Kozma Szilárd asztrológus honlapja

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó  |   Regisztráció

Kedves Szilárd!

Azt hiszem, nem tudom eléggé megköszönni a munkáját és a törődését,
teljesen komplex és mélységi értelmezést kaptam, minden szempontból,
nagyon szépen köszönöm.
Mindegyik megérintett, de ez a legutolsó volt a legszebb és legmélyebb,
mintha csak a végére tartogatta volna a koronát.

Ebben természetesen az is szerepet játszik, hogy a transzcendens bolygókhoz
vonzódom leginkább.

Szavai rendkívül feltöltenek engem, és meg fogom érlelni magamban a hallottakat, olvasottakat.
Nagyon sok és nagyon masszív anyagot kell most feldolgoznom, elindítanom magamban.
A naplóírást még nem olvastam el, csak belenéztem, és rendkívül érdekes a téma.

Köszönöm tehát, roppantul örülök, hogy úgy döntöttem, hogy megkérem Szilárdot útmutató értelmezésre.
Nem is mondok többet, mert azt hiszem, átment a visszajelzésem lényege.

Sok örömöt, kiteljesedést és minden jót kívánok Szilárdnak és a Családnak, Violának is üdvözletem!

Deres Anita

Kedves Szilárd, Így, a szintézis végéhez érve hálásan szeretném megköszönni az elmúlt időszakban (egészen az analízistől kezdve) értem végzett kitartó, türelmes munkáját. Annak ellenére, hogy mindezidáig az asztrológia és a horoszkópok világa számomra teljesen idegen, sőt előítélettel bevont terület volt, el kell, hogy mondjam, hogy mégis rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy kapcsolatba kerültem Önnel és az Ön által művelt tudománnyal. Munkája eredményeként sok tekintetben fordulás következett be a belső lényemben: 
- Míg korábban az asztrológiáról és a horoszkópokról azt gondoltam, hogy az valamiféle megalapozatlan hókuszpókusz, ma már teljesen meg vagyok győződve arról, hogy az Ön által művelt asztrológia egy zárt rendszerű, összefüggésekkel átszőtt, racionális, felülről ihletett tudomány, amely nem jósol, hanem szinte tudományosan értelmezi az ember cselekedetinek legmélyebb rétegekben rejlő mozgatórugóit és a kiutat is megmutatja!
- Azt is megfigyeltem, hogy akár az analízis, akár a szintézis azonban csak akkor tud választ adni, segítséget nyújtani, ha őszintén fel merem tenni a kérdéseimet, és a problémáimmal leplezetlenül és pőrén szembe merek nézni! - Már ez is nagyon nehéz volt, ám mégsem elég, mert mit ér bárminemű megvilágító információ és értelem, ha az nem épül be az életembe! Ez a végső konklúzióm, most már rajtam áll a sor!
- Szilárd kitartóan, türelmesen, és nagy lelkesedéssel mindent megtett annak érdekében, hogy idáig eljussak! Azért, hogy képbe kerüljek saját magammal, megértsem mit miért is teszek, és rámutatott, hogy a bennem feszülő ellentmondások miben is rejlenek. Megtanított, hogy a sok kényszeres, rossz cselekedetem valójában honnan is ered és kezelhető! Nem kell, hogy ezek fogságában éljem további életem, sőt, magasabb minőségre emelhetem azt, egészen a megváltódás felé!
- Mindezt bölcsen, tapintatosan, intelligensen tette Szilárd, megelégedett pont azzal a( kevés) mennyiségű információval amennyit hajlandó voltam, most, a jelen állapotomban megosztani vele. Éles látásával, nagy élettapasztalatával nem volt gond kipótolnia a hiányzó láncszemeket, és ráéreznie, hol is vannak az elakadások, mi is a valós probléma, amit talán magam sem tudok vagy merek megfogalmazni, bevallani. Miközben én bevallani sem mertem Ő feketén – fehéren felfedte előttem! - Komoly feltáró munka folyt közöttünk, miközben sokszor meg kellett, hogy álljak és nagy levegőt vegyek, de mindig át tudtam lendülni, mert a hanganyagon elhangzottakat belengte a humor és a derű, ami nagyon – nagyon sokat segített! És az is, hogy teljesen hozzá nem értőként érthetően, logikusan felépítve kaptam meg minden kérdésemre a választ.
- Az sem volt utolsó szempont, hogy míg kiszolgáltattam magam, soha nem éreztem, hogy ezzel Szilárd visszaélt, megbántott, leértékelt volna! Ez nagyon – nagyon jól esett! Nem tudom, hogy a köszöneten kívül búcsúzásul vajon mit is lehet kívánni egy Tanítónak, aki az élet legfontosabb kérdéseiben adott útbaigazítást! Azt gondolom, talán az a legbölcsebb ha ugyanazt kívánom Szilárdnak, mint amire Ő is megtanított engem: Eltántoríthatatlanul, diadalmas küzdelmek közepette, sikeresen haladjon a megváltódás útján oda célba érve! Mostantól kezdve már nekem is ez a célom, és tudom, hogy igazi, maradandó, valós boldogságot a megváltódásomat előidéző életfeladataim beteljesítése okozhat! Minden fáradozását és tanítását megköszönve, szeretettel:
Évi

Figyelem! Fontos tudnivaló a horoszkópkészíttetés – horoszkóprendelés felől érdeklődőknek.

