagy élettapasztalatával nem volt gond kipótolnia a hiányzó láncszemeket, és ráéreznie, hol is vannak az elakadások, mi is a valós probléma, amit talán magam sem tudok vagy merek megfogalmazni, bevallani. Miközben én bevallani sem mertem Ő feketén – fehéren felfedte előttem! - Komoly feltáró munka folyt közöttünk, miközben sokszor meg kellett, hogy álljak és nagy levegőt vegyek, de mindig át tudtam lendülni, mert a hanganyagon elhangzottakat belengte a humor és a derű, ami nagyon – nagyon sokat segített! És az is, hogy teljesen hozzá nem értőként érthetően, logikusan felépítve kaptam meg minden kérdésemre a választ.
- Az sem volt utolsó szempont, hogy míg kiszolgáltattam magam, soha nem éreztem, hogy ezzel Szilárd visszaélt, megbántott, leértékelt volna! Ez nagyon – nagyon jól esett! Nem tudom, hogy a köszöneten kívül búcsúzásul vajon mit is lehet kívánni egy Tanítónak, aki az élet legfontosabb kérdéseiben adott útbaigazítást! Azt gondolom, talán az a legbölcsebb ha ugyanazt kívánom Szilárdnak, mint amire Ő is megtanított engem: Eltántoríthatatlanul, diadalmas küzdelmek közepette, sikeresen haladjon a megváltódás útján oda célba érve! Mostantól kezdve már nekem is ez a célom, és tudom, hogy igazi, maradandó, valós boldogságot a megváltódásomat előidéző életfeladataim beteljesítése okozhat! Minden fáradozását és tanítását megköszönve, szeretettel:
Évi

Figyelem! Fontos tudnivaló a horoszkópkészíttetés – horoszkóprendelés felől érdeklődőknek.

     Azok számára, akik komolyan fontolják a horoszkóprendelést, a horoszkóprendelési tájékoztatóban szereplő születési adatok lényegi részének (születési dátum, óra és perc, plusz a születési helység koordinátái és a szülők születési dátuma.) a kozmaszilard@gmail.com, vagy a kozmabszilard@gmail.com címeim valamelyikére való elküldése után, megadott jeligére válaszolok ... 

Tovább...

Honoráriumküldési lehetőségek

Kozma Szilárd:

 Honoráriumküldési lehetőségek:

1. Mindenek előtt, arra hívom fel a kedves rendelők figyelmét, hogy az általam megadott honorárium-árak nem tartalmazzák azok elküldési – átutalási díjait! Kérem szépen tehát, hogy a kedves horoszkóp-rendelők, akik nem csak, hogy a szakmai figyelmem központjába kerülnek a rendelésük megtételétől, de a láthatatlan és érzékelhetetlen szeretet-áramoltatásomba is részesülnek, szigorúan ehhez tartani magukat.

Ezt azért voltam kénytelen leírni, mert meg szokott történni, hogy a kedves külföldi rendelők nem veszik figyelembe azt, hogy egyrészt Romániában élek, és másrészt nem érdekelmek a gazdasági jelenségek és folyamatok, de nem azért, mert az ilyen jellegű tudományikat és tevékenységeket lenézném, hanem egyszerűen csak azért, mert az asztrológiai sorsképletemből nem olvasható ki ilyen életfelasdat. Emiatt, nem a különböző pénzváltási árfolyamok előre- kiszámításának az alapján adtam meg a honorárium-árakat, tehát nem követem és nem is lenne időm arra, hogy a valutaváltási helyzeteket figyelgessem, tehát ezért is, az átutalási díjak levonása nélküli összegben kérem az alant megadott honorárium-összeget. Ezúttal tehát arra hívom fel a figyelmüket, hogy legyenek szívesek, az átutalási díjakkal nem engem beterhelni!

2. Románia területéről egyszerű, világos zöld színű postai pénzutalvánnyal lehet a honoráriumot elküldeni. Mivel a lej értéke állandóan és szeszélyesen változik, és, az amit itt szociális segélyezésnek neveznek, egyenesen cinikus,  kérem szépen, hogy a román állampolgárok a honoráriumok felől külön e-mailben érdeklődjenek, mivel az egyénenként és családonként változó, sajátos – szűkös – anyagi helyzet tekintetbe vételével, tehát az anyagi helyzetüknek megfelelően (Sokgyermekes szülőknek, diákoknak és egyetemistáknak, munkanélkülieknek, stb..) bizonyos árengedményeket teszek.

