Kozma Szilárd asztrológus honlapja

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó  |   Regisztráció

Kedves Szilárd!

Azt hiszem, nem tudom eléggé megköszönni a munkáját és a törődését,
teljesen komplex és mélységi értelmezést kaptam, minden szempontból,
nagyon szépen köszönöm.
Mindegyik megérintett, de ez a legutolsó volt a legszebb és legmélyebb,
mintha csak a végére tartogatta volna a koronát.

Ebben természetesen az is szerepet játszik, hogy a transzcendens bolygókhoz
vonzódom leginkább.

Szavai rendkívül feltöltenek engem, és meg fogom érlelni magamban a hallottakat, olvasottakat.
Nagyon sok és nagyon masszív anyagot kell most feldolgoznom, elindítanom magamban.
A naplóírást még nem olvastam el, csak belenéztem, és rendkívül érdekes a téma.

Köszönöm tehát, roppantul örülök, hogy úgy döntöttem, hogy megkérem Szilárdot útmutató értelmezésre.
Nem is mondok többet, mert azt hiszem, átment a visszajelzésem lényege.

Sok örömöt, kiteljesedést és minden jót kívánok Szilárdnak és a Családnak, Violának is üdvözletem!

Deres Anita

Kedves Szilárd, Így, a szintézis végéhez érve hálásan szeretném megköszönni az elmúlt időszakban (egészen az analízistől kezdve) értem végzett kitartó, türelmes munkáját. Annak ellenére, hogy mindezidáig az asztrológia és a horoszkópok világa számomra teljesen idegen, sőt előítélettel bevont terület volt, el kell, hogy mondjam, hogy mégis rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy kapcsolatba kerültem Önnel és az Ön által művelt tudománnyal. Munkája eredményeként sok tekintetben fordulás következett be a belső lényemben: 
- Míg korábban az asztrológiáról és a horoszkópokról azt gondoltam, hogy az valamiféle megalapozatlan hókuszpókusz, ma már teljesen meg vagyok győződve arról, hogy az Ön által művelt asztrológia egy zárt rendszerű, összefüggésekkel átszőtt, racionális, felülről ihletett tudomány, amely nem jósol, hanem szinte tudományosan értelmezi az ember cselekedetinek legmélyebb rétegekben rejlő mozgatórugóit és a kiutat is megmutatja!
- Azt is megfigyeltem, hogy akár az analízis, akár a szintézis azonban csak akkor tud választ adni, segítséget nyújtani, ha őszintén fel merem tenni a kérdéseimet, és a problémáimmal leplezetlenül és pőrén szembe merek nézni! - Már ez is nagyon nehéz volt, ám mégsem elég, mert mit ér bárminemű megvilágító információ és értelem, ha az nem épül be az életembe! Ez a végső konklúzióm, most már rajtam áll a sor!
- Szilárd kitartóan, türelmesen, és nagy lelkesedéssel mindent megtett annak érdekében, hogy idáig eljussak! Azért, hogy képbe kerüljek saját magammal, megértsem mit miért is teszek, és rámutatott, hogy a bennem feszülő ellentmondások miben is rejlenek. Megtanított, hogy a sok kényszeres, rossz cselekedetem valójában honnan is ered és kezelhető! Nem kell, hogy ezek fogságában éljem további életem, sőt, magasabb minőségre emelhetem azt, egészen a megváltódás felé!
- Mindezt bölcsen, tapintatosan, intelligensen tette Szilárd, megelégedett pont azzal a( kevés) mennyiségű információval amennyit hajlandó voltam, most, a jelen állapotomban megosztani vele. Éles látásával, nagy élettapasztalatával nem volt gond kipótolnia a hiányzó láncszemeket, és ráéreznie, hol is vannak az elakadások, mi is a valós probléma, amit talán magam sem tudok vagy merek megfogalmazni, bevallani. Miközben én bevallani sem mertem Ő feketén – fehéren felfedte előttem! - Komoly feltáró munka folyt közöttünk, miközben sokszor meg kellett, hogy álljak és nagy levegőt vegyek, de mindig át tudtam lendülni, mert a hanganyagon elhangzottakat belengte a humor és a derű, ami nagyon – nagyon sokat segített! És az is, hogy teljesen hozzá nem értőként érthetően, logikusan felépítve kaptam meg minden kérdésemre a választ.
- Az sem volt utolsó szempont, hogy míg kiszolgáltattam magam, soha nem éreztem, hogy ezzel Szilárd visszaélt, megbántott, leértékelt volna! Ez nagyon – nagyon jól esett! Nem tudom, hogy a köszöneten kívül búcsúzásul vajon mit is lehet kívánni egy Tanítónak, aki az élet legfontosabb kérdéseiben adott útbaigazítást! Azt gondolom, talán az a legbölcsebb ha ugyanazt kívánom Szilárdnak, mint amire Ő is megtanított engem: Eltántoríthatatlanul, diadalmas küzdelmek közepette, sikeresen haladjon a megváltódás útján oda célba érve! Mostantól kezdve már nekem is ez a célom, és tudom, hogy igazi, maradandó, valós boldogságot a megváltódásomat előidéző életfeladataim beteljesítése okozhat! Minden fáradozását és tanítását megköszönve, szeretettel:
Évi

Figyelem! Fontos tudnivaló a horoszkópkészíttetés – horoszkóprendelés felől érdeklődőknek.

