Kozma Szilárd asztrológus honlapja

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó  |   Regisztráció

Kedves Szilárd!

Azt hiszem, nem tudom eléggé megköszönni a munkáját és a törődését,
teljesen komplex és mélységi értelmezést kaptam, minden szempontból,
nagyon szépen köszönöm.
Mindegyik megérintett, de ez a legutolsó volt a legszebb és legmélyebb,
mintha csak a végére tartogatta volna a koronát.

Ebben természetesen az is szerepet játszik, hogy a transzcendens bolygókhoz
vonzódom leginkább.

Szavai rendkívül feltöltenek engem, és meg fogom érlelni magamban a hallottakat, olvasottakat.
Nagyon sok és nagyon masszív anyagot kell most feldolgoznom, elindítanom magamban.
A naplóírást még nem olvastam el, csak belenéztem, és rendkívül érdekes a téma.

Köszönöm tehát, roppantul örülök, hogy úgy döntöttem, hogy megkérem Szilárdot útmutató értelmezésre.
Nem is mondok többet, mert azt hiszem, átment a visszajelzésem lényege.

Sok örömöt, kiteljesedést és minden jót kívánok Szilárdnak és a Családnak, Violának is üdvözletem!

Deres Anita

Kedves Szilárd, Így, a szintézis végéhez érve hálásan szeretném megköszönni az elmúlt időszakban (egészen az analízistől kezdve) értem végzett kitartó, türelmes munkáját. Annak ellenére, hogy mindezidáig az asztrológia és a horoszkópok világa számomra teljesen idegen, sőt előítélettel bevont terület volt, el kell, hogy mondjam, hogy mégis rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy kapcsolatba kerültem Önnel és az Ön által művelt tudománnyal. Munkája eredményeként sok tekintetben fordulás következett be a belső lényemben: 
- Míg korábban az asztrológiáról és a horoszkópokról azt gondoltam, hogy az valamiféle megalapozatlan hókuszpókusz, ma már teljesen meg vagyok győződve arról, hogy az Ön által művelt asztrológia egy zárt rendszerű, összefüggésekkel átszőtt, racionális, felülről ihletett tudomány, amely nem jósol, hanem szinte tudományosan értelmezi az ember cselekedetinek legmélyebb rétegekben rejlő mozgatórugóit és a kiutat is megmutatja!
- Azt is megfigyeltem, hogy akár az analízis, akár a szintézis azonban csak akkor tud választ adni, segítséget nyújtani, ha őszintén fel merem tenni a kérdéseimet, és a problémáimmal leplezetlenül és pőrén szembe merek nézni! - Már ez is nagyon nehéz volt, ám mégsem elég, mert mit ér bárminemű megvilágító információ és értelem, ha az nem épül be az életembe! Ez a végső konklúzióm, most már rajtam áll a sor!
- Szilárd kitartóan, türelmesen, és nagy lelkesedéssel mindent megtett annak érdekében, hogy idáig eljussak! Azért, hogy képbe kerüljek saját magammal, megértsem mit miért is teszek, és rámutatott, hogy a bennem feszülő ellentmondások miben is rejlenek. Megtanított, hogy a sok kényszeres, rossz cselekedetem valójában honnan is ered és kezelhető! Nem kell, hogy ezek fogságában éljem további életem, sőt, magasabb minőségre emelhetem azt, egészen a megváltódás felé!
- Mindezt bölcsen, tapintatosan, intelligensen tette Szilárd, megelégedett pont azzal a( kevés) mennyiségű információval amennyit hajlandó voltam, most, a jelen állapotomban megosztani vele. Éles látásával, nagy élettapasztalatával nem volt gond kipótolnia a hiányzó láncszemeket, és ráéreznie, hol is vannak az elakadások, mi is a valós probléma, amit talán magam sem tudok vagy merek megfogalmazni, bevallani. Miközben én bevallani sem mertem Ő feketén – fehéren felfedte előttem! - Komoly feltáró munka folyt közöttünk, miközben sokszor meg kellett, hogy álljak és nagy levegőt vegyek, de mindig át tudtam lendülni, mert a hanganyagon elhangzottakat belengte a humor és a derű, ami nagyon – nagyon sokat segített! És az is, hogy teljesen hozzá nem értőként érthetően, logikusan felépítve kaptam meg minden kérdésemre a választ.
- Az sem volt utolsó szempont, hogy míg kiszolgáltattam magam, soha nem éreztem, hogy ezzel Szilárd visszaélt, megbántott, leértékelt volna! Ez nagyon – nagyon jól esett! Nem tudom, hogy a köszöneten kívül búcsúzásul vajon mit is lehet kívánni egy Tanítónak, aki az élet legfontosabb kérdéseiben adott útbaigazítást! Azt gondolom, talán az a legbölcsebb ha ugyanazt kívánom Szilárdnak, mint amire Ő is megtanított engem: Eltántoríthatatlanul, diadalmas küzdelmek közepette, sikeresen haladjon a megváltódás útján oda célba érve! Mostantól kezdve már nekem is ez a célom, és tudom, hogy igazi, maradandó, valós boldogságot a megváltódásomat előidéző életfeladataim beteljesítése okozhat! Minden fáradozását és tanítását megköszönve, szeretettel:
Évi

Figyelem! Fontos tudnivaló a horoszkópkészíttetés – horoszkóprendelés felől érdeklődőknek.

