Kozma Szilárd asztrológus honlapja

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó  |   Regisztráció

Kedves Szilárd!

Azt hiszem, nem tudom eléggé megköszönni a munkáját és a törődését,
teljesen komplex és mélységi értelmezést kaptam, minden szempontból,
nagyon szépen köszönöm.
Mindegyik megérintett, de ez a legutolsó volt a legszebb és legmélyebb,
mintha csak a végére tartogatta volna a koronát.

Ebben természetesen az is szerepet játszik, hogy a transzcendens bolygókhoz
vonzódom leginkább.

Szavai rendkívül feltöltenek engem, és meg fogom érlelni magamban a hallottakat, olvasottakat.
Nagyon sok és nagyon masszív anyagot kell most feldolgoznom, elindítanom magamban.
A naplóírást még nem olvastam el, csak belenéztem, és rendkívül érdekes a téma.

Köszönöm tehát, roppantul örülök, hogy úgy döntöttem, hogy megkérem Szilárdot útmutató értelmezésre.
Nem is mondok többet, mert azt hiszem, átment a visszajelzésem lényege.

Sok örömöt, kiteljesedést és minden jót kívánok Szilárdnak és a Családnak, Violának is üdvözletem!

Deres Anita

Kedves Szilárd, Így, a szintézis végéhez érve hálásan szeretném megköszönni az elmúlt időszakban (egészen az analízistől kezdve) értem végzett kitartó, türelmes munkáját. Annak ellenére, hogy mindezidáig az asztrológia és a horoszkópok világa számomra teljesen idegen, sőt előítélettel bevont terület volt, el kell, hogy mondjam, hogy mégis rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy kapcsolatba kerültem Önnel és az Ön által művelt tudománnyal. Munkája eredményeként sok tekintetben fordulás következett be a belső lényemben: 
- Míg korábban az asztrológiáról és a horoszkópokról azt gondoltam, hogy az valamiféle megalapozatlan hókuszpókusz, ma már teljesen meg vagyok győződve arról, hogy az Ön által művelt asztrológia egy zárt rendszerű, összefüggésekkel átszőtt, racionális, felülről ihletett tudomány, amely nem jósol, hanem szinte tudományosan értelmezi az ember cselekedetinek legmélyebb rétegekben rejlő mozgatórugóit és a kiutat is megmutatja!
- Azt is megfigyeltem, hogy akár az analízis, akár a szintézis azonban csak akkor tud választ adni, segítséget nyújtani, ha őszintén fel merem tenni a kérdéseimet, és a problémáimmal leplezetlenül és pőrén szembe merek nézni! - Már ez is nagyon nehéz volt, ám mégsem elég, mert mit ér bárminemű megvilágító információ és értelem, ha az nem épül be az életembe! Ez a végső konklúzióm, most már rajtam áll a sor!
- Szilárd kitartóan, türelmesen, és nagy lelkesedéssel mindent megtett annak érdekében, hogy idáig eljussak! Azért, hogy képbe kerüljek saját magammal, megértsem mit miért is teszek, és rámutatott, hogy a bennem feszülő ellentmondások miben is rejlenek. Megtanított, hogy a sok kényszeres, rossz cselekedetem valójában honnan is ered és kezelhető! Nem kell, hogy ezek fogságában éljem további életem, sőt, magasabb minőségre emelhetem azt, egészen a megváltódás felé!
- Mindezt bölcsen, tapintatosan, intelligensen tette Szilárd, megelégedett pont azzal a( kevés) mennyiségű információval amennyit hajlandó voltam, most, a jelen állapotomban megosztani vele. Éles látásával, nagy élettapasztalatával nem volt gond kipótolnia a hiányzó láncszemeket, és ráéreznie, hol is vannak az elakadások, mi is a valós probléma, amit talán magam sem tudok vagy merek megfogalmazni, bevallani. Miközben én bevallani sem mertem Ő feketén – fehéren felfedte előttem! - Komoly feltáró munka folyt közöttünk, miközben sokszor meg kellett, hogy álljak és nagy levegőt vegyek, de mindig át tudtam lendülni, mert a hanganyagon elhangzottakat belengte a humor és a derű, ami nagyon – nagyon sokat segített! És az is, hogy teljesen hozzá nem értőként érthetően, logikusan felépítve kaptam meg minden kérdésemre a választ.
- Az sem volt utolsó szempont, hogy míg kiszolgáltattam magam, soha nem éreztem, hogy ezzel Szilárd visszaélt, megbántott, leértékelt volna! Ez nagyon – nagyon jól esett! Nem tudom, hogy a köszöneten kívül búcsúzásul vajon mit is lehet kívánni egy Tanítónak, aki az élet legfontosabb kérdéseiben adott útbaigazítást! Azt gondolom, talán az a legbölcsebb ha ugyanazt kívánom Szilárdnak, mint amire Ő is megtanított engem: Eltántoríthatatlanul, diadalmas küzdelmek közepette, sikeresen haladjon a megváltódás útján oda célba érve! Mostantól kezdve már nekem is ez a célom, és tudom, hogy igazi, maradandó, valós boldogságot a megváltódásomat előidéző életfeladataim beteljesítése okozhat! Minden fáradozását és tanítását megköszönve, szeretettel:
Évi

Figyelem! Fontos tudnivaló a horoszkópkészíttetés – horoszkóprendelés felől érdeklődőknek.

