Kozma Szilárd asztrológus honlapja

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó  |   Regisztráció

Kedves Szilárd!

Azt hiszem, nem tudom eléggé megköszönni a munkáját és a törődését,
teljesen komplex és mélységi értelmezést kaptam, minden szempontból,
nagyon szépen köszönöm.
Mindegyik megérintett, de ez a legutolsó volt a legszebb és legmélyebb,
mintha csak a végére tartogatta volna a koronát.

Ebben természetesen az is szerepet játszik, hogy a transzcendens bolygókhoz
vonzódom leginkább.

Szavai rendkívül feltöltenek engem, és meg fogom érlelni magamban a hallottakat, olvasottakat.
Nagyon sok és nagyon masszív anyagot kell most feldolgoznom, elindítanom magamban.
A naplóírást még nem olvastam el, csak belenéztem, és rendkívül érdekes a téma.

Köszönöm tehát, roppantul örülök, hogy úgy döntöttem, hogy megkérem Szilárdot útmutató értelmezésre.
Nem is mondok többet, mert azt hiszem, átment a visszajelzésem lényege.

Sok örömöt, kiteljesedést és minden jót kívánok Szilárdnak és a Családnak, Violának is üdvözletem!

Deres Anita

Kedves Szilárd, Így, a szintézis végéhez érve hálásan szeretném megköszönni az elmúlt időszakban (egészen az analízistől kezdve) értem végzett kitartó, türelmes munkáját. Annak ellenére, hogy mindezidáig az asztrológia és a horoszkópok világa számomra teljesen idegen, sőt előítélettel bevont terület volt, el kell, hogy mondjam, hogy mégis rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy kapcsolatba kerültem Önnel és az Ön által művelt tudománnyal. Munkája eredményeként sok tekintetben fordulás következett be a belső lényemben: 
- Míg korábban az asztrológiáról és a horoszkópokról azt gondoltam, hogy az valamiféle megalapozatlan hókuszpókusz, ma már teljesen meg vagyok győződve arról, hogy az Ön által művelt asztrológia egy zárt rendszerű, összefüggésekkel átszőtt, racionális, felülről ihletett tudomány, amely nem jósol, hanem szinte tudományosan értelmezi az ember cselekedetinek legmélyebb rétegekben rejlő mozgatórugóit és a kiutat is megmutatja!
- Azt is megfigyeltem, hogy akár az analízis, akár a szintézis azonban csak akkor tud választ adni, segítséget nyújtani, ha őszintén fel merem tenni a kérdéseimet, és a problémáimmal leplezetlenül és pőrén szembe merek nézni! - Már ez is nagyon nehéz volt, ám mégsem elég, mert mit ér bárminemű megvilágító információ és értelem, ha az nem épül be az életembe! Ez a végső konklúzióm, most már rajtam áll a sor!
- Szilárd kitartóan, türelmesen, és nagy lelkesedéssel mindent megtett annak érdekében, hogy idáig eljussak! Azért, hogy képbe kerüljek saját magammal, megértsem mit miért is teszek, és rámutatott, hogy a bennem feszülő ellentmondások miben is rejlenek. Megtanított, hogy a sok kényszeres, rossz cselekedetem valójában honnan is ered és kezelhető! Nem kell, hogy ezek fogságában éljem további életem, sőt, magasabb minőségre emelhetem azt, egészen a megváltódás felé!
- Mindezt bölcsen, tapintatosan, intelligensen tette Szilárd, megelégedett pont azzal a( kevés) mennyiségű információval amennyit hajlandó voltam, most, a jelen állapotomban megosztani vele. Éles látásával, nagy élettapasztalatával nem volt gond kipótolnia a hiányzó láncszemeket, és ráéreznie, hol is vannak az elakadások, mi is a valós probléma, amit talán magam sem tudok vagy merek megfogalmazni, bevallani. Miközben én bevallani sem mertem Ő feketén – fehéren felfedte előttem! - Komoly feltáró munka folyt közöttünk, miközben sokszor meg kellett, hogy álljak és nagy levegőt vegyek, de mindig át tudtam lendülni, mert a hanganyagon elhangzottakat belengte a humor és a derű, ami nagyon – nagyon sokat segített! És az is, hogy teljesen hozzá nem értőként érthetően, logikusan felépítve kaptam meg minden kérdésemre a választ.
- Az sem volt utolsó szempont, hogy míg kiszolgáltattam magam, soha nem éreztem, hogy ezzel Szilárd visszaélt, megbántott, leértékelt volna! Ez nagyon – nagyon jól esett! Nem tudom, hogy a köszöneten kívül búcsúzásul vajon mit is lehet kívánni egy Tanítónak, aki az élet legfontosabb kérdéseiben adott útbaigazítást! Azt gondolom, talán az a legbölcsebb ha ugyanazt kívánom Szilárdnak, mint amire Ő is megtanított engem: Eltántoríthatatlanul, diadalmas küzdelmek közepette, sikeresen haladjon a megváltódás útján oda célba érve! Mostantól kezdve már nekem is ez a célom, és tudom, hogy igazi, maradandó, valós boldogságot a megváltódásomat előidéző életfeladataim beteljesítése okozhat! Minden fáradozását és tanítását megköszönve, szeretettel:
Évi

Figyelem! Fontos tudnivaló a horoszkópkészíttetés – horoszkóprendelés felől érdeklődőknek.