     Azok számára, akik komolyan fontolják a horoszkóprendelést, a horoszkóprendelési tájékoztatóban szereplő születési adatok lényegi részének (születési dátum, óra és perc, plusz a születési helység koordinátái és a szülők születési dátuma.) a kozmaszilard@gmail.com, vagy a kozmabszilard@gmail.com címeim valamelyikére való elküldése után, megadott jeligére válaszolok ... 

Tovább...

Pozitív következménnyel járó horoszkópértelmezések

Asztrológus: Kozma Szilárd (családi, párkapcsolati és karma-feltáró)

 

"Kedves Szilárd!
 
Ahogy kérted, megpróbálom részletesen is kifejteni, hogy miképp segített rajtam az általad készített szintetikus elemzés.
 
Amikor hozzád fordultam, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen nagy segítségemre leszel. Nem csak abban segítettél, hogy egészen mélyre leássak magamban, felfedezve az anyai ági felmenőimtől öröklött és berögzült hamis képzeteket, hanem egészen konkrét megoldásokat is javasoltál. Ezzel nagyon sokat segítettél, mert amikor megrendeltem tőled a horoszkópomat már megéltem a teljes kétségbeesést a házasságommal kapcsolatban, elvesztettem a bizalmat a saját értékítéletemben, s már nem tudtam mikor melyik gondolatomnak higyjek, mikor is ámítom önmagamat, s persze ezzel együtt a környzetemet. Az, hogy te szépen levezetted, hogy mindez a IV-es házbeli Ikrek Lilithemnek "köszönhető" kapaszkodót adott ahhoz, hogy végre mélyen magamba nézzek. A másik ilyen karmikus pont a Kos Sárkányfarok (rejtett agresszió), mely addigra már nem is volt annyira rejtett előttem. Nem akarom részletezni tovább, de az biztos, hogy ezzel a két dologgal rátapintottál a legfájóbb, legégetőbb problémámra, s ami előtte csak tudattalanul kavargott bennem, az végre felszínre került, s átvilágíttatott.
Nem mondom, hogy ettől egy csapásra minden egyszerű lett, de az általad feltett kérdések, hogy mit is akarok, józan gondolkodásra késztettek. Egyre inkább háttérbe szorultak az irracionális, kalandos és drámai vágyaim, sóvárgásaim.
Tanácsaiddal, javaslataiddal rendet vágtál a gondolataimban, s elhatároztam, hogy végképp elköteleződöm a házasságom mellett. Felkeresetm a nőgyógyászomat, s kivetettem a méhemből az immár 9 éve bennlévő spirált, s férjemmel örrömmel készültünk egy közös baba fogadására. Több hónap telt el eredménytelenül, kétségbe estem, elbizonytalanodtam. Nagyon sokat segített az akkori biztatásod, s egy kicsit a fejmosás is, hogy miért képzelem, hogy több éves gyermekellenes magatartás egy szempillantás alatt feloldódhat.
Mindenesetre úgy éreztem, szükségem lenne megismerni a férjemmel való közös szinasztriát, hogy semmi kétség ne maradjon bennem. Szerettem volna, hogy a férjem is megismerje a a horoszkópját, s én is kíváncsi voltam, mit tudsz róla mondani. Nem csalódtam. Megpróbáltam a férjemet felkészíteni, töltöttem le az internetről írásaidat, hangfelvételeidet, hogy hozzászokjon a témához, s végül közösen hallgattuk végig a folyamatosan érkező felvételeket. Nagyon sok kérdésre kaptunk választ, a férjemmel kapcsolatban is, s az édesanyjával beszélgetve, sok mindennek a gyökerére derült fény (pl. 5. házas Rák Lilith - édesanyja saját anyja általi kitagadása, elhagyása, melyről még utólag is csak sírva és keserűen tud emlékezni).
 
De az egésznek a koronája a szinasztria volt. Korábban felvetődött a férjemben olyan kérdés, hogy "És mi van akkor, ha kiderül, hogy nem illünk össze, akkor elválunk? - kérdés, melyre én mindig igyekeztem megnyugtató választ adni. Biztos voltam benne, hogy ilyen nem derülhet ki! De engem is meglepett, hogy mennyire, de mennyire összhangban vannak a horoszkópjaink, mennyire közös az életfeladatunk : a CSALÁD.
Innen aztán minden sínen volt úgy éreztem, s napokon belül megfogantam!!!
Határozottan tudom, hogy mikor, melyik éjszaka, amikor teljesen átadtam magam annak a forró kívánságnak, hogy vele, csakis vele egyesüljek.
 

Nem a babáért, hanem önmagunkért!
 
Nem is szeretném tovább szaporítani a szót, talán csak annyit mondanék, hogy a felismeréstől a feladat nem szűnt meg. Továbbra is küzdünk egymással, önmagunkkkal, a beidegződéseinkkel, s ahogy sejtem, ez még jó darabig így lesz. Csak most már van iránytűnk, van hova nyúlni, ha elvesztjük a lábunk alól a talajt.
 
Köszönjük!
 
Dóra

 

Lásd még: http://www.kozmaszilard.hu/index.php?option=com_content&task=category§ionid=7&id=21&Itemid=43