     Azok számára, akik komolyan fontolják a horoszkóprendelést, a horoszkóprendelési tájékoztatóban szereplő születési adatok lényegi részének (születési dátum, óra és perc, plusz a születési helység koordinátái és a szülők születési dátuma.) a kozmaszilard@gmail.com, vagy a kozmabszilard@gmail.com címeim valamelyikére való elküldése után, megadott jeligére válaszolok ... 

Tovább...

Kozma Szilárd: Intő példa Marietta esete

Kozma Szilárd asztrológus:

 

A „Csak az olvassa” – olvasóinak: levél egy sorstársuktól, aki mélyen bánja, hogy…

(Részlet a köszönő levelek gyűjteményből)

 

Kedves Kozma Szilárd!

 

Megkaptam mind a 8 részt is, köszönettel!

 

Első, velem kapcsolatos félelmeivel ellentétben, nő létemre nem sértődtem meg, még azon sem, hogy azt merészelte állítani:  bennem lakik egy gonosz férfi is. :-) Ez így van, sőt nemhogy megszelídítettem volna, hanem sokszor még rá is tettem egy lapáttal....Szóval az évek során- mondhatjuk- ez a férfi igen "jó barátom" lett.

Az agyam tényleg nagyon pörög, állandóan már a következő dolog jár az eszemben, még mielőtt az aktuálisat megoldottam volna. Ezért aztán nagyon kevés dolognak jutok a végére...

Nagyon pontosan tudom, azt is hogy kinek mi fáj a legjobban, és hogy mondhatom úgy a segítő szándékú információt, hogy még az is fájjon egy kicsit a címzettnek. Ha pedig ne adj' isten bántani akarok valakit, akkor egyszerűen MUSZÁJ földbe döngölnöm az ellenséget, és teljesen megsemmisíteni. És főként ha az illető ellenség – és természetesen, emiatt abból is van több:-  férfi nemű személy.:) :) Ezen persze, most mosolygok, de higgye el, erre nem vagyok túl büszke. De azt is látom, hogy ez is, mint a karmám többi része, nagyon mélyen gyökerezett bennem. Talán ennek a feloldása és kiigazítása  lesz az egyik legnehezebb dolog, amit mindenképpen meg kell változtatnom. – Hiszen az Isten szerelmére, az így, ebben a hülye ellenséges és szeretet nélküli formában már nem is élet!

   Most már tudom, hogy ténylegesen mennyi bennem a skorpió! Egyébként ismeretlenek majdnem mindig vagy oroszlánnak, vagy skorpiónak tippeltek a viselkedésem alapján.

Szóval nagyon érdekes, és találó dolgokat mondott nekem Szilárd, és nem azért, mert újdonság számomra, hanem pont azért, mert éppenséggel nem az. Régóta hasonlóan fogalmaztam meg magamban a problémákat, és a lehetséges megoldásokat is, csak a cselekvésig ritkán jutottam el, mert  mindent egyszerre akartam és azonnal, ami persze nem megy. Még nekem sem! :-)))) (Párkapcsolat, munkahely, húsevés, család, stb...)

Most megpróbálok lépésről lépésre haladni, még hogyha olyan nehéznek is tűnik. Egyelőre nem eszem húst, és már jelentkeztem egy tanfolyamra, ami az életpályaváltást szólgálja.

 

De ha ennyire "okos" vagyok akkor meg felmerülhet a kérdés, hogy  miért volt nekem szükségem arra, hogy  szintetikus horoszkópot készíttessek?

 

Erre az a válaszom mindenkinek, és saját magamnak is, hogy egy adott problémát mindig magasabb rendszerben kell kezelni. (Albert Einstein szerint) Ténylegesen Münchausen báró sem tudja magát  a hajánál fogva kirángatni a mocsárból, sőt olyan sem tudja, aki maga is a mocsárban van! Ehhez olyan valaki kell, aki SZILÁRD :-) talajon áll! Szóval köszönöm Szilárdnak a minden igényemet kielégítő, feltáró részletes horoszkópot!

 

Szeretettel: Marietta