     Azok számára, akik komolyan fontolják a horoszkóprendelést, a horoszkóprendelési tájékoztatóban szereplő születési adatok lényegi részének (születési dátum, óra és perc, plusz a születési helység koordinátái és a szülők születési dátuma.) a kozmaszilard@gmail.com, vagy a kozmabszilard@gmail.com címeim valamelyikére való elküldése után, megadott jeligére válaszolok ... 

Tovább...

Margó hála-levele
Margó írta:


"... Egyetlenegy dolgot nem tettem még meg, nem hagytam fel a hús és szénhidrát evéssel. Lehet az, hogy kizárólag emiatt történik ez a fertőzés egyre erősebb formában? Vagy ennyire naiv ne legyek? Ne haragudj, hogy ezt most így rád zúdítottam, de teljesen tönkreteszi a mindennapjaimat ez a dolog, lassan a falat kaparom kínomban és így nincs türelmem megint a gyerekekhez se a férjemhez, egy rosszat szólnak aztán kitör a háború részemről, pedig aztán végképp nem ők tehetnek róla. Persze igyekszem fékezni magam, de nem mindig sikerül, pattanásig feszültek az idegeim emiatt, meg hogy nem vagyok képes megoldani ezt a helyzetet.   Barátsággal:   Margit"
Szilárd válasza:

"Nem vagy naiv, ez is hozzá járulhat. De a fertőzést valami metafizikátlan ideológiai - tudati befolyásoltság is okozhatja, amennyiben, csakugyan nem fantáziálsz már más férfiakkal. Pl. nem megy nálatok a tévé, vagy a rádió napközben, amikor dolgozól, vagy a gyermekekkel vagy?


2010/11/18 Kozma Szilárd <kozmabszilard@gmail.com>
Margó írta:

 "... szoktunk tv-t nézni vagy rádiót hallgatni, de leírnád, ez miért okozhat bajt? Gondolkodom, gondolkodom, mint Micimackó, de nem jutok előrébb. Max annyit sikerült kiötlenem, hogy ha mondjuk arra figyelek, ami a Tv-rádióban megy, akkor ugye nem a gyerekekre összpontosítok, de jobb nem jut az eszembe.'

Szilárd válaszolta:
Ha nem direkt tévét nézel, vagy rádiót hallgatsz, azért nem jó olyan helyen lenni, ahol ezek mennek, mert megzavarja, sőt: ki is kapcsolja a felettes éneddel - belső krisztusoddal - való kapcsolatodat, vagyis csak egy olyan robot (állat) maradsz, aki a betáplált funkciókat végzi, minden egyetemes energia-és szellemáramlástól függetlenül. Tehát, mintha horoszkópod nem is létezne pl. és nem is lenne semmiféle jelentősége és pozitív befolyása, következménye, hatása...stb. a lényedre - sorsodra, egészségedre, mindannak, amiket tőlem (is) megtudtál!  Vagy, amiket a naplódba leírtál. Arról nem is beszélve, hogy ilyen körülmények között egyrészt nem tudod kreatívan tovább gondolni - személyesíteni - helyzethez, új helyzetekhez alkalmazni, azokat, amiket megtudtál, másrészt a gyermekekkel való, anyai metakommunikációd is vagy nulla - jó estben - vagy, ami inkább valós: agresszív, mert ilyen körülmények között nem is lehet más!
  Hagyd a gyermekeidnek Micimackót, te légy egy felelősen gondolkozni képes szülő és feleség!
A rádióriporterek és bemondók és hülye énekesek és más érdekes személyiségek nem tudják megoldani még a saját bajaikat sem, nem hogy a tiedet!
Barátsággal: Szilárd
Kedves Szilárd!   Annyira logikus, amit leírtál, nem is tudom, hogy nem jutott eszembe eddig:-). Köszönöm!   Más téma, de muszály leírnom: végre átaludtam egy éjszakát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))) Hihetetlen volt reggel fél hatkor ébredni először, el se akartam hinni:-) Szóval mégegyszer köszönöm a sok tanácsot mindennel kapcsolatban!   Barátságggal:   Margit