Kozma Szilárd asztrológus honlapja

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó  |   Regisztráció

Kedves Szilárd!

Azt hiszem, nem tudom eléggé megköszönni a munkáját és a törődését,
teljesen komplex és mélységi értelmezést kaptam, minden szempontból,
nagyon szépen köszönöm.
Mindegyik megérintett, de ez a legutolsó volt a legszebb és legmélyebb,
mintha csak a végére tartogatta volna a koronát.

Ebben természetesen az is szerepet játszik, hogy a transzcendens bolygókhoz
vonzódom leginkább.

Szavai rendkívül feltöltenek engem, és meg fogom érlelni magamban a hallottakat, olvasottakat.
Nagyon sok és nagyon masszív anyagot kell most feldolgoznom, elindítanom magamban.
A naplóírást még nem olvastam el, csak belenéztem, és rendkívül érdekes a téma.

Köszönöm tehát, roppantul örülök, hogy úgy döntöttem, hogy megkérem Szilárdot útmutató értelmezésre.
Nem is mondok többet, mert azt hiszem, átment a visszajelzésem lényege.

Sok örömöt, kiteljesedést és minden jót kívánok Szilárdnak és a Családnak, Violának is üdvözletem!

Deres Anita

Kedves Szilárd, Így, a szintézis végéhez érve hálásan szeretném megköszönni az elmúlt időszakban (egészen az analízistől kezdve) értem végzett kitartó, türelmes munkáját. Annak ellenére, hogy mindezidáig az asztrológia és a horoszkópok világa számomra teljesen idegen, sőt előítélettel bevont terület volt, el kell, hogy mondjam, hogy mégis rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy kapcsolatba kerültem Önnel és az Ön által művelt tudománnyal. Munkája eredményeként sok tekintetben fordulás következett be a belső lényemben: 
- Míg korábban az asztrológiáról és a horoszkópokról azt gondoltam, hogy az valamiféle megalapozatlan hókuszpókusz, ma már teljesen meg vagyok győződve arról, hogy az Ön által művelt asztrológia egy zárt rendszerű, összefüggésekkel átszőtt, racionális, felülről ihletett tudomány, amely nem jósol, hanem szinte tudományosan értelmezi az ember cselekedetinek legmélyebb rétegekben rejlő mozgatórugóit és a kiutat is megmutatja!
- Azt is megfigyeltem, hogy akár az analízis, akár a szintézis azonban csak akkor tud választ adni, segítséget nyújtani, ha őszintén fel merem tenni a kérdéseimet, és a problémáimmal leplezetlenül és pőrén szembe merek nézni! - Már ez is nagyon nehéz volt, ám mégsem elég, mert mit ér bárminemű megvilágító információ és értelem, ha az nem épül be az életembe! Ez a végső konklúzióm, most már rajtam áll a sor!
- Szilárd kitartóan, türelmesen, és nagy lelkesedéssel mindent megtett annak érdekében, hogy idáig eljussak! Azért, hogy képbe kerüljek saját magammal, megértsem mit miért is teszek, és rámutatott, hogy a bennem feszülő ellentmondások miben is rejlenek. Megtanított, hogy a sok kényszeres, rossz cselekedetem valójában honnan is ered és kezelhető! Nem kell, hogy ezek fogságában éljem további életem, sőt, magasabb minőségre emelhetem azt, egészen a megváltódás felé!
- Mindezt bölcsen, tapintatosan, intelligensen tette Szilárd, megelégedett pont azzal a( kevés) mennyiségű információval amennyit hajlandó voltam, most, a jelen állapotomban megosztani vele. Éles látásával, nagy élettapasztalatával nem volt gond kipótolnia a hiányzó láncszemeket, és ráéreznie, hol is vannak az elakadások, mi is a valós probléma, amit talán magam sem tudok vagy merek megfogalmazni, bevallani. Miközben én bevallani sem mertem Ő feketén – fehéren felfedte előttem! - Komoly feltáró munka folyt közöttünk, miközben sokszor meg kellett, hogy álljak és nagy levegőt vegyek, de mindig át tudtam lendülni, mert a hanganyagon elhangzottakat belengte a humor és a derű, ami nagyon – nagyon sokat segített! És az is, hogy teljesen hozzá nem értőként érthetően, logikusan felépítve kaptam meg minden kérdésemre a választ.
- Az sem volt utolsó szempont, hogy míg kiszolgáltattam magam, soha nem éreztem, hogy ezzel Szilárd visszaélt, megbántott, leértékelt volna! Ez nagyon – nagyon jól esett! Nem tudom, hogy a köszöneten kívül búcsúzásul vajon mit is lehet kívánni egy Tanítónak, aki az élet legfontosabb kérdéseiben adott útbaigazítást! Azt gondolom, talán az a legbölcsebb ha ugyanazt kívánom Szilárdnak, mint amire Ő is megtanított engem: Eltántoríthatatlanul, diadalmas küzdelmek közepette, sikeresen haladjon a megváltódás útján oda célba érve! Mostantól kezdve már nekem is ez a célom, és tudom, hogy igazi, maradandó, valós boldogságot a megváltódásomat előidéző életfeladataim beteljesítése okozhat! Minden fáradozását és tanítását megköszönve, szeretettel:
Évi

Figyelem! Fontos tudnivaló a horoszkópkészíttetés – horoszkóprendelés felől érdeklődőknek.

