Kozma Szilárd asztrológus honlapja

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó  |   Regisztráció

Kedves Szilárd!

Azt hiszem, nem tudom eléggé megköszönni a munkáját és a törődését,
teljesen komplex és mélységi értelmezést kaptam, minden szempontból,
nagyon szépen köszönöm.
Mindegyik megérintett, de ez a legutolsó volt a legszebb és legmélyebb,
mintha csak a végére tartogatta volna a koronát.

Ebben természetesen az is szerepet játszik, hogy a transzcendens bolygókhoz
vonzódom leginkább.

Szavai rendkívül feltöltenek engem, és meg fogom érlelni magamban a hallottakat, olvasottakat.
Nagyon sok és nagyon masszív anyagot kell most feldolgoznom, elindítanom magamban.
A naplóírást még nem olvastam el, csak belenéztem, és rendkívül érdekes a téma.

Köszönöm tehát, roppantul örülök, hogy úgy döntöttem, hogy megkérem Szilárdot útmutató értelmezésre.
Nem is mondok többet, mert azt hiszem, átment a visszajelzésem lényege.

Sok örömöt, kiteljesedést és minden jót kívánok Szilárdnak és a Családnak, Violának is üdvözletem!

Deres Anita

Kedves Szilárd, Így, a szintézis végéhez érve hálásan szeretném megköszönni az elmúlt időszakban (egészen az analízistől kezdve) értem végzett kitartó, türelmes munkáját. Annak ellenére, hogy mindezidáig az asztrológia és a horoszkópok világa számomra teljesen idegen, sőt előítélettel bevont terület volt, el kell, hogy mondjam, hogy mégis rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy kapcsolatba kerültem Önnel és az Ön által művelt tudománnyal. Munkája eredményeként sok tekintetben fordulás következett be a belső lényemben: 
- Míg korábban az asztrológiáról és a horoszkópokról azt gondoltam, hogy az valamiféle megalapozatlan hókuszpókusz, ma már teljesen meg vagyok győződve arról, hogy az Ön által művelt asztrológia egy zárt rendszerű, összefüggésekkel átszőtt, racionális, felülről ihletett tudomány, amely nem jósol, hanem szinte tudományosan értelmezi az ember cselekedetinek legmélyebb rétegekben rejlő mozgatórugóit és a kiutat is megmutatja!
- Azt is megfigyeltem, hogy akár az analízis, akár a szintézis azonban csak akkor tud választ adni, segítséget nyújtani, ha őszintén fel merem tenni a kérdéseimet, és a problémáimmal leplezetlenül és pőrén szembe merek nézni! - Már ez is nagyon nehéz volt, ám mégsem elég, mert mit ér bárminemű megvilágító információ és értelem, ha az nem épül be az életembe! Ez a végső konklúzióm, most már rajtam áll a sor!
- Szilárd kitartóan, türelmesen, és nagy lelkesedéssel mindent megtett annak érdekében, hogy idáig eljussak! Azért, hogy képbe kerüljek saját magammal, megértsem mit miért is teszek, és rámutatott, hogy a bennem feszülő ellentmondások miben is rejlenek. Megtanított, hogy a sok kényszeres, rossz cselekedetem valójában honnan is ered és kezelhető! Nem kell, hogy ezek fogságában éljem további életem, sőt, magasabb minőségre emelhetem azt, egészen a megváltódás felé!
- Mindezt bölcsen, tapintatosan, intelligensen tette Szilárd, megelégedett pont azzal a( kevés) mennyiségű információval amennyit hajlandó voltam, most, a jelen állapotomban megosztani vele. Éles látásával, nagy élettapasztalatával nem volt gond kipótolnia a hiányzó láncszemeket, és ráéreznie, hol is vannak az elakadások, mi is a valós probléma, amit talán magam sem tudok vagy merek megfogalmazni, bevallani. Miközben én bevallani sem mertem Ő feketén – fehéren felfedte előttem! - Komoly feltáró munka folyt közöttünk, miközben sokszor meg kellett, hogy álljak és nagy levegőt vegyek, de mindig át tudtam lendülni, mert a hanganyagon elhangzottakat belengte a humor és a derű, ami nagyon – nagyon sokat segített! És az is, hogy teljesen hozzá nem értőként érthetően, logikusan felépítve kaptam meg minden kérdésemre a választ.
- Az sem volt utolsó szempont, hogy míg kiszolgáltattam magam, soha nem éreztem, hogy ezzel Szilárd visszaélt, megbántott, leértékelt volna! Ez nagyon – nagyon jól esett! Nem tudom, hogy a köszöneten kívül búcsúzásul vajon mit is lehet kívánni egy Tanítónak, aki az élet legfontosabb kérdéseiben adott útbaigazítást! Azt gondolom, talán az a legbölcsebb ha ugyanazt kívánom Szilárdnak, mint amire Ő is megtanított engem: Eltántoríthatatlanul, diadalmas küzdelmek közepette, sikeresen haladjon a megváltódás útján oda célba érve! Mostantól kezdve már nekem is ez a célom, és tudom, hogy igazi, maradandó, valós boldogságot a megváltódásomat előidéző életfeladataim beteljesítése okozhat! Minden fáradozását és tanítását megköszönve, szeretettel:
Évi