     Azok számára, akik komolyan fontolják a horoszkóprendelést, a horoszkóprendelési tájékoztatóban szereplő születési adatok lényegi részének (születési dátum, óra és perc, plusz a születési helység koordinátái és a szülők születési dátuma.) a kozmaszilard@gmail.com, vagy a kozmabszilard@gmail.com címeim valamelyikére való elküldése után, megadott jeligére válaszolok ... 

Tovább...

Kozma Szilárd: A gyakorlati valóság leleplezi Nagy Attila hazugságait

Kozma Szilárd, karma- és családasztrológus:

A legjobb bizonyítékok arra, hogy a kökösi virtusos anarchista prófétának semmi, de semmi tárgyi alapja nincs a rólam, illetve munkámról keltett rhiteltelenítési rágalomhadjáratához, éppen a rendelőimtől kapott köszönő levelek, mint az alant olvasható, amit a npokban kaptam:

 

 

Kedves Szilárd,

Tegnap nagyon hosszú munkanapom volt, igen későn értem haza, ennek ellenére mégis meghallgattam (éjszakába nyúlóan) a hangfelvételeket.  Hát, nem is tudom mit mondjak; nagyon felkavart mindaz amit hallottam, annak ellenére, hogy ezt én mind tudtam ott legbelül, csak ilyen kristálytisztán még én magam sem fogalmaztam meg magamnak, pláne, nem mondta meg így a szemem közé senki!  Olyan furcsa érzésem volt, hogy ülök a gép előtt, beszél hozzám egy idegen ember sok-sok km távolságból, aki valóságosan nem látott, nem hallott, az életem töredékes részéről tud csak, és mégis ismeri és tisztán látja a lényem legmélyebb és legzavarosabb részeit. Összefoglalóan azt kell mondanom, hogy mindent amit megállapított rólam, igaz! (és megint van egy felkiáltójel)

Ahogy a 2. hangfelvételen végigvette, és  olvasta a kérdéseim én is egy kicsit kivülállóként tudtam figyelni a helyzetet, és magam is meglepődtem, hogy mennyit „kiabálok”! :) Hát igen, meg vagyok ijedve, hogy ebből most mi lesz?!, és mit is csináltam eddig!!! Nem is tudtam elaludni, aztán miután elaludtam, álmomban folytattam a beszélgetést Szilárddal, és  álmomban  sírtam  is! Hát, nem könnyű ezzel a dologgal szembesülni! Végiggondoltam, hogy mennyi minden eseményt leírhattam volna még Szilárdnak, amire vissza lehetne vezetni, hogy ide jutottam; de aztán rájöttem, hogy itt aztán már nincs helye a sajnálkozásnak, cselekedni kell!

A hangfelvételekből megértettem, hogy miért kell az a tizenvalahány rövidke kapcsolat, próbálkozás míg esetleg eljutok a házasságig, ennek örülök, mert ezt a tanácsot előtte egyenesen felháborítónak tartottam. Most megértettem ugyan, de a gyakorlati kivitelezése még igencsak távol áll tőlem! Valahogy ki kell majd billentenem magam erről a holtpontról!

Miközben hallgattam, eszembe jutott, hogy úgy 13-16 éves korom környékén még úgy néztem a jövőbeli életemre, hogy én egy 3 gyermekes családanya leszek, aki korán meg fogja szülni a gyermekeit, és szinte azok barátnője lesz. Ez 22 évvel ezelőtt még tényleg valós vágyam volt, amiről mára már teljesen megfeledkeztem!; a hangfelvételek juttatták az eszembe. És tényleg igaza van, jelen pillanatban egy párkapcsolattól is tartok,nemhogy a házasságtól és a gyermekvállalástól.

Aztán azon is meglepődtem, hogy mennyire torz képem lehet önmagamról, pedig azt hittem eddig, hogy reálisan látom magamat, a helyzetemet és a körülöttem lévőket. Ez is felkavart!

A kérdéseimből kiderültek, hogy a létezéssel (teremtéssel) kapcsolatban is mások az elképzeléseim, ilyen téren is egészen új hatások értek.

De annak ellenére, hogy valahol új is volt, meg már rég tudott mindaz amit mondott, végig nyomon tudtam kísérni a gondolatmenetét, nem vesztettem el a fonalat, sőt! igen jókat nevettem magamon Szilárddal együtt miközben hallgattam a hangfelvételeket. A stílusa nekem teljesen bejön, azt hiszem, csak így lehet engem gatyába rázni, pontosabban kirázni, hogy végre már ne én viseljem a nadrágot, mert tényleg van bennem  valamiféle ellenérzés a férfiakkal szemben.

És most jönnének a kérdések! :) De igaza van, mint ahogy eddig mindenben, hogy tényleg fukar vagyok. De most úgy érzem, hogy a saját érdekemben tovább kell lépnem, hogy a gyakorlati életben is ki tudjam vitelezni mindazt, amit az értelmemmel felfogtam. Úgy érzem, az analízis a megértéshez elég, de a gyakorlatba való beépítéshez már nem!  Ezért meg fogom rendelni Szilárdtól a szintézist is, ám előtte egy kis időt kérek, hogy el tudjam olvasni az anyagokat, amiket küldött.

Addig is szeretném kérni, hogy adjon támpontot, hogy mit kellene megrendelnem a tisztább és gyakorlatiasabb megértés érdekében megjelölve a fizetendő honorárium összegét is.

Elköszönve még egyszer is megköszönöm hogy a segítségemre van, és kérem, hogy a továbbiakban is legyen majd ilyen őszinte és „kíméletlen” velem,  hátha nem késő még fordítanom az életemen!

Hálás köszönettel: Egressy Gyöngyi