     Azok számára, akik komolyan fontolják a horoszkóprendelést, a horoszkóprendelési tájékoztatóban szereplő születési adatok lényegi részének (születési dátum, óra és perc, plusz a születési helység koordinátái és a szülők születési dátuma.) a kozmaszilard@gmail.com, vagy a kozmabszilard@gmail.com címeim valamelyikére való elküldése után, megadott jeligére válaszolok ... 

Tovább...

Mona átváltozásairól szóló levél

2011.09.24. 21:44 keltezéssel, Monika Ligeti írta: Kedves Szilárd!

Nem szeretnélek feleslegesen fenntartani, de szeretnék visszajelzést küldeni neked a szintéziseddel kapcsolatban.
Először is amit bizton állíthatok: az életemet mentetted meg!
Mint mondtam 2 hete vegetáriánus vagyok, 3 hete most már minden nap (előtte rendszertelenül tettem) Jógázom Tao gimnasztikával, relaxálással és gyakorlom a meditációt is, az igazit, bár az még kezdetleges. Igaz írtad egy cikkedben, hogy az önmagam által végzett Jóga, stb csak némi sikert hoz, de nekem ez most siker, mert érzem a hatását. Egyenlőre nekem az a fontos, hogy visszataláljak az életbe mindenhogyan. A testem minden összességének hatására engedett a merevségéből, egyre ruganyosabb.
5 napja egyedül vagyok, mert a férjem üzleti úton van, a fiam a koleszban, mert vidékre költöztünk 3 hete.
1. nap amikor egyedül maradtam rettegtem (mondtad hogy nem szabad félnem egyedül és meg kell tanulnom a kreatív egyedüllétet), és ez nekem egyenlő volt azzal, hogy meghalok.

2. nap már csak féltem és akkor elkezdtem olvasgatni a honlapodat.
3. nap már a metafizika jelentését és értelmezését olvastam és sokszorodjára hallgattam a szintézisedet , jegyzetelve.
4. nap elolvastam minden cikkedet a honlapodon kijegyzetelve mindent ami egyenlőre rám vonatkozó.
5. nap elkezdtem a hibáimat és karmám szerinti negatívumaimat leírni, miután beláttam és mertem szembesülni vele (ez már több hónapos dolog).
Ezután pedig elkezdem a naplóm írását és a tudatos önmagam átvilágítását és figyelmét. Aztán jöhet majd a feloldás.
Rájöttem hogy ez az egyedüllét Isten ajándéka nekem, egy hatalmas lehetőség arra, hogy komolyan foglalkozzak a karmámmal és magammal.
Ami változás már most van......megszűnt a halálfélelmem, amolyan megkönnyebbülést érzek. A lábamban levő állandó ugrabugra (sejtjeim talán) megnyugodtak. A cukrom ami kissé elkezdett magasodni (6-8 értékre) most benne van a normálisban.
Egyenlőre még szükségem van az elvonultságra!
Mintha az utóbbi 5 hónap tökéletesen erre akart volna engem rávezetni, mint amit te is mondtál. Rettegtem a haláltól és azt hiszem valóban közel voltam hozzá.....néha sírtam rettegéssel és remegéssel, alvatlansággal, hogy Istenem nem akarok meghalni még.....az egyedüli megnyugvást az adta, ha a férjem hasára és mellkasára feküdtem és éreztem a szívverését....mint a baba amikor az anyukáján fekszik....nem érettem mi történik velem, de éreztem valami nagyon nem oké. Hálás vagyok Istennek, hogy hozzád vezetett....és végig csinálom, megcsinálom! Önmagamért, a családomért és a további generációért. Egyenlőre ennyi a fejlemény így komoly 2 hét után, előzetesen áthangolódva pedig több hónap már. Szilárd, a népszerűsítésedben már tettem intézkedéseket, de ezen kívül, ha segíthetek nektek valamiben szólj. Akár ha esetleg szükségetek van valamiben, valamire akkor is. Néztelek benneteket a youtubon is, tetszik ez a sátorozás és stb:-) Tetszik ahogy éltek, komolyan!
Barátsággal: Ligeti Mona