     Azok számára, akik komolyan fontolják a horoszkóprendelést, a horoszkóprendelési tájékoztatóban szereplő születési adatok lényegi részének (születési dátum, óra és perc, plusz a születési helység koordinátái és a szülők születési dátuma.) a kozmaszilard@gmail.com, vagy a kozmabszilard@gmail.com címeim valamelyikére való elküldése után, megadott jeligére válaszolok ... 

Tovább...

Kozma Szilárd: Ellentétek és ellenségek, avagy a Poloaritás Egyetemes Törvénye

Ellentétes nézőpontok.
Mert: "Akinek van, annak adatik és akinek nincs attól elvétetik" (A szeretete és az esze...)
És: "Az elsőkből lesznek utolsók és az utolsókból lesznek elsők."
- Így dolgoznak együtt a Polaritás, a Kiegyenlítődés, a Fejlődés és a Szeretet Egyetemes Törvényei.
Ti., hogy ami az egyiknél az egészséghez és a boldogsághoz vezet, az a másiknál az őrülethez
és az elkárhozáshoz vezet.

Íme a két egymással szögesen ellentétes, "élő példa":

1.)  Szombaton reggel kaptam egy segélykérő levelet (SOS címmel!) egy volt rendelőmtől, akinek azonnal válaszoltam.
Egészen pontosan: amelyben jól megszidtam. Ez lett az eredménye:
 

"Köszönőlevél Kozma Szilárdnak a szintetikus - beavatási horoszkópom elkészítése után:

Miért készíttessünk horoszkópot Kozma Szilárddal?

Azért, mert olyan dolgokra tud rávilágítani, amelyeket sehonnan máshonnan meg nem tudhatunk. Én előtte rengeteget kutattam, mindenféle ezoterikus - mágikus praktikával, technikával, irányzattal megismerkedtem. Arra rájöttem, hogy életünket az egyetemes törvények irányítják.
Megtanultam a használatukat, értem is el sikereket, de van egy törvény, amelyet Szilárd nélkül nem sikerült megfejteni. Ez az ok-okozat, vagyis a karma törvénye. Megfigyeltem, hogy állandóan hasonló helyzetekbe kerülök, ugyanazok a dolgok történnek velem és ismerőseimmel is, csak a helyszínek és a személyek változnak benne.
Azt is megfejtettem, hogy ezt a tudattalanom okozza. Vannak megerősítések, tudattalan változást ígérő praktikák, de egyik sem vezetett sikerhez. Szilárd horoszkópfeltárásából értettem meg, hogy mindenkit a karma, tehát az önműködő mágikus képzelete irányít. Ő mondta meg az okokat és gyakorlati megoldásokat is kínált problémáimra.
Azért is köszönettel tartozom, mert kapcsolatunkat nem zárta le a horoszkóp elkészítésével, hanem hónapokkal később is fordulhattam hozzá és válaszolt a kérdéseimre.
Feltárása nyomán elindultam egy teljesen új úton, aztán jött egy kis nehézség és azt fontolgattam, hogy hagyom az egészet a fenébe és élek úgy, ahogyan eddig langyos biztonságban, de boldogtalanul. Szerencsére emailben Szilárdhoz fordultam és ő kirángatott az önsajnálatból. Rögtön válaszolt és jól leszúrt, amiért visszaforduláson gondolkodom. Időnként jól jön az embernek egy-két jól irányzott atyai pofon, persze egy bizonyos kor után, ezt már csak képletesen lehet elvégezni.
Szilárd segített abban, hogy kitartsak, hogy ne adjam fel, hogy igenis higgyek abban, hogy a boldogság elérhető, hogy a boldogságom csak tőlem függ és bennem van. A kezembe vettem az életem irányítását, elindultam a karmaoldás útján és életem napról napra egyre jobb lesz.
Lányom horoszkópját is elkészíttetem, mert azt akarom, hogy ő még időben kezdje el a változásokat. Csak azt bánom, hogy én ilyen sokáig vártam és így majdnem lekéstem az életemről. Köszönettel: Tankó Ildikó 45 éves."


És : 2)


Gerle Éva hazudott a rendőrségi feljelentésről és nyomozásról, nem csak nekünk és a transindex újságírójának, hanem a "Csak az olvassa - én szóltam" c. blogján gyülekező és az ott leírt hazugságain ámuldozó olvasóinak is:

http://www.youtube.com/watch?v=rr25ArsR800