3. Továbbá, akármennyire idegesítő és felesleges bonyolításnak tűnik az ön számára, mivel kevésnek képzeli az idejét, de kérem, higgye el, hogy amennyiben a rendelésre elszánja magát, ez lesz életének a legfontosabb döntése (Még a házasságkötésnél, a gyermek-vállalásnál,  a házvásárlásnál, vagy, amennyiben volt ebben része, illetve kilátásban lenne ez is: a házasságbontási per elindításánál is fontosabb!). Amennyiben tehát, ön nem Romániai lakos, nagyon fontos az, hogy figyelmesen  - és lehetőleg egészen - végig elolvassa az alant leírt pénzküldési és átutalási instrukciókat. Talán hihetetlen, de: ELKÉPESZTŐEN nagy az átutalással kapcsolatos tévedések és félreértések száma. Ezek következtében, nem csak, hogy több rendben nem jutottam a honoráriumhoz idejében (Az itteni bank vissza küldte) hanem, amennyiben a volt horoszkóp-rendelőim emiatt mégsem „nem adták fel a harcot”J, akkor, ezeket a részletkérdéseket figyelmen kívül hagyó, öntudatos és ambíciós rendelők is kétszer kellett kifizessék az átutalási díjakat. Sőt, volt úgy, hogy a bankjuk még a vissza-küldést is felszámolta és amíg azt ki nem fizették, nem tudták felvenni a pénzüket. Nagyon szépen kérem tehát, hogy ne tekintsék az alábbi részletes figyelmeztetéseket és magyarázatokat felesleges szőrszálhasogatásnak (!!!) és értsék meg, hogy az eddigi negatív tapasztalatok teszik szükségessé ezt a feleslegesnek tűnő részletezést!   

4.   A legolcsóbb pénzküldési lehetőség Romániába külföldről, ami egyben a leggyorsabb és a legkisebb tévedési lehetőséggel is jár, az a Western Union, vagy a Money Gram szolgáltatások valamelyike. Ezek jelen vannak a postahivatalokban és az egyes bankokban, vagy a valuta-váltó irodákban is.  Sokkal olcsóbban és ráadásul kevesebb utánajárással lehet a "Western Unionon" pénzt küldeni, mint banki átutalással, és ehhez számlaszám sem szükséges!  Sőt, Nyugat-Európából a „Money Gram” - szolgáltatással, még olcsóbban, de ez a szolgáltatás, sajnos Magyarországon nem létezik, ha jól tudom! – Jó tudni tehát és figyelni arra, hogy minden útba eső bankfióknál, posta-hivatalnál, , vagy más pénzforgalmazó intézmény és más közönségszolgáló hivatal ablakánál van már WU szolgáltatás, esetleg Money Gramm is. Sőt, WU – fiókot, általában a nagy áruházakban (A multiknál) is lehet találni! 

Amennyiben a WU., vagy a Money Gramm - szolgáltatást választja, az átutalási műveletek befejezése után, kérem E-mailban nekem megírni a küldemény tíz, illetve nyolcjegyű ( utóbbi a Money Gram – küldemény esetében) számból álló, HTMC- kódja mellett, a feladó pontos nevét (Ha van második személy, vagy családnév, azt is) és az elküldött összeg szám-megjelölését is. Figyelem! Olyan problémák is felmerültek már, hogy Magyarországon a WU-nál is, egyes kassza-hivatalnokok azt állítják, hogy nekik csak DOLLÁRBAN, vagy Euró-ban lehet felvenni befizetést, máshol meg azt, hogy, ha Romániába lesz küldve, akkor csak lejben, vagy euróban. Mindebből semmi nem igaz, mert kaptam én, már a WU-n keresztül, forintos, eurós, de még lejes átutalást is! Vitatkozni kell tehát a WU-s hivatalnokkal, addig, amíg hajlandó forintban is elvenni a küldeményt! (A probléma onnan származik, hogy a Magyarországi pénzintézményeknek volt a WU-val egy olyan jellegű szerződése azokból az időkből, amikor az EURO, még meg nem létezett, ami szerint WU- küldeményként csak dollárban vettek fel pénzt, és ezt sokáig elmulasztották aktualizálni. De ez ma már nem így van, minden folyik a maga rendjén, ott is képesek minden féle pénznemmel operálni, csak az egyes hivatalnokok agyában nem történt meg az átállás még.) Ezért tehát figyelem: én nem kérem az, hogy önök a forintjaikat átváltsák euro-ba, vagy lejbe, ez ugyanis egy és egyáltalán nem szükséges, ne bajlódjanak ezzel. Kérem szépen tehát, hogy emiatt ne bonyolítsák az életüket és az átutalást! A honorárium- küldés tehát semmi gondot nem kell önnek – önöknek, hogy jelentsen, nyugodtan felteheti forintban, euróban, vagy dollárban is a pénzt, mert én itt, úgy is olyan pénznemben vehetem fel, amilyenben csak akarom. Persze, a leginkább lejben veszem fel, mert itt nem lehet mással vásárolni sem a piacon, sem az üzletekben, de emiatt önnek, önöknek nem kell a forintjukat, vagy az eurójukat, sem lejbe, sem dollárba, vagy bármilyen más pénzembe átváltaniuk! A fontos, hogy a feltett forint, vagy más pénznem összege feleljen meg az általam megadott forint értéknek!