Figyelem! Fontos tudnivaló a horoszkópkészíttetés – horoszkóprendelés felől érdeklődőknek.

     Azok számára, akik komolyan fontolják a horoszkóprendelést, a horoszkóprendelési tájékoztatóban szereplő születési adatok lényegi részének (születési dátum, óra és perc, plusz a születési helység koordinátái és a szülők születési dátuma.) a kozmaszilard@gmail.com, vagy a kozmabszilard@gmail.com címeim valamelyikére való elküldése után, megadott jeligére válaszolok ... 

Tovább...

Horoszkóp feltárás közbeni reagálás

Kozma Szilárd, karma-asztrológus közlése:

Kozma Szilárd, karma-asztrológus közlése:

 Horoszkóp értelmezés közben érkezett ksözönet:

 

"Kedves Szilárd!

 

 

Fontosnak érzem elmondanom, hogy végre, nincsenek most már bennem félelemkeltő MIÉRT-ek és sokkal több minden tisztázódott máris, mint ahogy azt gondoltam volna a horoszkóp rendelés előtt.

A magzatfoganás és vetélés kapcsán nincs is már miért tovább értelmezni, minden világos lett. 

Az első levelemben megfogalmazott harag elmúlt, a konfliktus és a tűz szellemiség működésének a megértésével. Ezzel kapcsolatban is van bőven feloldani és meghaladni való. Gyökeresen meg kell változtatnom a konfliktushoz való viszonyom. Sajnos nem kezeltem helyén és gyávaságból kerültem az ilyen helyzeteket.
Ez sokszor előfordult például amikor még nem laktam itt és a munkahelyemen folyton támadtak de én a nyílt konfliktust nem mertem felvállalni, betörtek az otthonomba. Akkor már gondolatban folyton támadtam a kollegákat azokat is, akik érdekből hallgattak vagy csak a hátam mögött tettek megjegyzéseket. Most világos lett számomra hogy egyrészt semmi keresnivalóm nem volt már sem a szakmámban sem a cégnél.
 Nem törhettek volna be hozzám ha legalább egyszer is megmondtam volna az igazat becsületesen, vállalva a konfliktust. Az volt helyet, hogy rettegve mentem dolgozni minden reggel, arra gondolván, hogy ma ki tapos rám megint és a párom testvére, aki kollégám volt, miféle rágalmat eszel ki majd újra.
Ugyanakkora a felelősségeimet most értem már. Az igazság elhallgatásával és a harc elkerülésével( a félelemmel?) hívtam ki a sorsot magam ellen. .

 

Abból is látszik, hogy ez volt az oka minden agressziós rémtörténetnek, hogy a betörők pl. nem vittek el semmit. És ez csak egy eset a sok sors-figyelmeztetés közül talán a legkifejezőbb.

 Ezt Kozma Szilárd nélkül soha nem értettem volna meg!.
 Az ismerőseim és barátaim körében szívvel fogom ajánlani.

 

A megfutamodási vágy is igaz, - most már tudom hogy ezt nem tehetem és nem engedhetem meg az árnyék énnek hogy elkezdjen okokat keresni a távozásra. Szerintem az árnyék.énnek lőttek. Értem már azt is, hogy miatta jött decemberben az a határozott elképzelésem, hogy nincs az az asztrológus aki segíteni tudna rajtam sőt, hogy el sem fog vállalni Kozma Szilárd és inkább költsem el a pénzt... Felfogtam a súlyát úgyhogy nevén sem nevezem már. Biztos fog még ármánykodni, teljesen nem tűnt el, de oldódni fog már. 

 

Köszönettel :Zsuzsanna