- Fölösleges utánajárást és levelezést idéznek tehát azok a horoszkóprendelők, akik unják, vagy fölöslegesnek tartják ezt, a honoráriumküldési lehetőségekről szóló tájékoztatót figyelmesen elolvasni, és például, a forintjaikat előre beváltják euroba, holott Magyarországról mind a bankban, mind a postán vagy a Western Union szolgáltatással, csak forintban kell a honoráriumokat befizetni(!), attól függetlenül, hogy én Csíkszeredában, milyen pénznemben veszem ki az összeget!  

A forintban, vagy dollárban feladott PONTOS ÖSSZEGET (annak a szám-értéket), kérem szépen nekem megírni a küldemény 1O, vagy 8 számjegyű kódjával együtt, (HTCM – és jön egy tíz jegyű szám) különben nem lehet itt a pénzt, a WU internetes rendszerében pl. még csak meg sem találni, nem hogy kiadni! Meg kell jegyeznem, hogy a forint és a lej közötti árfolyam-ingadozás miatt, valamint a pénzátváltási zavarok és félreértések elkerülése végett, és nem más okból(!!!) kérem forintban a honoráriumot. Kérem szépen megérteni, hogy három gyermek mellett, illetve a nagy odafigyelést igénylő munkám mellett, nincs időm a különböző pénznemek naponta változó árfolyamait vizsgálni, azt figyelni. Úgy gondolom, hogy ennyi megértést és segítséget elvárhatok, amikor „az egész sorsot helyre tevő” munkám igazi értéke tulajdonképpen megfizethetetlen.

5.  A postacímem, ahova a honoráriumok küldhetők: KOZMA BOTOND SZILÁRD // 530221 - MIERCUREA CIUC, Strada Kossuth Lajos, Nr. 12/A, Ap.5,  Judetul: HARGHITA (Megye), ROMÁNIA.   TEL. 0040-366-103 537. Mobil: 0040-741-167-382. (Figyelem: a BOTONDOT is kérem feltétlenül a nevemhez beírni, mer különben nem adják ki a pénzt.)  

Figyelem: Romániában nem hozzák házhoz az ilyen (WU-s, vagy Money Gram-os) küldeményeket, hanem értük kell menni, az illető hivatalba, de ez nekem nem baj! Hanem csak azért írom le, hogy nem kell zavarba jönnie, amennyiben nem kérik el az egész posta-címet, hanem csak annyit hogy Kozma Botond Szilárd – Románia. 

6) Amennyiben a fenti információk ellenére is, nehezére esik megtenni, vagy úgy véli, hogy hátrányos a WU-, vagy a banki átutalás, Magyarországról, vagy külföldről, kérem szépen a honoráriumot az EUROGIRO nevű, nemzetközi postai szolgáltatással, (Rózsaszínű űrlap!) EGYSZERŰ pénz-utalvánnyal elküldeni. Amennyiben nem azzal az igénnyel történik az átutalás, hogy azonnal megérkezzen az összeg (És erre nincs is szükség!), ez a legolcsóbb és legegyszerűbb módja az átutalásnak, tehát a postán keresztül. Budapesten például, a Petőfi utcai Központi Posta hivatal és a Krisztina útnak a Moszkva téri torkolatánál álló saroképületben található postahivatalban, illetve a Nyugati és a Keleti pályaudvar melletti Posta hivatalokban fogadnak el és továbbítanak ilyen küldeményeket (Ezeknél van WU – szolgáltatás is). Más Magyarországi városokban a központi postahivataloknál kell igényelni az eurogiro - szolgáltatást. Amennyiben Ön ezt, az egyszerű  - EUROGIRO nevű, RÓZSASZÍNŰ – nemzetközi postautalvány segítségével történő honorárium-küldést választja, kérem szépen A SZEMÉLYES ÜZENETEK ROVATBA újból ÉS KÜLÖN BEÍRNI A FELADÓ NEVÉT(!!!), mivel, valamilyen irracionális postai eljárás következtében, ez nem jelenik meg azon a számítógépes adatlapon, tehát azon nyugtán, amely alapján a Romániai postaablakoknál a pénzt kiadják.

A http://www.posta.hu honlapon, a bal oldali oszlopban lévő "pénz" szóra kattintva teljes tájékoztatást lehet kapni, és azt is meg lehet nézni, hogy Magyarország helyiségeiben, melyik postahivataloknál lehet ilyen átutalást végezni, és, hogy azok mikor vannak nyitva. Ugyanott, a Western Union pénzátutalásról is írnak.

Mivel egyesek számára igen problémás a pénzfeladás, megismétlem a tényállás leírását, azzal kapcsolatosan, hogy milyen pénznemben kell honoráriumokat átutalni? Ön csak speciális (És fölösleges) eljárással - és (ugyancsak felesleges) ráfizetéssel! -  tud euro-ban, vagy más pénznemben utalni pénzt Romániába. Vagyis, az egyszerű és normális átutalás tulajdonképpen úgy történik, hogy a banknál, vagy a postánál, sőt: a Western Union szolgáltatónál – Ami sokkal olcsóbb lett a banki, vagy a postai átutalásoknál! - , önnek megmondják, hogy mennyi értéket képvisel euroban, vagy más pénznemben, az a forint-összeg, amit át akar utalni. Ha külföldről küldi, azt a forint-összeget tehát, amit át akar küldeni, a bank- vagy posta, vagy más hivatal ablakánál, átszámítják az illető ország pénznemére és önnek tehát így, egyszerűen lehet elküldenie minden bonyodalom, vagy átváltás nélkül(!!!), tehát forintban, vagy dollárban, vagy fontban, vagy peso-ban, tehát olyan pénznemben, amilyennel éppen rendelkezik. Én meg euro-ban, vagy lejben veszem fel itt, Csíkszeredában, de ez önt nem kell semmiféle pénzváltásra késztesse. (Többnyire lejben, mert egyelőre nincs amit Romániában az euro-val kezdeni, sem a piacon sem az ABC-ben, vagy más üzletben, de ez már az én dolgom, önnek ezzel nem kell vesződnie.)

8. Összegező ismétlés. Én tudom, hogy önnek már elege van és egyenesen idegesítő, hogy miért lacafacázok ennyit egy egyszerű pénzküldés körül, de higgyék el, hogy még annál is kellemetlenebb a számomra az, amikor a pénzküldemények nem érkeznek meg, illetve úgy érkeznek meg, hogy azt itt nem lehet kivenni, és én, ahelyett, hogy a munkámat végezném, potyára kell járkáljak a városba, és meg kell érdeklődjem a banknál ,hogy mi a baj, és azt le kell még azután az aggódó rendelőkkel is levelezzem. Önök meg hitetlenkednek és szörnyülködnek, meg haragszanak, stb., hogy „ez nem lehet igaz…”, és meg kell várják, amíg a pénz a feladóhelyre visszamegy, és az átutalási díjak befizetésével (elvesztésével) ki kell váltaniuk és ha ezzel nem ment el végleg a kedvük a rendeléstől, újra kell küldeniük a pénzt helyesen. Nem jobb tehát mindezt megelőzni azzal, hogy inkább jól oda figyelnek arra, hogy milyen tévedési – hibázási lehetőségek léteznek és így megelőzik a kellemetlenséget?

Az én, Romaniai OTP- számla számaim a következők:

RO78 OTPV 260000416328 EU01 - euró számlaszám

RO28 OTPV 260000416328 HU01  - forint számlaszám

Ez a Romániai OTP-banknak a, Csíkszeredai Fiókjában van bejegyezve, vagyis a az OTP romániai leány-kirendeltségének Csíkszeredai fiókjában. (530221 Csíkszereda, Kossuth Lajos utca)

FIGYELEM!  A bankhivatalnokok, vagy lustaságból, vagy mert így vannak tanítva, előbb a SZKOVÁNYOS NEMZETKÖZI – és, a mi esetünkben irracionálisan nagy! - átutalási díjakat mondják előre mindig, de ez nem kell elijessze önt, hanem meg kell mondani, hogy  az OTP Romániai kirendeltsége is benne van abban az Euró-övezeti bankrendszerben

A SWIFT – COD-ja:  OTPVROBU,

amely bankrendszerben a kis összegek átutalása igazából ingyenes kell legyen, de legalább is, majdnem az. Oda kell tenni a hivatalnokokat, hogy nézzenek ennek utána, és ha nem hajlandók, hívni kell a főnöküket!

Címem: Kozma Botond Szilárd,  530221 (Csíkszereda) Miercurea - Ciuc,

Str. (utca) Kossuth Lajos Nr. 12/A Apartament Nr. 5. // Románia

Figyelem: nagyon fontos, hogy második keresztnevemet: a Botond-ot is tessék beírni, mert az a hivatalos okmányok szerinti nevem. 

 

Köszönve a türelmét, barátsággal: Kozma Szilárd